I dag skal vælgerne tale. Demokratiets festdag. Jeg vil gerne indrømme, at jeg sidder her i bilen på vej til valgkampens sidste signwaving-arrangement og er lidt spændt.

Indimellem er det ganske få stemmer, der er afgørende for, om det er det ene eller andet parti, der får mandatet. Og for at rykke Danmark i en meget mere borgerlig retning kræver det, at vi har stemmer nok. At vi har mandater nok.

Jeg håber, at du vil hjælpe med til at opfordre dem, du møder på din vej, til at stemme på Nye Borgerlige.

Vi kan, hvis vi vil – sammen

Det er helt afgørende, at vi får løst udlændingepolitikken fra bunden. At vi får sikret, at politikerne bestemmer mindre, og at danskerne bestemmer meget mere selv – også over flere af deres egne penge. Og så skal Mette Frederiksen væk fra magten.

I Nye Borgerlige har vi siden 2019, hvor vi kom i Folketinget, brugt tiden på at trække Danmark i en klart mere borgerlig retning og gøre danskerne rigere og friere. Det vil vi fortsætte med.

Vi vil ikke vende det blinde øje til den skæve samfundsudvikling, vi kan se. Ligesom vi har en moralsk pligt til at tage ansvar for os selv og vores nære, har vi hver især også et ansvar for at passe på Danmark og en pligt til at levere et rigere og friere land videre til vores børn.

Husk det, når du sætter dit kryds i dag. Godt valg til dig og dine.