Pernilles blog

Nye Borgerlige støtter et forbud mod omskæring af drengebørn

10. September 2020|Comments Off on Nye Borgerlige støtter et forbud mod omskæring af drengebørn

Jeg har fuld forståelse for og er enig i, at børnene ikke er statens. Børnene tilhører deres forældre. Det er forældrenes ret at påvirke og opdrage deres børn til bærere af den moral, kultur og religion, som forældrene vælger at give videre. Den ret må vi som lovgivere ikke tage fra forældrene. For så forbryder vi os mod familiernes frihed. Staten bliver en moralsk og kulturel ensretter, og det totalitære samfund titter frem. Det skal vi være opmærksomme på og afvise. Men staten har også en pligt til at beskytte sine borgere mod overgreb fra andre borgere. Herunder at beskytte børn mod overgreb fra voksne og også mod overgreb fra deres egne forældre. Omskæring er et ar, man skal leve med resten af livet, og det er efter min mening på den forkerte side af den grænse, som man må sætte for forældres ret til at forme deres børn efter den kultur, de værdier, den tro og den arv, som forældrene synes er den rigtige.

  • PVordfører 1200

Venstrefløjen svigter ofrene og kriminaliserer vores sexliv

1. September 2020|Comments Off on Venstrefløjen svigter ofrene og kriminaliserer vores sexliv

Men det er mere end beklageligt, at venstrefløjen har fået Socialdemokratiet bundet op på et begreb, der er både diffust og uklart, og som risikerer at kriminalisere en masse forhold, som ingen i dag opfatter som andet end helt naturlige relationer mellem mennesker.

  • PV Studie6 1200x675

Åbn diskoteker og spillesteder nu

24. August 2020|Comments Off on Åbn diskoteker og spillesteder nu

Lær mig bedre at kende. Få nyt fra mig direkte i din mail Hellere ordnede forhold med tryghed og regler end et virvar af piratfester med stor risiko for spredning af corona-smitte. Det er mit [...]

  • Pernille Vermund

Jeg vil langt hellere være solidarisk med Arne end med Ahmed

18. August 2020|0 Comments

Morten Østergaards og godhedssegmentets udlændingepolitik koster danskerne 33 milliarder kroner om året. Hvert år. Det har Finansministeriet opgjort. Det er almen kendt viden. Men det, mener han, vi har råd til. Det er hans form for retfærdighed. Det gør mig harm. Jeg vil langt hellere være solidarisk med Arne end med Ahmed

Danskerne har fået øjnene op for Nye Borgerlige

16. August 2020|0 Comments

Den kamp, vi kæmper, er for alle danskere og for hele Danmark. Siden januar har partiet fået 50 procent flere medlemmer. I dag har vi rundet 9.000 medlemmer af Nye Borgerlige.

Når Arne går på pension – skal Bjarne belønnes for at give den en skalle mere

15. August 2020|0 Comments

Vi anerkender, at mange der har været på arbejdsmarkedet i mange år, har svært ved at overkomme de sidste år. Kroppen er ved at være slidt, men ikke så meget, at en førtidspension bliver bevilget. Men i så fald skal de, der fortsætter i endnu flere år og ikke vælger den tidlige pension, have en anerkendelse i form af nedsat skat.

Vi vil ikke finde os i mere

5. August 2020|0 Comments

Endnu engang står vi i en situation, hvor indvandrere fra Stormellemøsten udgør en alt for stor del af de udfordringer, som påvirker danskernes hverdag, frihed og tryghed. Og endnu engang bliver det danskerne, der med længere udsigt til at genåbne videregående uddannelser, spillesteder og natklubber berøves deres frihed.

  • Pernille Vermund

Ydmygende indvandrervold mod vores unge skal stoppes

29. July 2020|0 Comments

Jo mere forråelsen kommer til syne, des mere presserende bliver det at tage stilling til den kriminelle lavalder og en egentlig ungdomsdomstol. I det kommende folketingsår vil jeg som retsordfører for Nye Borgerlige stille forslag til, hvordan vi konsekvent og med respekt for indvandrervoldens ofre kan komme uvæsenet til livs.

Udlændingepolitikken skal løses fra bunden

12. July 2020|0 Comments

1. Der skal indføres et stop for spontan asyl – flygtninge skal udelukkende hjælpes i nærområderne. 2. Udlændinge skal forsørge sig selv – retten til offentlig forsørgelse skal knyttes til det danske statsborgerskab. 3. Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom. Det er opskriften på at løse udlændingepolitikken fra bunden, og det er grundlaget, Nye Borgerlige er stiftet på. Vi kommer ikke til at fravige den kurs. Det er løftet, vi har givet vores vælgere. Og Nye Borgerlige er ikke som de andre partier, der siger ét før valget og gør noget andet, når først man har vundet magten.

