Kandidater til Folketinget

Københavns Storkreds

Hans Blaaberg
Hans BlaabergSpidskandidat
Spidskandidat i Københavns Storkreds.

Jeg er politibetjent og arbejder i Københavns Politi.

Mine primære mærkesager er retspolitik, udlændingepolitik og ældrepolitik.

Jeg trives med at gå forrest og jeg ønsker at bringe mig selv i spil for vores fælles sag.

At være valgt som Spidskandidat for Københavns Storkreds, er et kæmpe privilegium og samtidig en stor udfordring, da alle jo ved at København er en rød højborg. Men jeg er klar til udfordringen, sammen med alle i Nye Borgerlige.

Læs mere under: Spidskandidater

Anastasia Von W. Løvgreen
Anastasia Von W. LøvgreenKandidat, Indre Bykredsen
Folketings- og kommunalvalgskandidat, studerende på CBS og autodidakt kok og uddannet sommelier.

Jeg hverken kan eller vil acceptere den stigende, utryghedsskabende dominansadfærd fra etniske minoriteter. Og jeg vil SLET ikke acceptere, at det negligeres af den faktaresistente del af befolkningen, hvis bedrevidende og moralske kompas styrer Danmark.

Af den årsag melder jeg mig under fanerne!

Jeg går til kamp for min familie, friheden og demokratiet; og ikke mindst for Gud, konge og fædreland.

Benny Bindslev
Benny BindslevKandidat, Tårnbykredsen

Efter mange år i politiet med patruljekørsel, konflikthåndtering, anholdelser og efterforskning og hvor jeg i utallige situationer skulle træffe den rigtige beslutning, er jeg nu klar til en taburat på Christiansborg.

Som tidligere kriminalassistent brænder jeg selvfølgelig for retspolitikken, retsbevidstheden og ikke mindst en modernisering af vores politikorps. Også indvandrepolitikken, vores vaklende velfærdssamfund, sygehusvæsen og respekten for vores ældre, syge og samfundets svageste ligger mig meget på sinde. Og som tidligere udsendt FN-soldat har veteraner en særlig plads i min optik. Jeg anser mig selv som en holdspiller med respekt for egne meninger.

Niels Peder Ravn
Niels Peder RavnKandidat, Østerbrokredsen
Jeg lever med min hustru på Østerbro, hvor jeg er født, opvokset og gik i skole på Ingrid Jespersens Skole. Jeg har levet og arbejdet det meste af mit liv i København, for jeg elsker den kultur og puls, som kun storbyen — og især København — kan tilbyde.

Jeg er stolt far til i alt fem arvinger, og kan på karrieresiden glæde mig over mere end 30 år i reklamebranchen. Her startede jeg som tekstforfatter, for siden at virke som kreativ direktør. I dag driver jeg min egen kommunikationsvirksomhed.

Københavns Omegns Storkreds

Vibeke Molise Rigmor Nibe
Vibeke Molise Rigmor NibeSpidskandidat, Københavns Omegn

Jeg er en borgerlig værdikriger, der taler rent ud af posen og som arbejder for at bevare det Danmark, som vi kender og elsker. Som datter af en militærsygeplejerske og en selvstændig erhvervsdrivende har jeg fået handlekraft og ansvarsfølelse med hjemmefra, tilsat en stor portion kærlighed til den kultur og de traditioner, der gør vores land så unikt. 

At være valgt som spidskandidat for Nye Borgerlige i Københavns Omegns storkreds er både en ære og et privilegium, og jeg glæder mig over at være en del af det fantastiske hold, der skal kæmpe for at føre Danmark i den rigtige retning.

Alberte Rasmussen
Alberte RasmussenKandidat, Hvidovrekredsen

Alberte Rasmussen, født d.30 oktober 1988. Bosat I Næstved med min bedre halvdel og mine to små børn.

Jeg er uddannet indenfor detailbranchen og som markedsføringsøkonom. Mine ønsker for et bedre og mere borgerligt Danmark mener jeg skal
opbygges igennem mere respekt, værdighed og tillid.

Drivkraft for mit politiske virke bygger derfor på mere retfærdighed og flere frie valg til danskerne.
Vi skal derfor værne langt bedre omkring vores værdier såsom lighed, frihed og tillid som er fundamentet for vores folkestyre.

