Bestyrelsen

Præsentation af bestyrelsen i Nye Borgerlige Helsingør

Ulla Kokfelt

Formand

Jeg er 44 år og har siden 2011 boet i Espergærde med min mand og vores to piger. Inden da boede vi sammenlagt 13 år i Tyskland og Sverige. Jeg er uddannet geolog og er kommunalt ansat som konsulent. Min fritid bruger jeg især i Helsingørs klassiske musikliv som bratschist og violinist. Jeg har valgt at engagere mig i Nye Borgerlige, da det er et ærligt og visionært konservativt-liberalt parti, med konkrete bud på hvordan vi bevarer og styrker vores frie samfund.

Per Espersen

Næstformand

Bosat i Snekkersten, jyde for Vor Herre, 67 år, selvstændig, tidligere politisk aktiv i Det Konservative Folkeparti og i fagbevægelsen, gift, 2 børn, 6 børnebørn.

René Schibler

Kasserer

Jeg er 59 år, er gift med Rikke og sammen har vi en søn på 10 år. Jeg har folkeskole og handelseksamen. Siden 1984 har jeg arbejdet for EU, først i Luxembourg, og siden 2007 på EU´s Informationskontor i København. Jeg er gået ind Nye Borgerlige for at bidrage til, at alle kan vokse op i et friere, tryggere og mere frisindet Danmark. I lokalområdet er det vigtigt at tiltrække gode og stabile arbejdspladser, samt at sikre værdifulde vilkår for familien.

Torben Snarup Hansen

Sekretær

Jeg er 73 år, er ugift og har med nogle års afbrydelse boet i Helsingør kommune siden 1985.
Faglig baggrund: Historiker (cand phil.), har undervist i jyske gymnasier og derefter på Københavns Universitet (spansk studienævn). Desuden har jeg været rejseleder, redaktør, oversætter og freelance korrespondent (Spanien, Indien og Iran). I dag er jeg pensionist. Min særlige interesse gælder de meget tunge problemer i uddannelserne, hvor politikerne ikke har formået at standse en alvorlig kvalitetsforringelse.

Thomas Kokfelt

Bestyrelsesmedlem

Jeg er uddannet geolog og forsker og arbejder til daglig med Grønlands geologi. Jeg har boet 13 år i Tyskland og Sverige, og flyttede i 2011 til Espergærde med min familie.

Værdipolitikken og asylpolitikken er for mig de væsentligste punkter for at deltage i politisk arbejde. Den stigende sekularisering som finder sted i dele af samfundet, udtrykt ved parallelle samfund med egne fremmede normer og love, er stærkt bekymrende. Udgangspunktet for et velfungerende Danmark er, at stå fast på fælles grundlæggende værdier som ligeværd, ytringsfrihed og demokrati.

Tove Christensen Bestyrelsesmedlem

Jeg har meldt mig ind i Nye Borgerlige, fordi partiprogrammet er helt i tråd med mine egne ønsker for, hvordan vores land fremover stadig skal være et dejligt sted at bo.

Thomas Ibenforth

Suppleant

Mit navn er Thomas Ibenforth 51 år, uddannet Pædagog, har 2 børn en Dreng på 21 og en Datter på 7, i min fritid er dykker og deltager i foreningsarbejde