Pernille VermundDanmark har brug for Nye Borgerlige

Og vi har brug for dig. Jeg vil rigtig gerne have dig som medlem. Jo flere vi er, jo stærkere står vi i vores kamp for de danske værdier.

Mange hilsner, Pernille

Bliv medlem

Det koster 300 kroner om året at være medlem af Nye Borgerlige. Når du indsender formularen, vil du modtage en mail, som fortæller, hvordan du kan betale dit kontingent.

Når du er medlem, bliver du tilknyttet en af vores lokale vælgerforeninger, hvor du kan være med til at vælge kredsens folketingskandidat og måske blive udpeget som delegeret til partiets årsmøde, som er den øverste myndighed.

Det er også gennem partiforeningen, at man kan yde en mere aktiv indsats med at arrangere politiske møder og udbrede kendskabet til Nye Borgerlige.

Hvert forår inviteres alle medlemmer til en medlemsdag, hvor partiets kandidater og ledelse debatterer politik med medlemmerne. Det er gennem medlemsdagen, at vi får inspiration til ny politik og til ændringer i den eksisterende.

Din mening betyder noget i Nye Borgerlige, selvom det selvfølgelig  er begrænset, hvad man kan få ændret fra den ene dag til den anden.

Udfyld og send

Fornavn

Efternavn

Email