Vores ytringsfrihed og fædrelandsfølelse skal vi aldrig gå på kompromis med.

Claus Bøgh Svenningsen
Claus Bøgh SvenningsenKandidat, Lyngbykredsen
Organisationskonsulent i Nye Borgerliges sekretariat og politisk værdikriger og frihedskæmper.

Danskernes frihed er under pres som aldrig før.

Vores frihed er under pres grundet Islams stigende indflydelse på samfundet, men endnu mere aktuelt, er den under pres fra venstrefløjen og vores socialistiske regering, som i forbindelse med Covid har holdt danskerne i et uværdigt og unødvendigt jerngreb, med ubærlige konsekvenser til følge.

Det vil jeg gøre alt for dæmme op for.

Udviklingen skal vendes NU!

Denise Rostgaard
Denise RostgaardKandidat, Taastrupkredsen
Jeg er sygeplejerske på intensivt (lukket) psykiatrisk døgnafsnit og alenemor til tre børn.

Opvokset på Amager, og foruden sygeplejerske, også uddannet logistikøkonom og ernæringsassistent.

Mine primære mærkesager er en styrket psykiatri, en stram udlændingepolitik og en værdig og tryg alderdom med frihed til at vælge.

Mit politiske engagement bunder i et ønske om at efterlade et samfund til vores børn og kommende generationer, der er lige så frit og demokratisk, som vi selv modtog det.

Ketil Wathne Rasmussen
Ketil Wathne RasmussenKandidat, Rødovrekredsen
Medejer i en mellemstor familievirksomhed.
Jeg vil bevare og styrke et frit, trygt og tolerant Danmark med plads til forskellighed.
Et Danmark med frihed, tillid og selvbestemmelse. Et Danmark, hvor danskerne råder over egen tid, eget liv og egne penge.
Jeg vil styrke dansk kultur og værdier som demokrati og ytringsfrihed.
Jeg vil arbejde for lavere skatter og afgifter, afbureaukratisering og decentralisering, udmeldelse af EU, øget international samhandel og fjernelse af toldmure.

Nordsjællands Storkreds

Mette Thiesen
Mette ThiesenSpidskandidat
Mette Thiesen, født 20. december 1981 i Fredensborg, datter af radiomekaniker Michael Petersen og lærer Jytte Thiesen. Mor til to drenge.

Jeg kæmper for tryghed i det daglige og danskernes retssikkerhed over for et system, der er blevet umenneskeligt og politikere, der er blevet blinde og døve for almindelige menneskers problemer.

Kampen for Danmark kræver, at vi fortsætter med at sige, hvad vi mener og gøre, som vi siger. Sammen kan vi få vores frie, rige og trygge land tilbage.

Læs mere under: Spidskandidater

Carsten Winther
Carsten Winther Kandidat, Rudersdalkredsen

Jeg er bosat i Vedbæk sammen med min hustru og vores datter. Erhvervsmæssigt har jeg de gennem de seneste 25 år iværksat en række virksomheder indenfor hårplejebranchen, og driver i dag en lille nichevirksomhed i Nærum.

Politisk er jeg optaget af familien og erhvervslivet, især de  mindre virksomheder. Familien er det bærende element i et samfund, og skal have mulighed for at skabe den hverdag der passer bedst til, uden snærende begrænsninger.

Ligeså skal vi skabe de bedste vilkår for at små virksomheder får de bedste betingelser for vækst, uden tilsnørende regler og ligegyldigt bureaukrati. Jeg tror vi på, at viden og ideer skal deles med borgene og mener, at det er vejen til et succesfuldt samfund.

Enhver politisk beslutning skal altid tages med borgeren i centrum, og skabe plads til individet i fællesskabet.

Mvh.

Carsten Winther

Claus Bruncke
Claus BrunckeKandidat, Frederikssundkredsen

Jeg er 67 år, gift og har 5 sammenbragte børn, der alle har leveret børnebørn. Jeg trak mig tilbage fra arbejdslivet ved udgangen af 2019 og er straks derefter gået aktivt ind i politik. En interesse, jeg ikke har kunnet dyrke qva mit arbejde, der indebar meget rejseaktivitet. Jeg har i hele arbejdslivet været privat ansat og aldrig haft en eneste arbejdsløs dag. Min metier har været salg, rådgivning og projektering indenfor fødevareindustrien og drikkevareindustrien. Jeg færdes lige naturligt på de bonede gulve som på fabriksgulvet.

