Peter blog

Coronakrisen – dødsstødet til EU?

3. April 2020|0 Comments

Jeg og Nye Borgerlige mener, at EU er en fiasko. Det er en konsekvens af den fundamentale uenighed om, hvordan Europa skal tackle økonomiske, sociale og internationale politiske udfordringer. De eksisterende kløfter mellem nord og syd i unionen bliver i disse dage bare stadigt tydeligere og stadigt dybere.

Albanien skal ikke optages i EU

28. March 2020|0 Comments

28.03.2020 Det burde være selvindlysende, at hvis EU mener noget med, at demokrati og frihed skal være bærende søjler i samarbejdet, så skal man ikke lukke lande ind, der har en muslimsk flertalsbefolkning, eller bygger [...]

Det strammeste mandat muligt

28. March 2020|0 Comments

22.03.2020 Der har været en debat om et såkaldt forhandlingsmandat, som Nye Borgerlige har støttet. Et forhandlingsmandat beskriver, hvad regeringen vil arbejde for i forbindelse med Danmarks forhandlinger i EU.  Dette forhandlingsmandatet handler om de [...]

  • Peter Seier Christensen Klimapolitik Klimaloven Nye Borgerlige

Dansk klimalov. Ih, hvor vi gungrer, sagde musen til elefanten

9. March 2020|0 Comments

Klimaloven er ren symbolpolitik som kommer til at koste Danmark en formue, og som kommer til at blive voldsomt indgribende i danskernes hverdag. Ih, hvor vi gungrer, sagde musen til elefanten, da de gik over en træbro.

Forskning i atomkraft – ja tak

26. February 2020|0 Comments

Nye Borgerlige fremsætter et forslag i Folketinget om, at atomkraft igen kan indgå i dansk energiplanlægning. Det betyder ikke, at vi nødvendigvis skal bygge atomkraftværker i Danmark, men vi skal have gang i forskningen igen, også i offentligt regi.

Ingen SU til udlændinge

17. February 2020|0 Comments

En ny opgørelse fra Uddannelses- og Forskningsministeriet viser, at udgifterne til SU til udenlandske studerende i Danmark er eksploderet. I 2013 blev der udbetalt 88 millioner kroner, mens tallet i 2018 var steget til svimlende 513 millioner kroner.

  • Peter Seier Christensen Nye Borgerlige

Muligt Round-Up forbud i strid med sund fornuft

15. January 2020|0 Comments

I denne uge behandler Folketinget to forslag om at forbyde stoffet glyfosat, som blandt andet indgår i ukrudtsmidlet Round-Up. Hensigten bag begge forslagene er bekymring. Denne gang for både mennesker, bier og grundvand, og det er jo en fair sag at gå og bekymre sig.

USA’s kamp mod terror er også vores

5. January 2020|0 Comments

Jeg er taknemlig for, at USA nedkæmper de terrorister, der truer vores sikkerhed. Som et lille land har vi ikke magt og ressourcer til at fjerne truslerne alene. Derfor er det altafgørende for Danmarks og danskernes sikkerhed, at vi er allierede med USA.

  • Peter Seier Christensen Nye Borgerlige

Forsvaret skal af-djøfiseres

13. December 2019|0 Comments

Som forsvarsordfører for Nye Borgerlige følger jeg den seneste skandalesag i forsvarsministeriet tæt. Det er skandaløst, at der har været en praksis, som gør, at samme person kan kontrollere sig selv i forbindelse med et indkøb.

Røde drømme i borgerforslag

3. December 2019|0 Comments

Nye Borgerliges klimapolitik baserer sig på fornuft, på videnskabelighed og på realisme. Problemerne skal behandles rationelt, og med dokumenterbare effekter. At hæmme den økonomiske vækst, er den forkerte måde at gribe problemet an på.

  • Peter Seier Christensen Nye Borgerlige

Regeringen skjuler klimaregningen for danskerne

29. November 2019|0 Comments

Vi lærte én ting i valgkampen i maj: Flertallet af politikerne mener, at Danmark skal redde verden. Det nye, politiske flertal har nemlig besluttet, at vi skal nedbringe vores CO2-udledninger med 70 procent frem mod 2030. Men vælgerne blev aldrig oplyst om, hvad omkostningerne ville blive.

