Bojes blog

Lars Boje: Ingen islamiske bønnekald på dansk jord

28. April 2020|0 Comments

Der skal være en lov mod muslimsk bønnekald i det offentlige rum. Punktum. Islam skal ingen indflydelse have i samfundet. Se min video.

  • Lars Boje Maj 20200660

Det er min pligt at forholde mig kritisk

30. March 2020|0 Comments

Det er min pligt at forholde mig kritisk, når jeg i dag er jeg til forhandlinger med sundhedsministeren. Her skal det handle om de nye restriktioner, regeringen ønsker mulighed for at indføre. Regeringen og Folketinget [...]

Dansk ulandsbistand skal stoppes, og her er fem gode grunde

12. December 2019|0 Comments

Professor, Martin Paldam, fra Aarhus Universitet har forsket indgående i udviklingsøkonomi, og han mener, at bistandshjælp højst har en meget ringe effekt. Samme konklusion har den Nobelprisvindende amerikansk-britiske økonom Angus Deaton. Derfor må man stille sig selv det spørgsmål, hvorfor man overhovedet giver ulandsbidrag. Er det for at hjælpe? Eller at det for at føle at man hjælper?

Gensidig forsørgelsespligt

5. December 2019|0 Comments

Det er et paradoks, at et samfund, som har familien som grundsten, favoriserer dem, der vælger familien fra og livet som enlig til. Det system skal ændres, så der ikke længere gøres forskel på enlige og par, når størrelsen på de offentlige ydelser og tilskud, skal beregnes.

Lad politikerne mærke omprioriteringsbidraget

21. November 2019|0 Comments

Under den seneste regeringsperiode med Venstre- og VLAK regeringer, blev der indført et 2% effektiviseringskrav på en lang række områder indenfor det offentlige. Politikerne på Christiansborg mente godt at man kunne gøre det lidt bedre, lidt smartere og lidt mere effektivt på en lang række områder

Monopol-lignende tilstande i nyhedsformidlingen

6. November 2019|0 Comments

Med den digitale udvikling forsamler vi os langt mindre fysisk. Hvor vi tidligere mødtes til debatter om aftenen i forsamlingshuse, så mødes vi i dag på de sociale medier, hvor debatten foregår lystigt. Men her er Facebook både styrende og dominerende, og det kan have fatale konsekvenser, hvis man bliver blokeret eller slettet derfra.