Min observans har altid været borgerlig. Intet parti har nogensinde passet i mit gemyt som Nye Borgerlige. Jeg håber meget at blive valgt ind i Folketinget og derved få mulighed for at kæmpe for mine mærkesager. Min helt overordnede mission er at kæmpe for at trække Danmark mere i borgerlig retning. Borgerligheden har meget trange kår i disse tider, hvor store gamle borgerlige partier kappes om at please regeringen og Socialdemokratiet. Jeg er led og ked af, at vi i NB bliver sat i bås som rabiate, ekstreme, yderste højre og det, der er værre. Vi skal dokumentere, at vi er ganske almindelige mennesker med en borgerlig tilgang, som de andre havde før i tiden. Rundet af et borgerligt livsgrundlag med respekt, retfærdighed og tolerance i højsædet. Og vi husker, at kernevelfærd er også, når borgerne har flere af deres egne penge i lommerne.

Mine mærkesager er :  Økonomi (stor fan af PLANEN), udenrigspolitik og energipolitik.

Søren Højbjerg
Søren HøjbjergKandidat, Egedalkredsen
I mit arbejdsliv er jeg systemudvikler (programmør) på Københavns Universitet. Jeg har tidligere arbejdet for A. P. Møller-Mærsk, Post Danmark, BRFkredit og Tumlare Corporation. Af uddannelse er jeg ingeniør.

Mit fokus i Nye Borgerlige er udlændingepolitikken og den rigtige økonomi – det private erhvervsliv.

I udlændingepolitikken skal danskerne være i centrum, ikke udenlandske lykkeriddere. Af hensyn til den rigtige økonomi skal der være mindre stat og mere frihed.

Ulla Kokfelt
Ulla KokfeltKandidat, Helsingørkredsen
Ulla Kokfelt er født 14/8-1973, er gift med Thomas Kokfelt og mor til to.

Uddannet geolog fra Københavns Universitet, phd fra Lunds Universitet, efterfølgende post doc i hhv Lund, Kalmar og København.

Forfatter til en række videnskabelige artikler. Senere projektleder, konsulent og skolelærer.

Førstesuppleant til Folketinget i Nordsjælland siden 2019, lokalformand for NB i Helsingør 2017-2020 og siden næstformand. Er desuden bratschist i Skt. Olai Kammerorkester.

Sjællands Storkreds

Peter Seier Christensen
Peter Seier ChristensenSpidskandidat
Peter Seier Christensen er født 30. december 1967, og er uddannet ingeniør og ph.d. fra DTU. Peter er medstifter af Nye Borgerlige og næstformand i samme:

Jeg var i sin tid med til at stifte Nye Borgerlige, fordi der i Danmark manglede et parti, som forenede en erhvervsvenlig politik med en skarp udlændingepolitik, og i det hele taget var der brug for et parti, som var baseret mere på fakta end på fornemmelser.

Jeg er gået ind i politik for at kæmpe for at bevare Danmark som Danmark. Vi har en pligt til at forsvare vores land, og få standset den hovedløse masseindvandring, så vi kan overlade landet i god behold til de generationer, der kommer efter os.

Læs mere under: Spidskandidater 

Githa Nelander
Githa NelanderKandidat, Næstvedkredsen

Byrådsmedlem i Næstved Kommune for NB. Tidligere opstillet til både Folketinget og EU.
Tidligere formand for kommunerne i Det regionale Arbejdsmarkedsråd, og medlem af KKR hvor regionens borgmestre sidder.
Erhvervsmæssig erfaring som Salgs/Markedschef i blandt andet TDC/YouSee, SEAS NVE og Falck, hvor jeg har udviklet organisationer.
Arbejder i dag med med virksomhedsservice og rekruttering indenfor arbejdsmarkedet.
Jeg ser muligheder og potentiale, og motiveres af vækst og udvikling.

Sussie Skovdal
Sussie Skovdal Kandidat, Roskildekredsen
24949418

Sussie Banke Skovdal, født 1975 i Helsingør, opvokset i Snekkersten og flyttede som 22 årig til Tyskland hvor jeg arbejdede i 12 år på tværs af Europa.

