Det er med stor glæde, jeg kan fortælle, at Martin Henriksen i dag har meldt sig ind i Nye Borgerlige.

Jeg har altid vidst, at Martin er en værdikriger, der kæmper for vores kulturarv, værdier og traditioner. Jeg kendte dog ikke Martin Henriksen personligt, da jeg første gang hørte om hans interesse for vores parti og lysten til at komme med ombord.

Men efter nogle gode møder og samtaler, hvor jeg lige skulle se Martin an, har han gjort et positivt indtryk på mig.

Jeg har lært Martin at kende som en jordnær og ordentlig mand, der spiller med åbne kort og taler lige ud af posen. Sådanne mennesker har jeg det bedst med. Mennesker, der kalder en spade for en spade og er i øjenhøjde med danskerne.

Martin har gjort klart, at han i den grad sætter pris på, at Nye Borgerlige tør gå imod den herskende politiske korrekthed, at vi har en nuanceret tilgang til klimadebatten, og at vi ønsker udlændingepolitikken løst fra bunden.

Jeg er glad for, at Martin sammen med os i Nye Borgerlige vil tage kampen for et Danmark, hvor danskerne kan være frie – sammen.

Jeg tror på, at Martin med sin borgerlige snusfornuft, sin jordnære attitude og sin store erfaring fra Folketinget vil være et aktiv for vores parti. Og jeg skulle hilse fra Martin og sige, at han glæder sig til at bruge tid på at lære partiet, medlemmer og støtter at kende.