Pernilles blog

Afslutningsdebat

22. June 2020|0 Comments

Efter sommerferien rydder vi bordet for taktik, spin, EU-sokker, hvide sneakers og rullekravesweatre. Læs min tale fra afslutningsdebatten.

I folkestyret skal vi kunne samarbejde om det, der samler os

11. June 2020|0 Comments

Det er fuldstændig uforklarligt, at regeringen forbyder turister at overnatte i København, mens de godt må i Gentofte 10 kilometer herfra.

Lad flyene komme på vingerne og hotellerne fyldes af gæster

7. June 2020|0 Comments

Det er fuldstændig uforklarligt, at regeringen forbyder turister at overnatte i København, mens de godt må i Gentofte 10 kilometer herfra.

De lukker os inde uden grund

29. May 2020|0 Comments

Det ville være ansvarligt at når venstrefløjen bestemmer, så bliver kontrol vigtigere end frihed. Så bliver penge og økonomi underordnet.

Genåbning: Det kunne være endt meget værre

8. May 2020|0 Comments

I forhold til regeringens udspil onsdag eftermiddag om genåbningens fase 2 skete der det i løbet af forhandlingerne, at især venstrefløjen med SF og Enhedslisten ville åbne mindre og langsommere, og især Nye Borgerlige, Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance ville åbne mere og hurtigere, end regeringen havde lagt op til. Det gik vores vej det meste.

Stol på danskerne. Lad os åbne igen

6. May 2020|0 Comments

Regeringen må bevise, at nedlukning er nødvendigt. Hvis nogen skal pålægges fortsat at holde lukket, må statsministeren argumentere for det i hvert enkelt tilfælde. Det kan f.eks. være fornuftigt at indføre en begrænsning for store forsamlinger på et vist niveau. Regeringen må overbevise os i de andre partier om, hvad der skal holdes lukket, i stedet for at vi skal overbevise hende om, hvad der skal have lov til at åbne.

Nej til magtpartiernes udligningsaftale

4. May 2020|0 Comments

Nye Borgerlige er ikke med i aftalen om at udvide udligningen mellem kommunerne, som Socialdemokratiet og Venstre er blevet enige med hinanden om. Nye Borgerlige vil ikke tage ansvar for, at de to gamle magtpartier Venstre og Socialdemokratiet fordeler milliarder af skattekroner i porten, fordi deres borgmestre ude i landet skal til kommunalvalg næste år.

Migrant har stenet kone og barn – skal det belønnes?

2. May 2020|0 Comments

En morder, der har stenet sin kone og hendes otteårige søn til døde, står til en kontant belønning fra den danske stat på 100.000 kroner. Lyder det absurd? Så er det, fordi det er absurd. Vandviddet tager sit udgangspunkt i loven om repatriering. En lov, der giver migranter flere hundredetusinde kroner i kontanter for at forlade Danmark og forsøge at vende tilbage, hvor de kommer fra.

Islam og terror er ikke lukket ned af corona

30. April 2020|0 Comments

Politikerne har ladet den islamiske vækkelse få alt for godt fat i Danmark. Man har ladet stå til i stedet for at slå ned. Det er derfra ekstremismen gror. Det er derfra truslen kommer. Det er i den gruppe, der fødes og opfostres de terrorister, der sætter vores tryghed over styr og vores frihed under pres.

Nye Borgerlige kræver lovforbud mod muslimsk bønnekald

27. April 2020|0 Comments

Der skal sættes en fod ned, og det skal være med en fast hæl, der signalerer: Hertil og ikke længere! Klar lovgivning skal sikre, at imamer, der kalder til bøn i det offentlige rum, bliver retsforfulgt og straffet.

Domstolene skal genoptage arbejdet hurtigst muligt

16. April 2020|0 Comments

I over en måned har Danmarks Domstole kørt et nødberedskab, der har udsat en række væsentlige sager. Når domstolene er lukkede, lider retssikkerheden og retsfølelsen. Ventetiden kan medføre, at vidner glemmer, forhold ændrer sig, og det kan sågar betyde en indirekte lempelse af de i forvejen milde straffe. Det er en fuldstændig uholdbar situation.

