Få nyt fra mig på mail
  1. Der skal indføres et stop for spontan asyl – flygtninge skal udelukkende hjælpes i nærområderne.

  2. Udlændinge skal forsørge sig selv – retten til offentlig forsørgelse skal knyttes til det danske statsborgerskab.

  3. Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom.

Det er opskriften på at løse udlændingepolitikken fra bunden, og det er grundlaget, Nye Borgerlige er stiftet på.

Vi kommer ikke til at fravige den kurs. Det er løftet, vi har givet vores vælgere. Og Nye Borgerlige er ikke som de andre partier, der siger ét før valget og gør noget andet, når først man har vundet magten.

Vi siger, hvad vi mener, og vi gør, som vi siger.

Derfor skal det også stå tindrende klart for danskerne og for vores kollegaer i de andre partier i blå blok – og her tænker jeg nok mest på Venstre – at når vi en dag står med et blåt flertal, skal det blå flertal påtage sig ansvaret og løse udlændingepolitikken fra bunden.

Vil man ikke det, så bliver det uden Nye Borgerliges støtte. Vi holder vores løfte til vælgerne. Basta.

Medgang tvinger dem til at lytte

De borgerlige partier er gået til valg flere gange og har lovet at løse udlændingepolitikken. Det er bare ikke sket. Det skal de ikke slippe afsted med én gang til. Nu er de afhængige af et parti, der sætter løfterne til danskerne højere end magt og ministerbiler.

Jeg er utrolig glad for, at Nye Borgerlige siden valget sidste år har været i fremgang. Vi har fået tusindvis af nye medlemmer, vi har medgang i meningsmålingerne, og flere og flere bakker op om, hvad vi siger – og hele tiden har sagt.

Det betyder nemlig, at de andre partier i blå blok begynder at lytte mere til os. Selvom vi i dag blot har fire mandater, så lægges der mærke til, at danskerne i stigende omfang slutter op bag Nye Borgerlige.

I politik er der intet stærkere pressionsmiddel end danskernes opbakning. De andre partier vil flytte sig i vores retning, når de kan se, at det er den vej, danskerne vil.

Derfor tror jeg også på, at vi inden næste valg vil lykkes med at få en fælles forståelse i blå blok for at udlændingepolitikken skal løses bunden.

Det er derfor, Nye Borgerlige stillede op til Folketinget. Det er det arbejde, vi bruger de fleste af vores vågne timer på i vores lille folketingsgruppe, og vi sidder bestemt ikke i et hjørne med armene over kors og surmuler.

Vi går ind i lokalerne, bruger vores argumenter fornuftigt, vi taler med de andre, vi skubber på og gøder jorden.

Vores kamp rykker de andre partier

Og vi er ikke alene. Der er gode mennesker i både V, K, LA og DF, som vil det samme som os. De kæmper en kamp internt i deres egne partier. De er vores og danskernes allierede i kampen for friheden og fædrelandet.

Jeg er meget bevidst om, at vi ikke har al tid i hele verden til at lykkes. Det går den forkerte vej med Danmark. Islam får stadigt stærkere fodfæste, dominansvolden trænger frem i lokalsamfundene, indvandrerbanderne florerer, og trækket på de offentlige kasser vil være på mere end 30 milliarder kroner hvert år så langt øjet rækker, fordi politikerne har svigtet så groft i mange år.

Men jeg er også bevidst om, at jeg og Nye Borgerlige ikke kan tvinge en løsning igennem. Vi skal have de andre borgerlige partier med. De skal overtales. Det slider vi for. Og det har vi brug for din opbakning til.

Kærlig hilsen
Pernille

Få nyt fra mig på mail