Ledige stillinger

Har du lyst og evner til at arbejde med politik og kommunikation, så er du måske vores nye kollega

Slået op: 16.08.2019
Ansøgningsfrist: 02.09.2019. Ansættelsessamtaler afholdes løbende
Tiltrædelse: Snarest muligt

Nye Borgerlige søger politiske konsulenter til arbejdet med at tegne retningen for et mere borgerligt Danmark.

Hvordan opgøres djøfisering, hvad koster det samfundet og skatteyderne, og hvad bør der gøres for at imødegå det? Hvordan kunne man forenkle lovgivningen, så borgerne bedre kan overskue velfærdssystemet? Er uddannelsessystemet hensigtsmæssigt indrettet? Hvordan sikrer vi et Danmark i balance uden, at den positive udvikling kvæles, eller hvad bør man i Danmark gøre for at få mest ud af globaliseringen?

Synes du, at disse spørgsmål kunne være spændende at besvare, og kan du med kort frist besvare dem på et højt fagligt niveau, så er jobbet som politisk konsulent måske noget for dig.

Nye Borgerlige er kommet i Folketinget, og arbejdet med at ændre retningen for Danmark er kun lige begyndt. Vi har brug for et stærkt hold af fagligt dygtige konsulenter, som vil understøtte folketingsgruppen i de politiske forhandlinger og være med til at udvikle partiets politik.

Om jobbet

Du vil spille en central rolle i arbejdet med at formulere partiets holdning til en lang række spørgsmål. Du vil skulle følge relevante sager og processer i Folketinget, opsøge viden, pleje de netværk, der kan understøtte, holde dig ajour med den samfundsvidenskabelige litteratur, og sikre at Nye Borgerlige bliver kendt for markante, men velargumenterede holdninger til de sager, vores folketingsmedlemmerne vælger at gå ind i.

Dine primære arbejdsopgaver bliver

 • Udvikle, fremlægge og kvalitetssikre politikforslag, udspil og udmeldinger
 • Danne og opretholde netværk og relationer til forskellige interessenter (meningsdannere, interesseorganisationer, osv.).
 • Deltagelse i Nye Borgerliges kampagnearbejde i samarbejde med folketingsgruppen.

Om dig

Du er træt af overfladiske diskussioner om, hvad politikerne kan eller bør gøre, besidder en stærk faglighed og du vil gerne bringe din viden i spil. Folketingspolitikerne har brug for, at du er i stand til at formulere dig kort, præcist i et letforståeligt sprog uden at gå på kompromis med det faglige indhold. Du trives med en uformel omgangstone, og vil gerne være del af et hold, der arbejder med en vision, tusindvis af danskere tror på og bakker op om.

Vi forventer, at du

 • Er uddannet cand.scient.pol eller inden for samfundsvidenskaberne med et relevant fagligt fokus og kan analysere komplekse samfundsfaglige problemstillinger.
 • Ønsker at beskæftige dig med en bred vifte af områder, hvor der stilles høje krav til omstillingsparathed.
 • Er fleksibel og ikke bleg for, at arbejdspresset vil variere betydeligt.
 • Trives med hyppig omgang med andre.
 • Gerne har ministerbetjeningserfaring, erfaring fra en interesseorganisation eller policy-erfaring generelt.

Om arbejdspladsen

Hverdagen på Christiansborg er travl, uforudsigelig og afvekslende. Du skal kunne trives med, at opgaver og frister ændrer sig, og tage ansvar for, at det alligevel løses. Til gengæld er du helt inde på livet af den politiske proces, og du får et tæt samarbejde med vores folketingsgruppe om at tegne en ny retning for Danmark.

Du bliver en del af det politisk-økonomisk sekretariat, som er en afdeling i partiets sekretariat på Christiansborg, og som er under opbygning. Hierarkiet er fladt, dørene åbne, og omgangstonen uformel. Vi har ansvaret for, at Nye Borgerliges politiske udspil er af høj kvalitet, og at folketingsgruppen er godt klædt på i deres politiske arbejde. I hverdagen samarbejder vi tæt med partiets presseafdeling.

Vi tilbyder 

 • En enestående mulighed for at sætte dit præg på Danmarks mest borgerlige parti.
 • Daglig sparring og kontakt med folketingsgruppen.
 • Et stort ansvar og alsidige opgaver.
 • Kantineordning, motionsrum, og Danmarks mest spændende arbejdsplads.
 • Telefon-, avis- og internetabonnement.
 • Løn efter kvalifikationer.