Restauranter og cafeer kan åbnes, men vi skal passe på hinanden

14. April 2020|0 Comments

Den næste fase i genåbningen af Danmark kan vi tage hul på allerede nu her i den sidste halvdel af april, og vi kan, hvis antallet af indlagte ikke stiger voldsomt i de kommende uger, tager nogle ekstra skridt i begyndelsen af maj. Dér hvor nedlukningen gør mest ondt, skal der åbnes først.

Lad private hospitaler bidrage og læg ideologien i skuffen

13. April 2020|0 Comments

Der er på grund af coronaberedskabet 1000’vis af danskere, som nu står på ventelister. Danskere, der har fået udsat deres operation eller som kan ikke komme i behandling for de lidelser, der plager dem. Det er derfor også uacceptabelt, at sundhedsministeren af ideologiske årsager og af hensyn til venstrefløjen ikke vil afsætte penge til, at de private hospitaler og klinikker kan bidrage med alt, hvad de har, for at få ventelisterne væk. Nye Borgerlige mener, at alle Folketingets partier bør samarbejde om at få sundhedsvæsenet i gang igen efter krisen. Det er ikke vejen frem, at småskænderier mellem blå og rød blok skal tage patienterne på venteliste som gidsler.

Genåbning efter påske – vi skal ikke gamble

8. April 2020|0 Comments

Jeg har kontaktet statsministeren og bedt om, at hun inviterer alle partier til forhandling allerede én af de første dage efter påske. Der er rigtig mange små virksomheder og selvstændige, som lider voldsomt nu, og rigtig mange af dem vil vælge konkurs frem for at sætte sig yderligere i gæld, hvis de ikke kan få svar på, hvornår lyset for enden af tunnelen bryder frem.

Nej til højere ydelser til indvandrere

6. April 2020|0 Comments

Det er helt skævt. De indvandrere, som i det sidste år ikke har evnet at arbejde blot seks uger, og som lever permanent af offentlig forsørgelse, ville under de gældende regler ville de blive sat ned i ydelse for at fortælle dem, at her i landet skal man altså arbejde for sine penge. Det bliver de så ikke alligevel med støtte fra både Venstre og Dansk Folkeparti.

Hjælpepakker skal afløses af reformer

5. April 2020|0 Comments

Vi kommer ikke til at støtte Mette Frederiksen, hvis hun med afsæt i krisen sammen med venstrefløjen vil føre Danmark og dansk økonomi i en rødere retning. Coronakrisen har gjort noget ved os som folk, men den har ikke gjort os til socialister. Aldrig.

Nej til ekstra mediestøtte

2. April 2020|0 Comments

De penge, danskerne betaler i skat for velfærden, skal ikke bruges på journalistlønninger. Det er er jeg og Nye Borgerlige kraftige modstandere af. Medier skal ikke have statsstøtte – og i øvrigt skal DR også klare sig uden penge fra staten, men det er en anden historie.

Lad os indføre et asylstop – både under og efter Corona-krisen

1. April 2020|0 Comments

Jeg synes, det er et helt absurd, at migranter frit kan komme ind i Danmark for derefter at blive transporteret i bil af politiet til Sandholmlejren. Migranter udgør i denne tid en reel smittefare, da de har rejst gennem flere lande og været mange mennesker tæt sammen. Det er helt uansvarligt at udsætte vores politifolk og danskerne generelt for den smitterisiko.

Skal Danmark sende 500 millioner kroner til Afrika?

31. March 2020|0 Comments

Milliarder og atter milliarder er blevet pumpet fra danske skatteydere til de afrikanske lande. Og det har ikke hjulpet. I bedste fald har pengene ikke gjort en forskel. I værste fald har udviklingsbistanden gjort direkte skade.

Corona-kriminalitet skal give udvisning

31. March 2020|0 Comments

I en tid, hvor hele samfundet er i knæ, og alle bringer ofre, er det helt uantageligt, at nogen stjæler de sparsomme værnemidler, udnytter de svage og ældre ved at udgive sig for at være sundhedspersonale til at franarre de ældre deres penge eller begår anden kriminalitet i skyggen af krisen.