De vestlige landes opgave lige nu er at sikre gode, trygge og ordentlige forhold i nærområderne for de mange, mange flygtninge, man kan forudse vil forsøge at undslippe islams vold og undertrykkelse i Afghanistan.

Den danske regering har i dag bevilget 100 millioner kroner til nødhælpsorganisationerne i Afghanistan.

Det er ret tvivlsomt, om det på nogen måde er tilstrækkeligt til at opbygge gode og trygge lejre i nærområderne.

I 2015 og 2016, da islams vold og krig i Syrien sendte en million flygtninge mod Europa, valgte de europæiske regeringer – og også den danske med Lars Løkke Rasmussen som statsminister og Kristian Thulesen Dahl som tro væbner – at åbne grænserne.

Der blev brugt milliarder af kroner på at modtage migranter fra Syrien og forholdsmæssigt kun mindre beløb på at sikre ordentlige forhold i nærområderne gennem FN og Røde kors.

Den fatale fejltagelse må ikke ske igen
Det vil være til enorm skade for det danske samfund, hvis det får lov at ske, og migranterne igen vælter ind over vores grænser.

At sende signaler til menneskesmuglerne om, at vi i vores lande står parat med asyl, bolig og offentlig forsørgelse vil være helt uansvarligt.

Det vil give et gevaldigt boost til menneskesmuglernes forretning og vil medføre en sand folkevandring ud af Afghanistan med retning mod os i Europa.

Der skal utvetydigt og meget tydeligt sendes et signal om det modsatte – om at vi hjælper, men vi hjælper udelukkende i nærområderne. Migranterne skal ikke herop.

Desværre har hverken Mette Frederiksens regering eller oppositionen i Venstre og Det Konservative Folkeparti siden migrantstrømmene i 2015 lært af erfaringen.

Danmark ligger præcis lige så åbent og sårbart i dag som dengang. Asyllovgivningen er den samme. Der er ikke indført et stop for spontan asyl.

De andre lande i EU ligger også, som de har redt. Og det er i og for sig ret uforståeligt, at der ikke er blevet taget affære i de seks år, der er gået siden sidst.

Islams vold skaber flygtninge
Enhver kan sige sig selv, at så længe islam hærger i verden, så længe vil der blive skabt flygtningestrømme, der forsøger at undslippe islams vold og undertrykkelse.

Islam er på den måde ikke forskellig fra andre menneskefjendske og totalitære ideologier. Nazismen og kommunismen skabte også enorme flygtningestrømme.

Islam har gjort det snart utallige gange i historien. Palæstinenserne i Danmark, som er den mest kriminelle og utilpassede gruppe af indvandrere, vi har, er for eksempel et resultat af de flygtningestrømme, som de muslimske landes overfald på den jødiske stat Israel, medførte.

Nu er fokus flyttet til Taliban i Afghanistan, men hvor end man retter blikket, vil man se, at islam medfører vold og undertrykkelse, hvor end den ideologi vinder frem og får fodfæste.

Det slutter ikke. Danske politikeres opgave er at passe på Danmark og sikre danskernes frihed og tryghed – vi kan ikke reformere islam eller gøre islam demokratisk. Det kommer aldrig til at ske.

Kærlig hilsen
Pernille