Jeg bor i Roskilde med min mand, vores datter og hans to drenge.

Jeg har de sidste 25 år arbejdet i salgsorganisationer, 4 år som butiks- & distriktschef og de sidste 20 år som HR Chef. I 2017 startede jeg min egen virksomhed som Psykoterapeut/Stress Coach, først som en bibeskæftigelse og gik i maj 2021 fuld på det virke.

Jeg er gået ind i politik fordi nogen må gøre noget – og det er mig.
Vi har brug et bedre samfund og vi skal derfor udfordrer gældende paradigmer!

Jeg har en stor vilje til at skabe forandringer og brænder for, at vi sammen kan skabe et bedre Danmark, med fokus på børn og unges trivsel, et værdigt ældre liv, komme frås til livs i alle offentlige institutioner ved at omlægge og privatisere store dele af den offentlige sektor.
Vi skal ikke spilde tid og ressourcer på unyttige ting og skal fokusere på vores kerneværdier, så der bliver mere menneske og mindre stat. Borgerne skal have meget mere frihed og indflydelse til selv at vælge.

Tonny Voldby Pedersen
Tonny Voldby Pedersen Kandidat, Kalundborgkredsen
Jeg bor på landet nord for Kalundborg. Jeg er gift og har 2 større børn. Min løn tjener jeg i det offentlige hvor jeg arbejder med indkøb. Jeg er træt af bureaukrati og ineffektiv drift i hele det offentlige system. Jeg føler stærkt for Atom-kraft og gerne i Danmark. Jeg går meget op i at vi baserer lovgivning mere på viden. Der hvor der er evidens og data skal dette være styrende. Når det gælder de svageste eller de mest udfordrede medmennesker skal vi i højere grad vise medmenneskelighed.
Ulrik Nick Lassen
Ulrik Nick Lassen Kandidat, Grevekredsen
Efter min gymnaseittid var næste stop Den Kongelige Livgarde. Efter hjemsendelse som befalingsmand, har jeg beskæftiget mig hovedsagligt med salg og marketing. Jeg har bestridt stillinger fra account manager til administrerende direktør. Ligeledes ejer og stifter af nogle enkelmandsvirksomheder med salg af profil /sportstøj og kommunikation /ledelse. Sideløbende har jeg haft rådighedskontrakt i reserven med Garderhusar Regimentet indtil 2008.

Jeg er stifter af Fonden Solutio – et psyko-/socialt bo og behandlingssted. Har været projektleder i for udsatte unge i en del år og de seneste 4 år skolelærer for specialklasser . Både privatskole og folkeskole.  Familiemenneske og er glad for naturen. Jeg er konservativ af overbevisning. Jeg oprettede Nye Borgerlige lokalforening i Greve/Solrød i 2016. Opstillede til KV17 og FV19. Medlemsnummer 71

Fyns Storkreds

Mikkel Bjørn Sørensen
Mikkel Bjørn SørensenSpidskandidat

Jeg hedder Mikkel Bjørn Sørensen. Jeg er 26 år gammel – og så er jeg født og opvokset i en lille landsby tæt ved Juelsminde i Østjylland.

Til daglig arbejder jeg som skolelærer på de ældste klassetrin, hvor jeg underviser i historie, dansk, samfundsfag & kristendom.

Jeg har været en del af Nye Borgerlige næsten siden begyndelsen – og har de sidste seks år siddet i hovedbestyrelsen og bidraget til partiets udvikling sammen med Pernille, Peter & resten af holdet. Jeg har været landsformand for ungdomspartiet de første fem år af partiets levetid, været lokalformand i hovedpartiet og regionsansvarlig for Nye Borgerlige i hele region midt.

Nye Borgerlige er blevet en stor del af min identitet – og jeg brænder inderligt for at realisere de politiske dagsordener, der har været partiets hjerteblod siden stiftelsen.

Jonas René Jensen
Jonas René JensenKandidat, Middelfartkredsen

Jonas René Jensen født 14 januar 1981 i Brabrand.

Bosiddende i Middelfart med min hustru Kamilla og 3 børn.

Jeg er opvokset med solide danske værdier, som altid har været mit pejlemærke for hvad der er rigtig og forkert. Som årene er gået har jeg set hvordan vores Danmark gradvist har ændret kurs i den forkerte retning. Derfor valgte jeg ved KV21, at stige ombord i det skib der skal føre Danmark tilbage i sikker havn.

