Må jeg høre din historie?

Så kan vi sammen råbe systemet op

Jobcentrene er ikke kendt for at få borgere i job. Derimod pisker de ofte blot syge og nedslidte rundt i systemet. Det skal stoppes! Og til det, har jeg brug for din hjælp! 

Har du oplevet en grænseoverskridende behandling i dit jobcenter?

Så skriv til mig, ved at trykke her:

Vi kontakter dig naturligvis inden vi går videre med din historie.

Din historie er vigtig!

Jeg tale fornylig med Brian Larsen fra Hedensted. Han er én af de mange danskere, der har oplevet en nedværdigende og grænseoverskridende behandling i jobcentrene. Han kontaktede mig, for at komme ud med sin historie, og for at få svar på, om systemet virkelig skal behandle borgere på den måde.
Jeg tog hans spørgsmål med videre til statsministeren, og stillede hende spørgsmålet i folketingssalen.

Desværre er Brian blot én blandt mange danskere, der har oplevet en grænseoverskridende behandling i jobcentrene. Derfor er det vigtigt, at din historie kommer ud. Hvis jeg må høre din historie, lover jeg, at gøre mit bedste for at den bliver hørt blandt politikerne. På den måde kan vi sammen råbe politikerne og systemet op.