CV, eksamensbeviser samt motiveret ansøgning sendes pr. mail til thomas.gress@ft.dk.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt politisk-økonomisk chef Thomas Gress på telefon 6162 5999 eller pr. mail, eller sekretariatschef Anders Toft Hansen på 6162 5235 eller mail anders.toft.hansen@ft.dk.

Opslået: 16.08.2019
Ansøgningsfrist: 02.09.2019. Der holdes ansættelsessamtaler løbende.
Tiltrædelse: Snarest muligt

Nye Borgerlige søger en dygtig jurist med viden om udlændingeret, menneskerettigheder, EU-ret og interesse for politik.

Kan Danmark indføre et asylstop uden at opsige flygtningekonventionen? Gøres der nok for at udvise kriminelle udlændinge? Kan retten til indkomsterstattende offentlige ydelser forbeholdes danske statsborgere?

Er du cand.jur. og synes, at disse spørgsmål kunne være spændende at besvare, og kan du med kort frist besvare dem på et højt fagligt niveau, så er jobbet som politisk-juridisk rådgiver måske noget for dig.

Nye Borgerlige er kommet i Folketinget, og arbejdet med at ændre retningen for Danmark er kun lige begyndt. Vi har brug for et stærkt hold af fagligt dygtige konsulenter, som vil understøtte folketingsgruppen i de politiske forhandlinger og være med til at udvikle partiets politik.

Om jobbet
Du vil spille en central rolle i arbejdet med at præge partiets holdning til mange ofte underbelyste juridiske spørgsmål inden for bl.a. udlændingeret og EU-ret. Med tiden er ambitionen, at du også kan opnå indsigt på andre retsområder. Du vil skulle følge relevante sager og processer i Folketinget, holde dig ajour med faglige diskussioner, og sikre at Nye Borgerlige bliver kendt for markante, men velargumenterede holdninger til retspolitiske spørgsmål.

Primære arbejdsområder

 • Fungere som partiets juridiske ekspert, der indsamler viden, følger udviklingen på dine områder og bringer egen viden i spil
 • Klæde folketingsgruppen på i spørgsmål angående udlændingeret, EU-ret, EU’s og Europarådets funktionsmåde, statsret og international ret
 • Udvikle, fremlægge og kvalitetssikre politikforslag, udspil og udmeldinger.
 • Danne og opretholde relationer til forskellige interessenter (meningsdannere, interesseorganisationer, osv.)
 • Deltag i Nye Borgerliges kampagnearbejde i samarbejde med folketingsgruppen

 Om dig

Du er træt af overfladiske diskussioner om Danmarks internationale forpligtelser og besidder en stærk faglighed. Du trives med en uformel omgangstone, og vil gerne være del af et hold, der arbejder med en vision, tusindvis af danskere tror på og bakker op om. Erfaring med at arbejde med politiske og samfundsmæssige spørgsmål er en fordel.

Vi forventer, at du

 • Er uddannet cand.jur. og kan analysere komplekse juridiske problemstillinger.
 • Har erfaring inden for udlændingeret, EU-ret, eller international ret.
 • Ønsker at tilegne dig yderligere kompetencer inden for øvrige retsområder, såsom retsplejeområdet.
 • Ønsker at beskæftige dig med en bred vifte af områder, hvor der stilles høje krav til omstillingsparathed.
 • Er fleksibel og ikke bleg for, at arbejdspresset vil variere betydeligt.
 • Gerne har ministerbetjeningserfaring, erfaring fra en interesseorganisation eller policy-erfaring generelt

Om arbejdspladsen

Hverdagen på Christiansborg er travl, uforudsigelig og afvekslende. Du skal kunne trives med, at opgaver og frister ændrer sig, og tage ansvar for, at det alligevel løses. Til gengæld er du helt inde på livet af den politiske proces, og du får et tæt samarbejde med vores folketingsgruppe om at tegne en ny retning for Danmark. Folketingspolitikerne har brug for, at du er i stand til at formulere dig kort, præcist i et letforståeligt sprog uden at gå på kompromis med det faglige indhold.

Du bliver en del af det politisk-økonomisk sekretariat, som er en afdeling i partiets sekretariat på Christiansborg, og som er under opbygning. Hierarkiet er fladt, dørene åbne, og omgangstonen uformel. Vi har ansvaret for, at Nye Borgerliges politiske udspil er af høj kvalitet, og at folketingsgruppen er godt klædt på i deres politiske arbejde. I hverdagen samarbejder vi tæt med partiets presseafdeling.