Vi skal have fornuften tilbage på miljøområdet

18. November 2019|0 Comments

Jeg stillede for nylig miljøministeren et skriftligt spørgsmål: “Vil ministeren redegøre for, hvor mange tilfælde af sygdom der er registreret grundet pesticider i grundvandet i de seneste 25 år? …” Ministeren slap for at svare på spørgsmålet ved at tale udenom.

En klimalov med 70% reduktion er 100% populisme

4. November 2019|0 Comments

Nye Borgerlige bakker ikke op om en klimalov med en målsætning om en reduktion af den danske CO2 udledning på 70 % i 2030. Det er glædeligt at læse i dagens udgave af Berlingske, at den meget erfarne erhvervsmand, Lars Rebien Sørensen udtrykker de samme synspunkter.

Derfor tilslutter Nye Borgerlige sig ikke en klimalov med et reduktionsmål på 70 %

29. September 2019|0 Comments

Regeringen og dens støttepartier har sat en målsætning om en reduktion af den danske CO2 udledning på 70 % i 2030. Nye Borgerlige støtter ikke reduktionsmålet på 70 %. Vi støtter heller ikke en kommende klimalov. Da vi står ret alene med dette synspunkt, vil jeg gerne forklare her, hvorfor vi mener, som vi gør.

Lad os komme ud af Marrakesh-aftalerne

12. September 2019|0 Comments

Marrakesherklæringen blev underskrevet uden den store offentlige debat. Som interesserede kan erindre, blev der heller ikke talt meget om FN-aftalen, indtil kort før den skulle underskrives, hvor der kom stor debat om den. Aftalen er positiv overfor multikultur og vil fremme ikke-vestlig migration til blandt andet Danmark.

Har FNs migrantpagt alligevel retslige virkninger?

13. August 2019|0 Comments

Danmark skrev i december 2018 under på FNs migrantpagt. Forud var gået en diskussion om, hvorvidt aftalen ville være juridisk bindende for Danmark. Den daværende regering og Lars Løkke Rasmussen forsikrede, at den ikke var bindende. Nu fremgår det af et lækket notat fra EU-Kommissionens juridiske tjeneste, at pagten alligevel vil have retslige virkninger.

Hjertelig velkommen til Danmark Præsident Trump

1. August 2019|0 Comments

Donald Trump har valgt at besøge Danmark i starten af september. Det skal vi være glade for. USA’s præsident er den mest magtfulde person i verden, og det er en anerkendelse af Danmark, at han vælger at bruge tid på at besøge os.

Stemmeret i Danmark skal forbeholdes danske statsborgere

11. May 2019|0 Comments

I en kronik i Berlingske d. 5 maj plæderes for, at udlændinge uden danske statsborgerskab skal have stemmeret til folketingsvalget, når de har boet i landet i en årrække. Alternativet og en socialdemokratisk borgmester har foreslået det samme. Det er, udover at være i strid med Grundloven, en ualmindelig dårlig ide.

Der er ikke råd til fejhed

19. April 2019|0 Comments

Rasmus Paludan har sat dagsordenen den seneste uges tid, og det har ikke været kønt at følge. En demonstration af et par minutters varighed på Nørrebro blev mødt af omfattende hærværk og uroligheder. En efterfølgende ikke-demonstration i Albertslund, hvor han end ikke mødt op, førte også til hærværk.

Ytringsfrihed uden men

16. April 2019|0 Comments

Hvad vil der ske, hvis Paludan bliver forhindret i at demonstrere og ytre sig? Roen vil nok dæmpe sig for en tid, men problemet med de voldsparate går ikke væk af den grund. Der vil vise sig en anden anledning til at udøve hærværk og vold. Det har vi også set, inden Paludan kom på banen.

Socialdemokratiets bluff

9. April 2019|0 Comments

Socialdemokratiet har fuldt fortjent været under beskydning de seneste dage for deres forslag til tidligere pension for udvalgte grupper. Tanken er angiveligt, at nedslidte skal tidligere på pension, og de har lagt op til, at kriteriet bla. skal være, at det er mennesker, som tilhører særlige faggrupper, og som har været på arbejdsmarkedet i mindst 40 år.

