STOP dansk støtte til ekstremister
STOP dansk støtte til hyldest af terrorister

56 millioner kroner i ny støtte

Den danske regering forærede i sidste uge yderligere 56 millioner af danske skatteyderes penge til en række ekstremistiske organisationer i Israel og de palæstinensiske selvstyreområder. Regeringen siger, den støtter fredsprocessen.

Det har stået på siden 2014 og er fortsat under VLAK regeringen til trods for gentagne advarsler fra både den israelske regering og folk med indsigt i konflikten i Mellemøsten.

Mange af organisationerne, der får danske penge, bruger dem til at lønne gamle terrorister og til at opildne til boykot af Israel og hylde terror. De er ikke partnere i en fredsproces.

Efter hårdt pres vil udenrigsministeriet nu undersøge sig selv. Vi mener ikke, der er grund til så mange overvejelser. Dokumentationen er omfangsrig og har været til stede længe.

Pengene skal tilbage til de danske skatteydere. Danske skattekroner skal ikke bruges på den slags.

 540.000 kroner til terrorhyldest

“HELTINDEN” DALAL MUGHRABI

Danmark støtter forherligelse af terrorister med 540.000 kroner.

“Every one of us has tried in his own way to express his pride in this Martyr”

Disse ord blev sagt af Sabri Saidam, rådgiver til den palæstinensiske prædident Mahmoud Abbas og næstformand I Fathas Revolutionære Råd den 14 marts 2011.

Dalal Mughrabi var en PLO-terrorist. Hun var lederen af et voldsomt angreb den 14. marts 1978, hvor en gruppe palæstinensiske terrorister gik i land med gummibåde på stranden syd for Haifa.

På stranden skød og dræbte de en ung amerikansk kvinde. På den nærliggende hovedvej stoppede de en taxa, skød passagerne og kørte sydpå.

Længere fremme af vejen lykkedes det Dalal Mughrabi og hendes slæng at kapre en bus, som de fortsatte deres færd med, mens de smed håndgranater ud af vinduerne og skød mod passerende biler.

Israelerne blokerede vejen længere sydpå og tvang bussen til standsning. Da terroristerne endelig var nedkæmpede var 13 børn og 24 voksne dræbt.

Her er billederne af 12 af de 13 børn

Hvert år fejrer det palæstinensiske selvstyre den 14. marts som en hyldest til terroristerne, der myrdede 37 civile på en formiddag i 1978.

I Jericho afholdes en ungdomslejr i Dalal Mughrabis navn, der er en basket-ball turnering i hendes navn. Der er opkaldt gader og pladser efter hende. Og hvert år i marts sender det palæstinensiske tv mindeudsendelser om ’heltene’ fra 1978.

Billedet nedenfor er fra i år fra festligholdelsen af de nye statskundskabskandidater fra An-Najah universitetet på Vestbredden.

De nyslåede kandidater har alle gået i en klasse, der kaldes ’bruden-fra-kysten-klassen’.

Bruden fra kysten er et tilnavn til Dalal Mughrabi. På den store plakat i baggrunden ses den navnkundige Yasser Arafat til højre, selvstyrepræsidenten Abbas til venstre og nedenunder to portrætter af terroristen, der myrdede 37 civile på en formiddag – martyren Dalal Mughrabi.
Jamal Muhaisen, der sidder i Fatahs centralkomite, holder talen.

Der foregår hver dag i de palæstinensiske selvstyreområder en glorificering af menneskenes mest modbydelige sider.

Terrorister gøres til ’rollemodeller’ for børnene. Selvstyret betaler kontante præmier til dem, der dømmes for terror og forsørger terroristernes familier efterfølgende.

Senest er der så dukket en historie op om et kvindecenter i landsbyen Burqa på Vestbredden. På linje med så mange andre lokaliteter i selvstyreområderne, er bygningen blevet indviet i Dalal Mughrabis navn og store billeder af ’heltinden’ præger foyeen.

Det norske udenrigsministerium har betalt for centret, men trækker nu efter voldsom kritik støtten. Det danske udenrigsministerium gav i perioden 2014-16 540.000 til samme samme center.

Med penge fra de danske skatteydere finansierer det danske udenrigsministerium det Palæstinensiske Selvstyre med i alt mellem en kvart og halv milliard kroner om året.

Det er det selvstyre, som iscenesætter og betaler for glorificeringen af terrorister. Læs citatet i toppen igen.

Der sidder altså nogle meget store skyklapper på politikerne i Folketinget, siden de lader dette fortsætte år efter år, eller – og det er svært at tro – så mener politikerne, at vi støtter de rigtige.

1 million til en gammel terrorist

Den danske regering har netop besluttet at give den organisation, som Shawan Jabarin er direktør for i dag – Al Haq hedder den – en milliongave.

Folkekirkens Nødhjælp har inviteret Shawan Jabarin til Danmark, hvor han skal tale palæstinensernes sag ved et arrangement.

Han var aktiv i terrorbevægelsen PFLP på samme tid, som Blekingegadebanden opererede i Danmark og røvede banker for at sende penge til Jabarin og hans venner i PFLP.

PFLP har stået bag nogle af de mere bestialske terrorangreb med bl.a. selvmordsbomberere mod skolebørn, koldblodigt nedslagtning af tilfældige familier osv.

I 80’erne var Jabarin en hårdkogt marxist, der prædikede voldelig revolution på Bir Zeit universitetet på Vestbredden.

Han havde allerede dengang forbindelser til Danmark, og både tidligere folketingsmedlem Anne Grethe Holsmgaard og Lone Johnsen, som i dag er chef på Carlsberg, var blandt kontakterne.

Han er dømt for rekruttere unge i Europa til støtte for terrorbevægelsen og har siddet sammenlagt omkring 8 år i fængsel eller husarrest.

Han påstår i dag, at han ikke er involveret i PFLP længere. Det tror de jordanske myndigheder og den israelske højesteret ikke på.

Jordanerne har forbudt ham indrejse. Regeringen i Jordan tillader ikke terrorist-propaganda.

Det gør vi i Danmark – for hos os er ytringsfriheden vigtigere.

Del denne side