Ledige stillinger

Har du lyst og evner til at arbejde med politik og kommunikation, så er du måske vores nye kollega

Organisationsassistent

Opslået: 22.11.2021
Ansøgningsfrist: Der holdes løbende samtaler
Tiltrædelse: 1. januar eller hurtigst muligt

Brænder du for kundeservice og har du en god telefonstemme? Trives du med at have mange bolde i luften og har du et godt overblik? Kan du arbejde selvstændigt og løsningsorienteret med kontoradministrative opgaver, og er du ferm til at bruge IT? Så har vi jobbet som organisationsassistent til dig.

Om jobbet
Nye Borgerlige er i dag Danmarks tredjestørste parti målt på antal medlemmer. Vi er en ung organisation i hastig udvikling, og vi har derfor brug for at kunne servicere vores mange medlemmer med god medlemspleje og professionel ekspedition.

Som organisationsassistent bliver du en central del af Nye Borgerliges partisekretariat, som servicerer partiets organisation. I partisekretariatet servicerer vi både Nye Borgerliges hovedbestyrelse og Nye Borgerliges lokale vælgerforeninger.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med partiets bogholder og organisationskonsulent, hvor du vil bistå med at udføre en bred vifte af kontoradministrative og praktiske opgaver, der understøtter Nye Borgerliges medlemmer og partiorganisation.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i:

  • Medlemsservice
  • Mail- og telefonekspedition
  • Administration og anvendelse af vores IT-systemer i form af medlemssystem mv.
  • Forefaldende kontoradministrative opgaver
  • Assistance med planlægning af arrangementer i partiet og på kontoret samt logistiske og praktiske opgaver forbundet hermed

Jobbet er en fuldtidsstilling og er tidsubegrænset. Løn efter kvalifikationer.

Om dig
Vi forestiller os, at du som minimum har 2-3 års erhvervserfaring med kontoradministration, og det vil være en fordel hvis du har arbejdet med kundeservice/medlemspleje.

Det er vigtigt for os, at du er serviceminded og sætter en ære i at håndtere alle henvendelser med professionalisme og venlig imødekommenhed.

Vi forventer, at du har en kontoruddannelse og er fingernem når det kommer til brug af IT.

Om arbejdspladsen
Nye Borgerlige har godt 18.000 medlemmer og 60 lokalforeninger rundt i hele landet. I Nye Borgerliges partisekretariat er vi pt. tre kollegaer, og vi har kontorer på Christiansborg sammen med Nye Borgerliges Folketingsgruppe og gruppens sekretariat.

Hverdagen på Christiansborg er travl, uforudsigelig og afvekslende, og du skal være omstillingsparat og tage ansvar for at følge egne opgaver til dørs. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone, og du vil få stor medbestemmelse over dine ansvarsområder.

Vil du gerne vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Anders Toft Hansen på 61 62 52 35.

Ansøgning sendes til: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.