Bestyrelsen

Præsentation af bestyrelsen i Nye Borgerlige Frederikssund og Halsnæs kommune

Bill Malmgren
Formand

Født 1953. Uddannet indenfor administration, jura og økonomi. Tidligere virke i Københavns Kommune, Herlev Kommune og Jægerspris Kommune. Herudover har jeg været ansat i Dan Ejendomme, der administrerer ejendomme af forskellig art i ind- og udland. I dag er jeg buschauffør i Nordsjælland.

Bor i Kregme med min kone, hvor 5 sammenbragte børn for længst er flyttet hjemmefra.

Jeg interesserer mig for lange ture på min motorcykel og har blandt andet kørt Route 66 i USA og Colombia rundt. Jeg har altid været politisk interesseret og deltaget i frivilligt arbejde indenfor mit nærområde.

Mine politiske interesser er vores unge, ældre og syge. Der skal færre på overførselsindkomst og mere omsorg til vores allersvageste. Den enkelte skal være mere ansvarsbevidst og tage ansvar for sig selv og sine.

Jeg vil gøre mit for at sikre fokus på Vækst, Erhverv og Iværksætteri i Halsnæs Kommune – så vi kan få skabt flere nye arbejdspladser i kommunen.

Vores skattesystem skal gøres mere enkelt og simpelt, så man ikke skal være ekspert for at betale skat til vores fælles udgifter. Der skal ryddes op i alle mulige former for offentlige tilskudsordninger.

Karl Andersen
Næstformand

Beskrivelse på vej.

Katrin Krause
Kasserer

Beskrivelse på vej.