Bestyrelsen

Præsentation af bestyrelsen i Nye Borgerlige Københavns kommune

Jimmi Haushøj
Formand

anders-2

 

 

 

 

 

 

 

Anders Toft Hansen
Bestyrelsesmedlem

Jeg er 33 år, er uddannet cand.jur. og advokat, og er til daglig ansat i en arbejdsgiverforening. Jeg har været formand for Nye Borgerlige i København i 2 år, og er nu menigt bestyrelsesmedlem. Jeg sidder også i partiets hovedbestyrelse, og jeg varetager således bl.a. vigtige organisatoriske opgaver for både vores lokale vælgerforening og for partiet som sådant.

Jeg har boet i København i ca. 7 år. De stigende integrationsproblemer, udfordringer med ghettodannelser og hermed forbundet kriminalitet og multikulturalisme er for mig at se den største udfordring, som vi står med i København. Vi skal have trygheden tilbage i vores by.

thomas2-2

Thomas Gress

Bestyrelsesmedlem & Kasserer

31 år, cand.polit, og medlem af bestyrelsen for Nye Borgerlige i København.

Jeg har tidligere været medlem af De Konservative, og har boet i København i knap 10 år.

Københavns Kommune har de bedste forudsætninger af alle danske byer til at skabe størst værdi for borgerne, men vi har de suverænt mest inkompetente og destruktive ledere. Vi skal have kompetencerne tilbage på Rådhuset, og det vil Nye Borgerlige i København arbejde for.

olivier2-2

Olivier Christopher Nielsen Khardine
Bestyrelsesmedlem

Jeg er 29 år og er født og opvokset i Frederiksberg. Jeg bor nu på Amager med min islandske kæreste og vores søn. Jeg er uddannet cand.jur. og arbejder til dagligt som fuldmægtig i én af statens styrelser. Jeg har en blandet baggrund grundet min danske mor og franske far, hvorfor at jeg også taler flydende fransk.

Jeg har rejst meget i udlandet, herunder særligt i Frankrig. De udfordringer som forskellige Franske kommuner har i forhold til mislykket integration, øget kriminalitet, samt et topstyrende og korrupt embedsværk, står i stærk kontrast til de problemer vi oplever i stigende grad her i Københavns Kommune. Disse samfundsmæssige udfordringer mener jeg at Nye Borgerlige kan løse, og derfor har jeg valgt at engagere mig politisk.

Henrik Bollerup Nielsen
Bestyrelsesmedlem

Hans Peter N. Malet
Bestyrelsesmedlem

Helle Rosenvig
Bestyrelsesmedlem

Alexander Hansen
Bestyrelsesmedlem