“Islam: den 11. landeplage”

Pernille Vermund og Hege Storhaug

Hege Storhaug fra Norge har siden de tidlige 90’ere haft fokus på konsekvenserne af indvandringen fra den muslimske verden.

Nu gæster Hege Storhaug Helsingør, hvor hun vil introducere sin bog “Islam: den 11. landeplage” med udgangspunkt i situationen i Danmark og Europa.

Efterfølgende vil der være åben debat med Hege Storhaug og Pernille Vermund om, hvorfor det er vigtigt, at vi sørger for, at islam ingen indflydelse får i samfundet.

Tilmelding

Arrangementet er overtegnet og lukket for tilmelding

Hege Storhaug har skrevet ti bøger om konsekvenserne af den islamiske stigende indflydelse i de demokratiske samfund i Europa. “Islam: den 11. landeplage” er hendes seneste bog, som til trods for forsøg på boykot fra de norske biblioteker i mange måneder lå på bestsellerlisten.

Nye Borgerlige mener, at den enkelte muslim kan tro og mene, hvad han eller hun vil, men at islam ingen indflydelse på samfundet skal have. Læs vores politik på linket.

Islam skal ingen indflydelse have i samfundet
Vil du give et bidrag?

Det er gratis at deltage i mødet. Men hvis du – helt frivilligt – vil give et beløb til at holde vores udgifter nede, er det en stor hjælp.

Du kan give dit bidrag via Mobilepay til min valgfond på nummer: 19071