Med mere en 22 års erfaring fra erhvervslivet, både som selvstændig og leder – har jeg en bred erhvervserfaring og en forståelse for hvad der foregår ude i verdenen.

Jeg bliver i skuden til sidste mand og står last og brast med alle der vil gøre Danmark til vores igen – med værdier der støtter den enkelte borger.

Sydjyllands Storkreds

Pernille Vermund
Pernille VermundSpidskandidat
Ann Pernille Vermund Tvede, født 3. december 1975 i København. Har tre sønner.

Grunden til at jeg gik ind i politik er den samme, som jeg kan fornemme er drivkraften, når jeg møder vores vælgere. Vi ønsker at være frie mennesker i et frit Danmark.

Friheden, som vi har fået i arv, er ikke en selvfølge. Den kan tvinges i knæ.

Vi vil ikke finde os i, at staten fylder mere og mere gennem love, regler og skatter. Vi vil ikke se stiltiende til, mens islam får stadig mere indflydelse i vores land.

Læs mere her: Spidskandidater

Bo Kleis Christensen
Bo Kleis ChristensenKandidat, Sønderborgkredsen
35 års erhvervserfaring fra den private sektor. Ledererfaring fra både jobs og fritidsinteresser.

Stifter af Sønderborg lokalforening 2016.

Formand i Sønderborg til 2020, nu næstformand.

Spidskandidat til KV21 i Sønderborg.

Regionsrådskandidat til RV21 i Syddanmark.

Folketingskandidat Sydjylland.

Aktiv borgerligt/konservativt/liberalt menneske med omtanke for vore børns fremtid. Magten tilbage til borgerne. Større økonomisk ansvarlighed. Det er borgernes penge – Ikke statens!

Jan Køpke Christensen
Jan Køpke ChristensenKandidat, Aabenraakredsen
Jobs: Håndværker, erhvervsdrivende, lærer på erhvervsskoler, efterskole, handelsskoler, redaktionschef, Journalist(DJ).

Politisk: Medlem af Folketinget (ca. 9 år), Byråd (12 år) Amtsråd (4 år).

Gift og har 2 børn. Jeg arbejder som freelance journalist (DJ). Medlem af Nye Borgerlige siden 2016.

Asylstop, Ud med kriminelle udlændinge, Udlændinge der vil opholde sig i Danmark skal være selvforsørgende. Islam skal INGEN indflydelse have i Danmark, overadministration/parpirnusseri skal fjernes, skatterne reduceres, mere magt til mennesket og mindre til politikerne.

Hans Christian Gjerlevsen
Hans Christian GjerlevsenKandidat, Tønderkredsen
Kim Andkjær
Kim AndkjærKandidat, Kolding Nordkredsen
Rune Bønnelykke
Rune Bønnelykke Kandidat, Vejle Nordkresen

Rune Bønnelykke, kandidat i Vejle i kredsen / Byrådsmedlem Vejle.

Jeg er en 49-årig iværksætter og er medstifter af et automationsfirma – og ikke mindst er jeg en borgerlig, konservativ og liberal politiker, som ønsker en tydelig borgernær politik.

Jeg mener, at politik er meget mere end populistiske og uigennemtænkte beslutninger i et lukket rum. Politisk indflydelse skal ikke være noget man tildeles, men noget man skaber i samspil med andre; ikke mindst i samspil med borgerne.

Jeg er gået ind i politik for at kæmpe for min familie, vores frihed og vores demokrati.

Thomas Vedsted Rothman
Thomas Vedsted RothmanKandidat, Haderslevkredsen

Mit navn er Thomas Vedsted, jeg er 50 år.

Til dagligt er jeg Byrådsmedlem i Haderslev, salg og marketingansvarlig, i et mindre familie ejet firma i Gram.

Jeg er gift med Linda, vi har 3 store børn sammen.

Jeg er vokset op i Gram, Har boet i England, USA og 8 år i København.

I min familie har vi dybe, næsten 1000 år gamle rødder i Syddanmark og Sønderjylland. Derfor har det en helt særlig plads i mit hjerte.

Politiske mærkesager:

Forsvar.

Energi politik.

Transport.

Landbrug.