Jihadister skal aldrig lukkes ind i Danmark

30. March 2019|0 Comments

Politikerne har vidst i mange år, at jihadister udrejst for at tilslutte sig Islamisk Stat en dag ville forsøge at komme tilbage til Danmark. Men politikerne har ikke taget affære. Her i 11. time kort før et folketingsvalg forsøger regeringen så at vise handlekraft ved at udelukke krigernes børn fra automatisk at opnå dansk statsborgerskab.

Lindholm og den ultimative lappeløsning

10. January 2019|0 Comments

I nye Borgerlige ønsker vi, at der bliver taget fat om nældens rod i udlændingespørgsmålet. Det betyder, at vi mener, at man skal løse problemerne direkte. For eksempel: Vi ønsker, at der ikke skal komme flere asylansøgere til Danmark. Derfor vil vi indføre et asylstop

Antallet af ikke-vestlige indvandrere og efterkommere stiger fortsat eksplosivt. Så gør dog noget ved det.

29. November 2018|0 Comments

Antallet af ikke-vestlige indvandrere og efterkommere fortsætter med at stige eksplosivt. I 1988 var der 95.025 ikke-vestlige i Danmark. I 2018 er der 493.468. Det er en femdobling på 30 år. Inden valget i 2015 lovede hele den blå blok en straksopbremsning efter valget. De fik magten, men de leverede det modsatte.

Nye Borgerliges tre ufravigelige krav kan sagtens gennemføres

16. November 2018|0 Comments

Hvis vi bevogtede vores grænser og afviste migranterne, ville der stort set ikke komme nogen asylansøgere til landet. Danmark kunne afvise næsten alle asylansøgere, selvom vi er med i Flygtningekonventionen. Men det vil de nuværende politikere ikke.

Peter Seier Christensens tale til årsmødet

31. October 2018|0 Comments

Nye Borgerlige er lige fyldt 3 år. Og hvor er vi kommet langt. Vi står til at komme i Folketinget i meningsmålingerne her med under et halvt år til valget. Vi SKAL i Folketinget og det med flest mulige mandater. Jeres mandater. Vi har stiftet 64 lokalforeninger over hele landet. Jeres lokalforeninger. Det er en imponerende præstation. Det er Jeres præstation.

Vanviddet må stoppe. Vi løslader terrorister før tid

16. October 2018|0 Comments

I 2010 blev fire mænd anholdt mistænkt for at ville angribe Jyllandsposten. De ville ”hævne” muhammedtegningerne ved at myrde flest mulige af JP’s medarbejdere. De ville trænge ind på redaktionen, bagbinde personalet, halshugge så mange som muligt og smide deres afhuggede hoveder ud af vinduet

Bandeskyderier. Historien gentager sig

26. September 2018|0 Comments

Så er den gal igen: Skyderier mellem bander med mellemøstlig baggrund er brudt ud på ny. Senest har en uskyldig bilist sent mandag aften været fanget i en krydsild på Holbækmotorvejen, nær Roskilde. Jeg har aldrig hørt noget lignende ske her i Danmark!

Man tager sig til hovedet: Syrere rejser hjem på ferie

12. July 2018|0 Comments

Hvordan kan mennesker, der er kommet til Danmark som flygtninge, rejse tilbage til det land, som de er flygtet fra? Svaret er, at hvis det er familiesammenførte til flygtninge, kan de frit rejse tilbage til Syrien, uden at det har konsekvenser for deres ophold. Så bliver de nemlig ikke regnet som flygtninge.

Nej, vi skal ikke fremme indvandring fra Afrika

4. June 2018|0 Comments

Danmark har netop skrevet under på, at vi vil arbejde for at fremme indvandring fra Afrika. Det er den såkaldte Marrakesh erklæring af 2. Maj 2018 underskrevet af EU-landene (undtagen Ungarn) og en lang række afrikanske lande. Hvor meget har du læst i aviserne om dette? Hvor meget har du hørt fra regeringen om det? Intet gætter jeg på. Hvorfor mon?

Det handler om troværdighed

7. May 2018|0 Comments

”For mig at se er den fem minutter i 12.” Sådan sagde Lars Løkke Rasmussen for nylig om integrationen i Danmark. Han lovede en straksopbremsning inden sidste valg. Det gjorde hele blå blok. Vi har set, hvordan det gik med det. Der er over 49.000, der har fået tildelt asyl eller er kommet som familiesammenført fra 2015 og frem til nu. Lars Løkke Rasmussen overtog regeringsmagten i sommeren 2015.

