Danmark har som bekendt hentet en såret pirat til Danmark. Her vil han formentlig ende med at leve til sine dages ende på de danske skatteyderes regning. Hvorfor? På grund af de internationale konventioner. Konventioner gør, at han kommer hertil. Og konventioner gør, at han ikke kan sendes ud igen. 

Det er endnu et eksempel på, at de internationale konventioner skaber groteske og helt urimelige situationer. En mand, der har angrebet danske soldater, ender muligvis med at blive belønnet med ophold i Danmark på livstid (og gratis forsørgelse af de danske skatteydere formentlig). Det er på tide at gøre op med dette helt vanvittige misbrug af Danmarks ”internationale forpligtelser”. Vi skal ikke finde os i det. 

Danskerne skal bestemme i Danmark. Og jeg er ikke i tvivl om, at et stort flertal i befolkningen ikke har noget ønske om at hente nigerianske pirater til Danmark og efterfølgende forsørge dem.  Det skal internationale konventioner ikke tvinge os til. 

De skal heller ikke tvinge os til at tage imod velfærdsmigranter, som går under navnet flygtninge, eller forhindre os i at udvise kriminelle udlændinge. Vi kommer med sikkerhed til at ændre disse forhold. Ikke kun i Danmark men også i alle andre europæiske lande. Det er uholdbart, at eksempelvis alle, der kommer til Europa og kalder sig flygtninge, har ret til at få deres sag behandlet. Som oftest viser de sig umulige at hjemsende, selvom de får afslag. Den forandring af vores lande, som massemigrationen har medført som følge af den enorme tilstrømning af ”flygtninge” igennem årtier, ønsker befolkningerne ikke. Det er helt urimeligt, at vores lande skal omformes til noget, vi ikke ønsker pga. forældede konventioner, som misbruges på det groveste. 

De konventioner eller bestemmelser i internationale aftaler, som står i vejen for at føre en retfærdig udlændingepolitik, må enten opsiges eller undsiges ved at give dansk lov fortrinsret frem for konventionen. Konventionerne er lavet i en anden tid med et andet formål. De er ikke hellige skrifter og må tilpasses de udfordringer, vi står med i dag. Det er ikke i Danmarks interesse at fastholde forældede konventioner. 

Mærk dig mine ord: Det KOMMER til at blive ændret. Det er kun et spørgsmål om tid. Jo før, jo bedre.  

Normalt er vi i Danmark optagede af at være et foregangsland. Så lad os være et foregangsland på dette område. Historien vil takke os.