Stop muslimsk bønnekald i Danmark

Islam skal ingen indflydelse have i samfundet

Hidtil har vi i Danmark været forskånet for, at islamiske budskaber råbes ud over vores byer og boligområder fra moskeer og minareter.

Men det er allerede sket at muslimsk bønnekald gjaldede ud over Aarhus. Det er uacceptabelt, og det skal stoppes, inden det bider sig fast.

Derfor vil Nye Borgerlige forbyde muslimske bønnekald i Danmark

Islam skal ingen indflydelse have i samfundet. Der skal sættes en fod ned, og det skal være med en fast hæl, der signalerer: hertil og ikke længere!

-Pernille Vermund, Fædrelandsordfører

Islam skal ingen indflydelse have i samfundet

Vi stiller forslag om et forbud

Episoden i Aarhus i april, hvor en imam lod islams budskaber gjalde ud over et boligkvarter, viser, at kommunerne ikke har tilstrækkelig autoritet til at sikre os mod, at islam presser sig længere og længere ind i vores samfund. Hverken forvaltningen på rådhuset eller politiet havde muligheder for at stoppe bønnekaldet. Dem skal vi hjælpe med et forbud mod islamiske bønnekald.

Vi skal sætte foden ned over for islam

Vores forslag om forbud mod islamiske bønnekald skal sikre, at imamer, der kalder til bøn i det offentlige rum, bliver retsforfulgt og straffet. Er de ikke danske statsborgere, skal de udvises – konsekvent og efter første dom. 

Tør politikerne tage ansvar?

Inden sommerferien skal vores forslag behandles af folketingets partier. Hvor mange partier tør sige fra overfor islam i det offentlige rum?

Pernille Vermund stop forbyd bønnekalde nye borgerlige

Jeg og Nye Borgerlige forlanger, at Folketingets politikere tager handsken op, og siger fra over for muslimske bønnekald i Danmark. Vi skal ikke acceptere yderligere islamisering af vores land.

-Pernille Vermund, Fædrelandsordfører