Ledige stillinger

Har du lyst og evner til at arbejde med politik og kommunikation, så er du måske vores nye kollega

Studentermedhjælper

Opslået: 21.07.2021

Ansøgningsfrist: 15. august 2021, vi afholder samtaler i uge 35 og 36.

Tiltrædelse: 1. oktober eller hurtigst muligt derefter.

Har du lyst til at arbejde i et unikt og lærerigt miljø på Christiansborg? Kan du kommunikere skarpt på skrift og har du flair for jura og politik? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Nye Borgerliges folketingsgruppes sekretariat.

Om jobbet

Vi søger en stud.jur. til Nye Borgerliges sekretariat på Christiansborg.

Som stud. jur. i vores politiske afdeling vil du bistå vores politiske afdeling med politikudvikling og lovarbejde for Nye Borgerlige.

Du får derigennem muligheden for at arbejde med juridiske områder såsom forfatningsret, menneskeret, udlændingeret, strafferet, forvaltningsret, folkeret og EU-ret.

Du kommer til at have direkte kontakt med vores fire folketingspolitikere, samt vores økonomer, jurister og pressefolk, og får på den måde et unikt indblik i det politiske maskinrum på Christiansborg.

Dine arbejdsopgaver vil primært være bistand til research og udarbejdelse af notater, indlæg og redegørelser til politisk-faglig sparring om både lovgivningsarbejde, politikudvikling og konkrete sager. Der vil også være mere rutineprægede opgaver, såsom at følge arbejde i folketingsudvalg.

Stillingen er på 10-20 timer om ugen fordelt på 2-3 dage om ugen. Der tages hensyn til dit studie, eksamener mv. i planlægningen. Løn efter kvalifikationer.

Om dig

Du er fagligt kompetent, og evner at tænke konceptuelt samt anvende juraen på abstrakte problemstillinger og til udvikling af ideer.

Du følger med i de politiske diskussioner i Danmark. Du har en overordnet forståelse for de politiske partiers positioner på centrale områder og du har let ved at sætte dig ind i ny viden.

Vi ser gerne, at du har minimum 2 år tilbage af studiet.

Om arbejdspladsen

Nye Borgerlige har fire folketingsmedlemmer, og vores sekretariat har 17 medarbejdere.

Vil du gerne vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Anders Toft Hansen på 61 62 52 35, eller juridisk-politisk konsulent Alexander Kvist Hansen på 61 62 48 14.

Ansøgning sendes til: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.