Tom Andkjær
Tom AndkjærKandidat, Kolding Sydkredsen
Jeg er en direkte og konsekvent person, som ikke er bange for at sige tingene som de er og tage de kampe de kræver, for at beskytte de danske værdier. Jeg tør tage de svære valg og står altid på mål for mine holdninger også selvom de ikke altid er populære.

For mig er ytringsfriheden ukrænkelig og den danske grundlov må aldrig blive gradbøjet pga religion eller ideologier. Blasfemilove eller lignende hører ikke til i det Danmark, som jeg kæmper for!!

Østjyllands Storkreds

Lars Boje Mathiesen
Lars Boje Mathiesen Spidskandidat
Folk har givet mig øgenavnet ‘Borgernes Vagthund’, og det er jeg stolt af. Jeg mener at politikere er til for at tjene folket, og ikke omvendt

Jeg ser ikke politik, som en karrierevej. Der er alt for meget af den slags levebrødspolitikere på Borgen i forvejen, og det forhindrer politikere i at sige deres mening, hvis de er for bange for ikke at blive valgt ind igen, fordi de ikke kan få et andet arbejde end politik.

For mig handler politik om ærlighed, og den grundlæggende tilgang til det man laver. De værdier man tager med, og at man vil i den samme retning. At man kæmper for Danmark, vores børn og kommende generationer.

Læs mere under: Spidskandidater

Inger-Marie Tryde
Inger-Marie TrydeKandidat, Aarhus Sydkredsen
22597559
Jeg er 48 og bor i Egå nord for Århus.

Jeg flyttede til Århus kommune i 2004 efter at have boet på Nørrebro og i Tingbjerg ved København i, alt 10 år.

Jeg har mange års erfaring med integrations arbejde, mere en 16 års erfaring som a-kasse konsulent i vores meget dyre dagpenge system. Senest har jeg arbejdet i det private med salg og service af landbrugsredskaber til små og mellemstore landbrug.

Jeg er vokset op delvis i Odense og i det midt Sønderjyske, så geografisk er jeg også bredt funderet i vores smukke land.

Jeg er gift og har to børn på 11 og 13 år.

Jes Halfdan Nielsen
Jes Halfdan NielsenKandidat, Aarhus Østkredsen
40552338
Jeg har boet i Aarhus hele mit liv, og bor her stadig sammen med min kæreste og mine 3 børn.
Jeg er tidligere udlært automekaniker, har siden uddannet mig til tandlæge og har egen klinik i Aarhus.
Ud over det, er jeg ansat som lærer på Aarhus Tandlægeskole.
Jeg er gået ind i politik, for at gøre en forskel, og for at kunne aflevere et land til mine børn, som er uden muslimsk indflydelse, er gældfrit, hvor hårdt arbejde og initiativ belønnes i stedet for at brandbeskatte det.
Karina Kirk
Karina KirkKandidat, Østjyllands Storkreds

Mor til 4, Mormor til 3 og bosiddende i Ry.

Uddannet Social-og Sundhedsassistent i 1996 i Århus med primær erfaring indenfor psykiatri og ældrepleje.

Har på tætteste hold igennem årtier oplevet hvordan de varme hænder er blevet erstattet af regneark og tabeller – at hjælpen til de svageste er et bekymrende minimum.

Samtidig med at andre kan komme til landet uden de store krav om at deltage og bidrage.

En stemme der er kærlig, ligefrem og ilter – Følg mig på “Mormor Uden Filter”

Lars Axel Nielsen
Lars Axel NielsenKandidat, Randers Nordkredsen
Jeg er 50 år, født og opvokset i Randers, har 4 børn i alderen 7-18 år, og bor med min hustru i Øster Tørslev ved Randers.
Er uddannet kølemontør og arbejder i dag som det, i et landsdækkende firma, hvor jeg også er tillidsmand.
Jeg er ikke politiker, jeg er håndværker og far, der er blevet træt af de siddende politikeres svigt, over for deres vælgere.
jeg er vandt til at gøre tingende ordentligt, en der med jeres hjælp vil gøre det muligt at genvinde respekten for en folkevalgt.

Vestjyllands Storkreds

Mogens Aaby
Mogens AabySpidskandidat
Mogens Aaby har fokus på erhvervs- og arbejds- livets betydning for den enkelte og for samfundets velstand og udvikling.

