Pernilles blog

Vi skal ikke gamble med folkesundheden

8. April 2020|0 Comments

Jeg har kontaktet statsministeren og bedt om, at hun inviterer alle partier til forhandling allerede én af de første dage efter påske. Der er rigtig mange små virksomheder og selvstændige, som lider voldsomt nu, og rigtig mange af dem vil vælge konkurs frem for at sætte sig yderligere i gæld, hvis de ikke kan få svar på, hvornår lyset for enden af tunnelen bryder frem.

Nej til højere ydelser til indvandrere

6. April 2020|0 Comments

Det er helt skævt. De indvandrere, som i det sidste år ikke har evnet at arbejde blot seks uger, og som lever permanent af offentlig forsørgelse, ville under de gældende regler ville de blive sat ned i ydelse for at fortælle dem, at her i landet skal man altså arbejde for sine penge. Det bliver de så ikke alligevel med støtte fra både Venstre og Dansk Folkeparti.

Coronakrisen har ikke gjort os til socialister

5. April 2020|0 Comments

Vi kommer ikke til at støtte Mette Frederiksen, hvis hun med afsæt i krisen sammen med venstrefløjen vil føre Danmark og dansk økonomi i en rødere retning. Coronakrisen har gjort noget ved os som folk, men den har ikke gjort os til socialister. Aldrig.

Nej til mere mediestøtte

2. April 2020|0 Comments

De penge, danskerne betaler i skat for velfærden, skal ikke bruges på journalistlønninger. Det er er jeg og Nye Borgerlige kraftige modstandere af. Medier skal ikke have statsstøtte – og i øvrigt skal DR også klare sig uden penge fra staten, men det er en anden historie.

Lad os indføre et asylstop – både under og efter Corona-krisen

1. April 2020|0 Comments

Jeg synes, det er et helt absurd, at migranter frit kan komme ind i Danmark for derefter at blive transporteret i bil af politiet til Sandholmlejren. Migranter udgør i denne tid en reel smittefare, da de har rejst gennem flere lande og været mange mennesker tæt sammen. Det er helt uansvarligt at udsætte vores politifolk og danskerne generelt for den smitterisiko.

Skal Danmark sende 500 millioner kroner til Afrika?

31. March 2020|0 Comments

Milliarder og atter milliarder er blevet pumpet fra danske skatteydere til de afrikanske lande. Og det har ikke hjulpet. I bedste fald har pengene ikke gjort en forskel. I værste fald har udviklingsbistanden gjort direkte skade.

Corona-kriminalitet skal give udvisning

31. March 2020|0 Comments

I en tid, hvor hele samfundet er i knæ, og alle bringer ofre, er det helt uantageligt, at nogen stjæler de sparsomme værnemidler, udnytter de svage og ældre ved at udgive sig for at være sundhedspersonale til at franarre de ældre deres penge eller begår anden kriminalitet i skyggen af krisen.

  • Pernille Vermund Nye Borgerlige Politiaftale Politireform politiforlig

Nye Borgerlige kæmper for en specialenhed mod socialt bedrageri

27. March 2020|0 Comments

Det er min bekymring, at de selvstændige erhvervsdrivende og de mindre virksomheder ikke bliver hjulpet så godt, som de fortjener og har krav på med den hjælpepakke, som regeringen har præsenteret i dag.

Coronavirus, Pernille & danskerne

22. March 2020|0 Comments

Det nationale værdifællesskab viser i disse uger sin styrke. Vi danskere kan overkomme så meget mere, når vi står sammen, i stedet for at stå hver for sig.

Ingen skal efterlades på perronen

18. March 2020|0 Comments

Det er min bekymring, at de selvstændige erhvervsdrivende og de mindre virksomheder ikke bliver hjulpet så godt, som de fortjener og har krav på med den hjælpepakke, som regeringen har præsenteret i dag.

Holland viser vejen. Indfører asylstop

16. March 2020|0 Comments

Holland har i dag indført et asylstop med henvisning til corona-krisen. Den danske regering har lukket grænsen for udlændinge - undtagen for migranter, der søger asyl. Det er helt absurd. Det er en rød klud i hovedet på danskerne.

Vores velstand og tryghed er truet

15. March 2020|0 Comments

Kampen mod Corona bliver dyr. Vi bliver alle påvirket. Mange vil blive syge, og måske vil mange dø af sygdommen. Der skal ikke spares nogen anstrengelser i kampen for at redde liv. På samme måde skal vi i fællesskab hjælpe dem, der kommer til at bære den økonomiske byrde.

Grænselukning bør omfatte asylansøgere

13. March 2020|0 Comments

Det er ikke en fuld lukning af grænsen; én bestemt gruppe er højst beklageligt IKKE omfattet af forbuddet mod indrejse: Asylansøgere. Det er en stor fejl. Migranterne, der kommer til den danske grænse, udgør formentlig en stor sundhedsrisiko. Det går bare ikke.

Giv danskerne deres egne feriepenge tilbage

13. March 2020|0 Comments

Regeringen har indefrosset 75 milliarder kroner af danskernes feriepenge, da man lavede den nye ferielov. Vi skal holde hjulene i gang og krisen fra døren. Derfor skal vi give danskerne deres egne penge tilbage.

Det er nu, fællesskabet skal stå sin prøve

11. March 2020|0 Comments

Tidligere i dag skrev jeg sammen med en far, der ikke bor ikke så langt fra mig, som har en søn på seks år, der har cancer og er i kemobehandling. For at kunne redde ham og andre sårbare danskere fra smitte og død, at vi bliver nødt til at gøre noget alle sammen.

Krisen truer, men regeringen snakker klimaskatter

10. March 2020|0 Comments

Der vil ikke være penge til at betale klimatilpasningen, før Danmark er igennem coronakrisen. Man kan ikke med den ene hånd lave hjælpepakker til erhvervslivet, mens man med den anden læsser nye skatter og afgifter ud over det samme erhvervsliv.

Det store svigt fortsætter

5. March 2020|0 Comments

Jeg har flere gange kaldt politikernes manglende handling i 2015, da de sad på hænderne og lod migranterne vælte ind over grænsen, for ’Det store svigt’. I de fire et halvt år, der er gået siden da, har politikerne ikke gjort, hvad der skal til for at undgå, at svigte igen.

Migranterne fra Tyrkiet skal aldrig lukkes ind i Danmark

29. February 2020|0 Comments

Erdogan har sluppet migranterne løs på Europa. I tusindvis bevæger migranter sig i disse dage mod Europas grænser. Strømmen af mennesker har en tragisk baggrund i krige og konflikter mellem muslimer i deres del af verden, men de skal ikke til Danmark.

Fjern privilegier fra de muslimske trossamfund

28. February 2020|0 Comments

For mig og Nye Borgerlige betyder vores forsvar for folkestyret, at vi skal sikre os, at islam ingen indflydelse får i samfundet. For i sit væsen og sin gerning er islam i grundlæggende opposition til de værdier, vi har bygget vores samfund på.

Danmark skal hænge sammen

25. February 2020|0 Comments

I realiteten udgør Storebælt i dag en indenlandsk toldmur, der forhindrer danskerne i at handle frit og færdes frit. Det skal have en ende. For vores dejlige land – vores ørige – skal bindes sammen på kryds og tværs.