Vi tilbyder

 • En enestående mulighed for at sætte dit præg på Danmarks mest borgerlige parti
 • Daglig sparring og kontakt med folketingsgruppen
 • Et stort ansvar og alsidige opgaver
 • Kantineordning, motionsrum, og Danmarks mest spændende arbejdsplads
 • Telefon-, avis- og internetabonnement
 • Løn efter kvalifikationer

CV, eksamensbeviser for såvel bachelor- som kandidatdel samt motiveret ansøgning sendes pr. mail til thomas.gress@ft.dk.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt enten politisk-økonomisk chef Thomas Gress på telefon 6162 5999 eller på mail thomas.gress@ft.dk, eller sekretariatschef Anders Toft Hansen på 6162 5235 eller mail anders.toft.hansen@ft.dk.

Opslået: 15.08.2019
Ansøgningsfrist: Der holdes løbende samtaler
Tiltrædelse: Snarest

Nye Borgerlige søger en pressemedarbejder til sekretariatet på Christiansborg.

Vi leder efter et engageret menneske, der har lyst til og mod på at være med i opbygningen af et nyt parti, som netop er blevet repræsenteret i Folketinget med fire mandater.

Du skal have nogle stærke kompetencer inden for dit felt, som er journalistik og kommunikation.

Sekretariatet er ved at blive bygget op, og hvis du er den rigtige person til jobbet, vil du få stor mulighed for at præge din fremtidige arbejdsplads.

Arbejdet vil bestå i at hjælpe folketingsmedlemmerne med pressekontakt og kommunikation og i samarbejde med sekretariatets akademiske medarbejdere at formidle viden, fakta og holdninger, der forklarer Nye Borgerliges politik til partiets interessenter og stakeholders.

Vi lægger vægt på, at kommunikere i et dagligdags sprog og sige tingene, som de er. Du skal derfor have et godt sprog, en letflydende pen og en god fornemmelse for samspillet mellem afsender og målgruppe.

Der er tale om en fuldtidsstilling i et dynamisk og travlt miljø, så du skal være fleksibel og parat til at yde en ekstra indsats, når det behøves – og det gør det ofte.

Lønnen er efter kvalifikationer. Tiltrædelse hurtigst muligt. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende.

Send din ansøgning vedlagt CV og kopi af relevante eksamensbeviser til

Sekretariatschef Anders Toft Hansen på mail anders.toft.hansen@ft.dk

Opslået: 26.08.2019
Ansøgningsfrist: Der holdes løbende samtaler
Tiltrædelse: Snarest

Har du lyst til at arbejde for to af vores nyvalgte folketingsmedlemmer i det danske folkestyre? Trives du med at have et ansvarsfuldt job, der kræver, at du er proaktiv og omstillingsparat? Kan du være den røde tråd i to politikeres hektiske hverdag? Så har vi jobbet som medlemssekretær til dig.

Om jobbet
Du vil blive en del af vores sekretariat, der servicerer Nye Borgerliges Folketingsgruppe. Sekretariatet deler kontorer på Christiansborg med vores fire folketingsmedlemmer, og du bliver en central rolle i to af folketingsmedlemmernes hverdag.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i:

 • At være kontaktpunkt for de to folketingsmedlemmer
 • Dokumenthåndtering- og forberedelse
 • Kalenderstyring
 • Mailekspedition
 • Arrangering af møder

Om dig
Ideelt er du i dag ansat som medlemssekretær i Folketinget eller har tidligere været ansat i Folketinget.

Alternativt er du ansat som sekretær i en politisk administration i staten, i en region eller i en kommune, hvor du har erfaring med at betjene politikere eller højtstående embedsmænd i forvaltningen.

Det kan også være, at du er ansat som advokatsekretær eller i en tilsvarende sekretærstilling i det private erhvervsliv, hvor du er vant til at arbejde med fortrolighed og sammen med kollegaer, der er beslutningstagere.

Du har sans for detaljen, har en robust personlighed, og er omstillingsparat. Du er god til at håndtere forskellige personligheder i dit sekretærarbejde, du kan tænke selvstændigt og du sætter en ære i at være eminent til at facilitere de praktiske rammer omkring dine kollegaer.

Om arbejdspladsen
Nye Borgerliges Folketingsgruppe har fire folketingsmedlemmer, og vores sekretariat vil i løbet af efteråret have op til 15 medarbejdere. Sekretariatet er ved at blive bygget op, og hvis du er den rigtige person til jobbet, vil du få stor mulighed for at præge din fremtidige arbejdsplads.

Vil du gerne vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Anders Toft Hansen på 61 62 52 35.

Ansøgning sendes til: nbanth@ft.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.