40 års erfaring fra erhvervslivet som ungarbejder, studentermedhjælper, medarbejder, mellemleder, direktør og bestyrelsesformand. 26 års erfaring fra familielivet som ægtemand og far til 3. 50 års erfaring fra foreningslivet som sportsudøver, motionist og aktivt foreningsmedlem. 0 års erfaring som politiker.

Læs mere under: Spidskandidater

Allan Berg
Allan BergKandidat, Struerkredsen

Til dagligt arbejder jeg som kørselskoordinator og taxachauffør. Tidligere har jeg bl.a. arbejdet som EDB tekniker. Samt været fodbolddommer i 20 år.

Jeg betragter mig selv som vestjyde med stort J, og begge ben solidt plantet i den jyske muld. Det mener jeg er en stor mangelvare i det danske Folketing.

En stemme på mig er lig med en stemme på den sunde jyske fornuft.

Henrik Thinggaard
Henrik ThinggaardKandidat, Holstebrokredsen

Jeg er uddannet Industritekniker og vestjyde af hele mit hjerte. Jeg er gift og far til en skøn datter.

Til daglig arbejder jeg som leder på en stor vinduesfabrik, og er desuden byrådsmedlem i Struer. Jeg ønsker mig inderligt et mere liberalt Danmark, hvor skatter og afgifter er i balance, hvor flid belønnes og friheden trives, hvor vi tager hånd om udsatte borgere, og hvor udlændinge politikken er løst fra bunden.

Det er så ekstremt vigtigt, at vores børn også får mulighed for at nyde godt af det velfærdssamfund og den frihed, som vi selv har arvet fra vores forældre.

Knud Nielsen
Knud NielsenKandidat, Herning Nordkredsen
Folketingskandidat, opstillet i Herning Nord
Spidskandidat til Herning Byråd
Kandidat til Region Midtjylland
Jeg stiller op som lokalforeningens folketings- regionsråds- og byrådskandidat.

Mit navn er Knud Nielsen, og jeg bor sammen min hustru på en mindre gård lidt uden for Sunds.

Jeg er født i 1956 og har det meste af mit arbejdsliv arbejdet inden for Forsvaret og sidst ved Hærens Operative Kommando, bl.a. med nationale operationer med fokus på sikkerhed.

Nordjyllands Storkreds

Kim Edberg
Kim Edberg Spidskandidat
Kim Edberg Andersen er spidskandidat for Nye Borgerlige i Nordjyllands storkreds. Kim har et lederjob hos et byggefirma i Aarhus området, og har tidligere siddet i Rebild Byråd, som formand for teknik- og miljøudvalget.

Min vej ind i politik har været at sige tingene som de er, og det vil forsat være det, jeg vægter højest.

Vi skal turde forsvare dansk kultur og danske værdier i en tid, hvor de er under pres. Jeg er formet af den nordjyske muld, og med cirka 100 kilo har jeg begge ben plantet solidt jorden. 

Læs mere: Spidskandidater

John Bjerg
John BjergKandidat, Brønderslevkredsen
Født i Pandrup 1964 og stadig bosat samme sted.
Gik ud af skolen efter 8 klasse.
Startede på arbejdsmarkedet i 1979 som 14 årig.
Gift med Charlotte siden 1990 har 2 sønner på 26 og 28 år.
Udlært murersvend i 2002.
Interessen for politik startede allerede i de unge år, først i 80’erne.
Som medlem af Fremskridtspartiets ungdom, senere blev det DF og siden 2017,
Nye Borgerlige.
Lars Rem
Lars RemKandidat, Himmerlandkredsen

Født 1962, selvstændig fra Hvalpsund.

Byrådsmedlem Vesthimmerland kommune.

Næstformand Beskæftigelsesudvalget.

Sysser Nørholm
Sysser NørholmKandidat, Aalborg Nordkredsen

Jeg har boet under, og arbejdet for det engelske militær i 17 år, fra 1985 til 2002, hvor jeg returnerede til Danmark med mine 3 sønner, et Diplom i Psykologi og en masse oplevelser, livs-, menneske- og erhvervserfaring rigere.

Efter at jeg kom tilbage til Danmark, har jeg arbejdet primært med indkøb fra Østen, økonomi og ikke mindst som dyreredder i 10 år.

Jeg er p.t ansat indenfor vagt og security.