Folketingskandidater opstillet i Odense for Nye Borgerlige

Begge kandidater vil være at finde på samtlige stemmesedler på Fyn

Martin Paetau

Martin Paetau er 27 år og stiller op i Odense Sydkreds, hvorhan ligeledes er født og opvokset. Han bor dog i dag sammen med sin kæreste, i den centrale del af byen.
Martin har på trods af sin forholdsvise unge alder et flot CV. Han er uddannet kok med medalje og har mere end 12 års erfaring i faget.
Han fik umiddelbart efter sin uddannelse en stilling som souschef på et af byens største spisesteder, hvor han også efterfølgende arbejdede sig til en stilling som køkkenchef. Den stilling opsagde han for nylig og blev i stedet atter souschef på samme restaurant. Martin ønskede, da han blev valgt til folketingskandidat, mere tid til at kunne lægge fuldt fokus på den kommende valgkampagne.
Martin har et stort indblik i de erhvervsfaglige brancher og ved om nogen, at feltet oftest underprioriteres. Det vil han gerne gøre noget ved.
Politisk har Martin været i gang længe. Han har i en længere årrække været medlem hos Dansk Folkeparti, hvor han deltog som aktiv debattør. Han endte dog med at melde sig ud i 2016 og direkte ind i kampen for et bedre og borgerligt Danmark hos Nye Borgerlige.
Udlændingepolitikken fylder utrolig meget hos Martin, hvilket også er den bærende grund til, at han deltager så aktivt i vores politik. Herudover ligger det også Martin på sinde at bekæmpe frådseri i den offentlige sektor.Martin vil lære politikerne at bruge statens penge, som var det deres egne!
Han ønsker et samfund, som tilgodeser de svageste. – Der skal gennem lettelser i skatten, skabes jobs i den private sektor, så vi kan få en endnu større del af samfundets borgere med.“Den bedste velfærd, er noget at stå op til”, siger Martin. – Men han erkender at, alle kan ikke arbejde. Alt for mange syge mennesker kastes derfor rundt i bureaukraternes arme på grund af de alt for mange uoverskuelige love. Derfor vil Martin have jobcenterne nedlagt og ført fokus tilbage på mennesket.
Han ser frem til, at arbejde sammen med de øvrige kandidater, der ligesom han ønsker at gøre det der er bedst for Danmark.
I Nye Borgerlige Odense er vi glade for, også at have en lokal kandidat.
Martin Paetau kan træffes på tlf. 2272 3534

Benny Bindslev

Benny Bindslev er 55 år, født og opvokset på Amager. Han har 2 voksne børn og et lille barnebarn.

Benny startede i en ung alder i militæret, hvor han var tjenestegørende i 6. Som soldat var han i et år udsendt som FN soldat på Cypern.

Her var han i 2 1/2 år inden turen i 1988 fortsatte til politiskolen. I politiet har Benny været tjenestegørende i mange forskellige afdelinger. De sidste 6 år hos Københavns Politi, hvor han sad som efterforsker i dybe/grove narkosager. I 2013 forlod han politiet og blev sikkerhedsrådgiver i forsikringsbranchen.Benny kalder sig selv et barn af staten, idet han startede som soldat allerede som 16 årig og forlod først statsinstansen 33 år efter.Han forlod militæret, idet han fik ansættelse som sikkerhedsvagt i Københavns Lufthavn