Ledige stillinger

Har du lyst og evner til at arbejde med politik og kommunikation, så er du måske vores nye kollega

Opslået: 26. marts 2021

Ansøgningsfrist: Der holdes løbende samtaler

Tiltrædelse: 1. maj eller efter aftale

 

Brænder du for organisations- og forretningsudvikling, og har du lyst til at arbejde med opgaver og processer, der realiserer en partiorganisations vækstmuligheder? Trives du med at have et ansvarsfuldt job, hvor du skal arbejde selvstændigt og løsningsorienteret? Er du god til at håndtere mennesker, der med forskellige baggrunde og interesser skal fungere sammen i et samarbejde? Så har vi jobbet som organisationskonsulent til dig.

 

Om jobbet

Nye Borgerlige er i dag Danmarks tredjestørste parti målt på antal medlemmer. Vi er en ung organisation i hastig udvikling, og vi har derfor behov for at sikre sammenhængen mellem udviklingen af partiets organisation og vores lokalforeningers vækstpotentiale.

Som organisationskonsulent bliver du en central del af partiets organisationsudvikling. Du vil overordnet arbejde med at udvikle, justere og tilpasse partiorganisationens organisationsudviklingsplan. Du vil bistå vores vælgerforeninger med den lokale organisations- og forretningsudvikling, og du vil stå til rådighed for de lokale bestyrelser med løbende konsultation om vælgerforeningens bestyrelsesarbejde, samarbejde, opgaveudførelse og konkrete problemstillinger.

Dine arbejdsopgaver vil overordnet bestå i:

  • Organisationsudvikling af partiet på et overordnet niveau – udarbejdelse og tilpasning af planer for organisations- og forretningsudvikling til brug for hovedbestyrelsen og sekretariatet
  • Opfinde og udvikle nye koncepter, redskaber og værktøjer til organisationsudvikling
  • Bistå vælgerforeningerne med den lokale organisations- og forretningsudvikling
  • Rådgive vælgerforeningernes bestyrelser om bestyrelsesarbejde, strategisk planlægning, organisering af valgkamp, afdækning af vækstpotentiale og medlemsfastholdelse mm.
  • Kompetenceudvikle vores lokale tillidsfolk
  • Proaktiv kontakt og hjælp til vælgerforeninger med udfordringer

Jobbet er en fuldtidsstilling og er tidsubegrænset. Løn efter kvalifikationer.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for projektledelse, organisationsudvikling, forretningsudvikling, HR eller lignende. Vi forventer, at du har nogle års erhvervserfaring i feltet og har haft succes med organisations- eller forretningsudvikling.

Du ved, hvordan du implementerer teori i praksis. Du har erfaring med at servicere og håndtere mennesker, der med forskellige baggrunde og kompetencer, skal fungere i et samarbejde, også når de har modsatte interesser.

Du har en robust personlighed, der formår at holde hovedet koldt i en hektisk og travl hverdag, der byder på afvekslende og spændende udfordringer.

Om arbejdspladsen
Nye Borgerlige har godt 16.000 medlemmer og 60 lokalforeninger rundt i hele landet. I Nye Borgerliges partisekretariat er vi pt. tre kollegaer, og vi har kontorer på Christiansborg sammen med Nye Borgerliges Folketingsgruppe og gruppens sekretariat.

Hverdagen på Christiansborg er travl, uforudsigelig og afvekslende, og du skal være omstillingsparat og tage ansvar for at følge egne opgaver til dørs. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone, og du vil få stor medbestemmelse over dine ansvarsområder.

Vil du gerne vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Anders Toft Hansen på 61 62 52 35.

Ansøgning sendes på mail til sekretariatschef Anders Toft Hansen [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.