Mikkel Bjørn Sørensen

Mikkel Bjørn Sørensen er folketingsmedlem for Nye Borgerliges i Fyns Storkreds.

Mail: [email protected]
Tlf: 2282 3316

Jeg kæmper for et Danmark, der også er dansk om 500 år. Hvor danskerne bestemmer meget mere over deres egen tilværelse, og hvor vi drager omsorg for hinanden – ikke fordi staten påtvinger os at gøre det, men fordi vi føler et skæbnefællesskab med hinanden. Baseret på en kollektiv referenceramme, fælles værdier og en fælles historie. 

Jeg hedder Mikkel Bjørn Sørensen. Jeg er 26 år gammel – og så er jeg født og opvokset i en lille landsby tæt ved Juelsminde i Østjylland.

Til daglig arbejder jeg som skolelærer på de ældste klassetrin, hvor jeg underviser i historie, dansk, samfundsfag & kristendom.

Jeg har været en del af Nye Borgerlige næsten siden begyndelsen – og har de sidste seks år siddet i hovedbestyrelsen og bidraget til partiets udvikling sammen med Pernille, Peter & resten af holdet. Jeg har været landsformand for ungdomspartiet de første fem år af partiets levetid, været lokalformand i hovedpartiet og regionsansvarlig for Nye Borgerlige i hele region midt.

Nye Borgerlige er blevet en stor del af min identitet – og jeg brænder inderligt for at realisere de politiske dagsordener, der har været partiets hjerteblod siden stiftelsen.

Jeg stiller op til folketinget, fordi jeg tror på, at jeg har viljen og ikke mindst evnerne til at kunne udfordre venstrefløjen og de etablerede partier, på de dagsordener, hvor de enten tager fejl eller i mange tilfælde er direkte uærlige om deres egne politiske ambitioner og synspunkter.

Du kan ikke hævde at stå for noget, hvis du ikke også sætter dig selv på spil og kæmper for det. Derfor har jeg bragt mig selv i spil for vores fælles sag og politiske projekt.

Jeg går til opgaven som spidskandidat for Fyns Storkreds med stor ydmyghed – og håber inderligt og optimistisk, at de borgerlige fynboer vil byde mig velkommen. Jeg vil kæmpe for dem og deres ambitioner for et borgerligt Danmark – før, under og efter valget.

For frihed & fædreland
Mikkel Bjørn Sørensen

CV

  • Uddannet skolelærer.
  • Underviser i historie, dansk, samfundsfag & kristendom.

En sindig borgerlig skolelærer, der ønsker fornuften tilbage i dansk politik.

  • For kulturelt fællesskab & historisk forankring
  • For mindre stat – mere menneske
  • For frihed, folkestyre og national suverænitet

Læs mere om Mikkel på: Mikkelbjorn.dk

Tilmeld dig Mikkels nyhedsbrev

Nyt fra Mikkel Bjørns blog

Følg Mikkel Bjørn Sørensen på de sociale medier (på vej)