Danske statsborgerskaber kastes i grams

27. April 2018|0 Comments

Der tildeles alt for mange statsborgerskaber i Danmark. Alene i løbet af de seneste 3 år (2015-2017) er tildelt 27.000 danske statsborgerskaber. Ser vi på de sidste 25 år, er tallet astronomiske 202.000. Det er flere, end der bor i Odense, Danmarks trediestørste by. Det er ikke ligegyldigt, hvem der er danske statsborgere. Det er faktisk det, som afgør, hvad Danmark er.

Hvad nu hvis integrations-problemerne IKKE kan løses?

15. April 2018|0 Comments

Alle ønsker, at integrationen skal lykkes. Der er bare intet, der tyder på, at integrationsproblemerne KAN løses. Det er forsøgt i hele Vesteuropa, og vi har også forsøgt i Danmark i tre årtier – uden held. Hvis der fandtes en brugbar model, var den nok fundet nu. Det giver et falsk håb, når vi bliver ved med at bilde os ind, at integrationen vil lykkes.

Ikke flere integrationsprojekter

2. March 2018|0 Comments

Så blev der fremlagt endnu en rapport, som viser, at den ikke-vestlige indvandring koster en formue. Det er ikke en nyhed. Ligesom vi har kendt til overkriminalitet, manglende arbejdsmarkedsdeltagelse, parallelsamfund, dårlige sprogkundskaber, social kontrol, dårlige [...]

Udlændingestramninger?

12. February 2018|0 Comments

Regeringen og Dansk Folkeparti bryster sig af at have gennemført mange stramninger på udlændingeområdet. Indtil videre er der gennemført 67 såkaldte stramninger. Men hvorfor lave 67 stramninger? Hvis det er nødvendigt at gennemføre så mange stramninger, må det være fordi, de ikke er effektive.

Problemet med de internationale konventioner

4. February 2018|0 Comments

Kriminelle udlændinge skal udvises efter første dom – konsekvent og uden undtagelse. Det mener vi i Nye Borgerlige. Som det er i dag, bliver langt de fleste ikke udvist. I mange tilfælde får kriminelle udlændinge lov til at blive i Danmark selv efter meget grov og gentagen kriminalitet. Det skyldes menneskerettighedskonventionen.

Skal Danmarks befolkning forandres, fordi der er krig i Mellemøsten?

3. November 2017|0 Comments

Tyrkerne har i årtier været den største ikke-vestlige gruppe af indvandrere i Danmark. Det er ikke længere tilfældet. I løbet af 2016 blev de overhalet af syrerne. Det er en bemærkelsesmæssig udvikling. I løbet af ganske få år er syrerne gået fra at være en beskeden indvandrergruppe til at være den største (ikke-vestlige).

Det må stoppe nu

22. October 2017|0 Comments

Se godt på dette diagram. Det viser antallet af ikke-vestlige indvandrere og efterkommere i Danmark i perioden 1983 til 2017. I 1983 var der 60.000. Nu er her 477.000. Da den borgerlige regering tog over i 2001, var antallet 268.000. Det tal er steget med 208.000 siden da. Det er HELT nødvendigt, at det bliver stoppet nu. Udviklingen må ikke fortsætte.

Smid dem ud

12. October 2017|0 Comments

Lederen af Loyal to Familia, Shuaib Khan, er netop blevet dømt endnu en gang. Han har en række domme bag sig, blandt andet en dom på 8 års fængsel for dødsvold. Khan er pakistansk statsborger. I forbindelse med sin seneste dom fik han en betinget udvisning. Det er ikke første gang, han bliver betinget udvist.

Et burka- og niqabforbud ligger lige for

9. October 2017|0 Comments

Nu kommer der endelig et burka- og niqabforbud i Danmark, eller rettere et forbud mod maskering. Det er glædeligt, at vi nu får gjort op med dette symbol på islamisering og kvindeundertrykkelse. Det kan undre, at det har taget så lang tid for partierne at blive enige med sig selv om det, når en stor del af den danske befolkning længe har vist opbakning til det.