Ledige stillinger

Har du lyst og evner til at arbejde med politik og kommunikation, så er du måske vores nye kollega

Opslået: 1. juli 2020

Ansøgningsfrist: 10. august 2020.

Tiltrædelse: 1. september eller hurtigst muligt derefter.

Har du lyst til at arbejde i et unikt og lærerigt miljø på Christiansborg? Kan du kommunikere skarpt på skrift og har du flair for IT? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Nye Borgerliges folketingsgruppes sekretariat.

Om jobbet
Vi søger to studentermedhjælpere til Nye Borgerliges sekretariat på Christiansborg. Som studentermedhjælper vil du bidrage til at få vores kommunikation udover rampen på forskellige platforme, herunder i aviser, blogs og andet.

Du vil derudover bistå vores SoMe-afdeling med videoredigering, klipning, tekstning, og informationssøgning der skal bruges til at få vores politiske budskaber ud på de sociale medier.

Du kommer til at have direkte kontakt med vores fire folketingspolitikere, samt vores økonomer, jurister og pressefolk, og får på den måde et unikt indblik i det politiske maskinrum på Christiansborg.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i

  • Bistå politikerne med skriveopgaver, herunder debatindlæg, blogindlæg mm.
  • Videoredigering, undertekstning af videoer, klipning o.a. indenfor SoMe.
  • Understøtte det politisk-økonomiske sekretariat og SoMe-afdelingen med ad-hoc opgaver.

 Stillingen er på 15-20 timer om ugen fordelt på 2-3 dage om ugen. Der tages hensyn til dit studie, eksamener mv. i planlægningen. Løn efter kvalifikationer.

Om dig
Du har flair for skriftlig kommunikation og følger med i de politiske diskussioner i Danmark. Du har en overordnet forståelse for de politiske partiers positioner på centrale områder og du har let ved at sætte dig ind i ny viden. Vi forestiller os du læser statskundskab, journalistik eller andet, men uddannelsen er ikke det vigtigste – det vigtigste er dine kompetencer.

Vi ser gerne at du har minimum 2 år tilbage af studiet.

Om arbejdspladsen
Nye Borgerlige har fire folketingsmedlemmer, og vores sekretariat har 15 medarbejdere.

Vil du gerne vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Anders Toft Hansen på 61 62 52 35, eller politisk konsulent Rasmus Ulstrup Larsen på 28 18 47 13.

Ansøgning sendes til: nbanth@ft.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Opslået: 28. juli 2020

Ansøgningsfrist: 10. august

Tiltrædelse: 1. oktober eller hurtigst muligt derefter

Har du lyst til at arbejde i et unikt og lærerigt miljø på Christiansborg? Har du kompetencer inden for digital kommunikation og markedsføring, og har du politisk tæft, så er du måske vores nye kommunikationsmedarbejder i Nye Borgerliges folketingsgruppes sekretariat.

Om jobbet
Vi forstærker vores kommunikationsindsats på alle digitale platforme. Din indsats kommer til at ligge i feltet, hvor platformene bindes sammen.

Vi arbejder professionelt med Email-markedsføring til stakeholders og interessenter, og skal bruge kompetencer på dette område til at løfte indsatsen kvalitativt såvel som kvantitativt.

Du kommer til at arbejde fortrinsvis med at udvikle og eksekvere kampagner, som skal konvertere leads via E-mail-markedsføring i et tæt samarbejde med kolleger i SoMe-afdelingen og pressetjenesten.

Om dig
Du har arbejdet med Email-markedsføring tidligere og har indsigt i de funktioner, som moderne digitale markedsføringsværktøjer tilbyder.

Du har sans for, hvordan tekst, billeder og grafik spiller sammen i digital kommunikation, og du kan skrive engagerende og involverende tekster.

Du har ambitioner og mener at kunne bidrage positivt til, at Nye Borgerlige kan fastholde og udvikle sin position som en af de stærkeste aktører i politisk kommunikation på digitale platforme.

Du kan kombinere kreativitet med produktivitet. Vi er en arbejdsplads med god plads til nye ideer, men vi forventer output og målbare resultater af vores indsatser.

Om arbejdspladsen
Nye Borgerlige har fire folketingsmedlemmer, og vores sekretariat har 15 medarbejdere.

Vil du gerne vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Anders Toft Hansen på 61 62 52 35, eller pressechef Lars Kaaber på 61 62 59 64.

Ansøgning sendes til: nbanth@ft.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.