Selvom der ikke blev talt om det i valgkampen, går problemerne ikke væk. Tværtimod. De stiger år for år. Kriminalitet udført af ikke-vestlige indvandrere og efterkommere stiger markant. Af den simple grund at antallet af ikke-vestlige stiger. Siden den ”stramme” udlændingepolitik blev indført i 2001, er antallet af ikke-vestlige fordoblet. I løbet af de 3½ år, der er gået siden foregående valg, er antallet af ikke-vestlige i Danmark steget med 57.000 personer. På tre år! Heraf er de 41.000 indvandrere til trods for, at landet har været lukket ned i lange perioder. Arbejdsmarkedstilknytninger vedbliver også med at være meget lav.

Det er en fuldstændig uholdbar situation, som ikke kan fortsætte, hvis vi ønsker at bevare Danmark, som vi kender og elsker det. Der må gribes ind nu. Jo længere vi venter, jo vanskeligere vil det blive. Nye Borgerlige gik til valg på, at der indføres et stop for tildeling af asyl i Danmark, at kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og for bestandigt, samt at udlændinge skal forsørge sig selv. Kun danske statsborgere skal kunne modtage offentlig forsørgelse. Det er det ansvarlige at gøre af hensyn til de generationer, der kommer efter os.

Nu får vi muligvis en midterregering, ligesom det er set i andre lande, hvor traditionelle fjender fra rød og blå blok er gået sammen for at forhindre partier på fløjene i at få indflydelse. Et grelt eksempel i Sverige, hvor Sverigesdemokraterna blev holdt udenfor indflydelse i årevis, inden de nu endelig er taget med i det parlamentariske grundlag for den nye regering, og hvor de er lovet den samme indflydelse på politikken som de partier, der sidder i regering. En midterregering i Danmark vil betyde flere spildte år inden den politik, som er nødvendig, vil blive gennemført. For gennemført bliver den. Det er kun et spørgsmål om, hvor store problemerne skal blive, før befolkningen siger stop.