Bestyrelsen

Præsentation af bestyrelsen i Nye Borgerlige Rudersdal.

På generalforsamlingen for Nye Borgerlige i Rudersdal og Allerød d 19. februar 2018 blev den aktuelle bestyrelse valgt. Hvis du har nogen spørgsmål angående Nye Borgerlige er du til en hver tid velkommen til at kontakte Helene Romme, formand for Nye Borgerlige i Rudersdal og Allerød.

Følg Nye Borgerlige i Rudersdal og Allerød på Facebook

Helene Romme

Formand

Mobil: 30 42 91 29
Email: formand@rud.nyeborgerlige.dk

Jeg er født i 1981, uddannet sygeplejerske og til daglig ansat som sygeplejerske i en kommune. I 2012 flyttede jeg sammen med min mand og vores tre drenge tilbage til Birkerød, hvor jeg selv er født og opvokset. Siden har vi også fået en datter, Ingrid

Jeg har altid interesseret mig for samfundet omkring mig og engageret mig i mit nærmiljø. Min interesse for politik er opstået løbende i takt med, at jeg blandt andet selv har stiftet familie og fået børn. Mine børns ret til at vokse op i et frit og trygt samfund ligger mig dybt på sinde. I kraft af min uddannelse og mit arbejde, har jeg en stor interesse for ældre – og sundhedssektoren, dens organisering samt de regler og love, der danner rammerne omkring den.

Jon Fribo

Næstformand

Jeg er født i 1970 og har boet i gl. Holte siden 2005. Er gift med Tanja og har tre børn.

Jeg er i høj grad familie menneske. Den resterende fritid prioriterer jeg til cykelture i det smukke nordsjælland, og en skitur, når det er muligt.

Jeg er uddannet Ingeniør og HD, og har siden arbejdet med IT, produktion og kvaliltet i medicinal industrien.

Jeg har altid interesseret mig for borgerlig politik. De senere år har vist at dansk kultur og værdier er en skrøbelig størrelse som vi skal passe rigtig godt på. Nye Borgerlige er for mig at se, det eneste parti som har viljen og de konkrete løsninger til dette.

profil_frederikditlev

Ditlev Otte-Trojel

Bestyrelsesmedlem & Folketingskandidat

Mobil: 30 75 66 85
Email: dot@nyeborgerlige.dk

Jeg er født i 1982 og opvokset i Holte, hvor jeg i dag bor med min kone og vores tre drenge. Jeg arbejder til dagligt som projektleder i en større dansk virksomhed.

Jeg er cand.merc. og MBA af uddannelse og har studeret i både Danmark, USA og Japan. Jeg har altid været engageret i frivilligt arbejde og har blandt andet været aktiv med integration og kulturformidling i det japanske miljø i Danmark. Jeg er gået ind i Nye Borgerlige for at bidrage til, at mine børn kan vokse op i et friere, tryggere og mere frisindet Danmark.

Klaus Arfelt

Bestyrelsesmedlem

Mobil: 20 77 65 00

Jeg er født i 1966 og har boet i Holte siden 2003. Jeg er gift og har en søn, der går på Skovlyskolen.

Jeg er uddannet cand. merc. og har arbejdet inden for finans og IT siden 1992. Jeg har boet og arbejdet i Centraleuropa og til dels i Mellemøsten i en årrække.

Jeg er en habil tennisspiller, har båd i Vedbæk og er en glad skiløber, der begynder at skifte fokus fra off-piste til in-hytte.

Jeg er blevet opmærksom på styrken af den ikke-vestlige indvandring, der har potentiale til at vende op og ned på vores samfund, som vi kender det. Jeg føler mig forpligtiget til at yde en indsats for at forhindre, at det sker.

Finn Bjørn Larsen

Sekretær

Mobil: 40 55 42 89

Jeg er født i 1943 og flyttede i 1974 til Trørød, hvor jeg stadig bor sammen med min kone, kun afbrudt af 3 x 2 års udstationeringer i hhv. Benin, Nigeria og Dubai. VI har to voksne døtre og 6 børnebørn.

Jeg er Civilingeniør (bygning) fra DTU 1968. Jeg har været ansat som lektor ved DTU, og som projektchef i både rådgiver- og entreprenørbranchen, mest i forbindelse med større anlægsarbejder i Danmark (Storebælt og Kbh. metro) og udlandet (cementfabrikker, hospitaler og Palmeøerne i Dubai).

I forbindelse med ovennævnte udstationeringer samt utallige korttidsrejser af 2 til 4 ugers varighed til Afrika og Mellemøsten, har jeg fået et godt kendskab til ulandsproblematik og muslimsk kultur. Desuden har jeg læst meget om Islam, og er medlem af diverse islamkritiske foreninger.

Det er min opfattelse, at en aktiv politisk indsats er påkrævet, for at dreje udviklingen væk fra den katastrofekurs som Europa er på i øjeblikket, anført af naive og “politisk korrekte” politikere og presse. Nye Borgerlige er klart det eneste parti, der går til problemernes kerne, frem for at fortsætte med ligegyldige lappeløsninger.

fotopaavej

Henning Holst

Bestyrelsesmedlem

fotopaavej

Henriette Attardo

Bestyrelsesmedlem

fotopaavej

Jan Romme

Webmaster