  • Pernille Vermund

Man kan ikke være loyal til både islam og Danmark

10. July 2020|0 Comments

En ansat i udlændingestyrelsen med afghansk pas bør slet ikke behandle sager med afghanere. En religiøs muslim bør slet ikke behandle sager med muslimer. Vi skal ikke ud i at mistænkeliggøre andre mennesker udelukkende på baggrund af deres oprindelse, navn eller hudfarve. Det er ganske urimeligt over for det enkelte menneske. Men vi må stille krav om, at habiliteten hos den enkelte medarbejder i f.eks. udlændingestyrelsen

Afslutningsdebat

22. June 2020|0 Comments

Efter sommerferien rydder vi bordet for taktik, spin, EU-sokker, hvide sneakers og rullekravesweatre. Læs min tale fra afslutningsdebatten.

I folkestyret skal vi kunne samarbejde om det, der samler os

11. June 2020|0 Comments

Det er fuldstændig uforklarligt, at regeringen forbyder turister at overnatte i København, mens de godt må i Gentofte 10 kilometer herfra.

Lad flyene komme på vingerne og hotellerne fyldes af gæster

7. June 2020|0 Comments

Det er fuldstændig uforklarligt, at regeringen forbyder turister at overnatte i København, mens de godt må i Gentofte 10 kilometer herfra.

De lukker os inde uden grund

29. May 2020|0 Comments

Det ville være ansvarligt at når venstrefløjen bestemmer, så bliver kontrol vigtigere end frihed. Så bliver penge og økonomi underordnet.

Genåbning: Det kunne være endt meget værre

8. May 2020|0 Comments

I forhold til regeringens udspil onsdag eftermiddag om genåbningens fase 2 skete der det i løbet af forhandlingerne, at især venstrefløjen med SF og Enhedslisten ville åbne mindre og langsommere, og især Nye Borgerlige, Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance ville åbne mere og hurtigere, end regeringen havde lagt op til. Det gik vores vej det meste.

Stol på danskerne. Lad os åbne igen

6. May 2020|0 Comments

Regeringen må bevise, at nedlukning er nødvendigt. Hvis nogen skal pålægges fortsat at holde lukket, må statsministeren argumentere for det i hvert enkelt tilfælde. Det kan f.eks. være fornuftigt at indføre en begrænsning for store forsamlinger på et vist niveau. Regeringen må overbevise os i de andre partier om, hvad der skal holdes lukket, i stedet for at vi skal overbevise hende om, hvad der skal have lov til at åbne.

Nej til magtpartiernes udligningsaftale

4. May 2020|0 Comments

Nye Borgerlige er ikke med i aftalen om at udvide udligningen mellem kommunerne, som Socialdemokratiet og Venstre er blevet enige med hinanden om. Nye Borgerlige vil ikke tage ansvar for, at de to gamle magtpartier Venstre og Socialdemokratiet fordeler milliarder af skattekroner i porten, fordi deres borgmestre ude i landet skal til kommunalvalg næste år.

Migrant har stenet kone og barn – skal det belønnes?

2. May 2020|0 Comments

En morder, der har stenet sin kone og hendes otteårige søn til døde, står til en kontant belønning fra den danske stat på 100.000 kroner. Lyder det absurd? Så er det, fordi det er absurd. Vandviddet tager sit udgangspunkt i loven om repatriering. En lov, der giver migranter flere hundredetusinde kroner i kontanter for at forlade Danmark og forsøge at vende tilbage, hvor de kommer fra.

Islam og terror er ikke lukket ned af corona

30. April 2020|0 Comments

Politikerne har ladet den islamiske vækkelse få alt for godt fat i Danmark. Man har ladet stå til i stedet for at slå ned. Det er derfra ekstremismen gror. Det er derfra truslen kommer. Det er i den gruppe, der fødes og opfostres de terrorister, der sætter vores tryghed over styr og vores frihed under pres.

Nye Borgerlige kræver lovforbud mod muslimsk bønnekald

27. April 2020|0 Comments

Der skal sættes en fod ned, og det skal være med en fast hæl, der signalerer: Hertil og ikke længere! Klar lovgivning skal sikre, at imamer, der kalder til bøn i det offentlige rum, bliver retsforfulgt og straffet.