En voldelig klankultur har slået rod i vores samfund.

Politikerne har ladet den få godt fat. I 35 år har politikerne lukket mennesker ind i vores land, som ikke hverken deler eller respekterer vores værdier.

I 35 år har man blindt sat sin lid til naive forestillinger om, at indvandrere fra de voldelige klankultur ville tilpasse sig vores måde at leve på i respekt for individet, retsstaten og demokratiet.

Det har de ikke gjort. Tværtimod har de forstærket deres egen. Klanerne fra hjemlandet er i Danmark blevet til muslimske mafiaer.

I Tingbjerg uden for København blev en bagerforretning smadret i lørdags. Angiveligt fordi indehaveren ikke ville lade sig diktere af de muslimske mafiaers krav om beskyttelsespenge. Angiveligt blev butikken smadret af de muslimske mafiaers håndgangne og voldsparate unge medlemmer.

Vi ved ikke, hvad der er sket, hvem der står bag og hvorfor. Men meget tyder på, at det er sådan, det hænger sammen. Lignende historier har vi hørt fra andre ghettoer og indvandrertunge kvarterer de sidste 10 til 15 år.

Ansvaret ligger hos politikerne
Det er politikerne, der har ladet den voldelige klankultur slå rod. Det er dem, der er ansvarlige for den uansvarlige udlændingepolitik. Det er derfor også dem, der har pligt til at gribe fat om ondets rod og luge ud.

Jeg hørte i weekenden flere ministre og folketingsmedlemmer kalde mafia-metoderne ’uacceptable’, men det ord bliver tomt og meningsløst i en politikers mund, når det ikke følges op af konsekvent handling, der fjerner det uacceptable.

En politiker fra et regeringsparti samler ind til blomster og chokolade. Det hjælper ikke. Det er ikke at luge ud. Det er ren feel-good og imagepleje.

Integrationsministeren sætter sig i ministerbilen og aflægger solidaritetsbesøg i Tingbjerg. Det hjælper heller ikke.

Og justitsministeren bruger ivrigt sin Facebook-profil til at bebrejde forbryderne deres ’afstumpede adfærd’. Hvad kommer der ud af det? Ingenting.

Politikerne kan finde ud af at gå i fakkeltog og ’stå sammen’, men de løser ikke problemerne.

De nægter at gribe fat om nældens rod og smide alle kriminelle udlændinge ud af landet – konsekvent og efter første dom.

Vi skal ikke have de klaner i Danmark
Uacceptabelt betyder, at det skal stoppes. Det bliver det ikke, selvom det skulle lykkes politiet at finde forbryderne og sætte de fem hætteklædte unge voldsmænd i fængsel. Fængselsstraf er en del af kulturen blandt de voldelige klaner. Fængselsstraf er ikke et middel, der virker.

Vi skal slet ikke have de klaner i Danmark. De skal ud hele bundtet. De må leve deres voldelige klanliv et andet sted. For de er netop uacceptable.

Nye Borgerlige er sat i verden for at sætte politikerne stolen for døren.

Vi vil ikke lade politikerne nøjes med at tale om den ’uacceptable adfærd’. De skal ikke kunne snyde sig til goodwill ved at samle ind til blomster og chokolade, når det, de i realiteten gør, er at løbe fra ansvaret.

Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom. Det er ét af vores tre ufravigelige krav.

For tvinger vi ikke politikerne til at gribe fat om nældens rod, så forsvinder det Danmark som vi kender og holder af for altid.

Og det er uacceptabelt.

Mange hilsner
Pernille Vermund