Kandidater til Folketinget

Københavns Storkreds

Hans Blaaberg
Hans BlaabergSpidskandidat til Folketinget
Spidskandidat i Københavns Storkreds.

Jeg er politibetjent og arbejder i Københavns Politi.

Mine primære mærkesager er retspolitik, udlændingepolitik og ældrepolitik.

Jeg trives med at gå forrest og jeg ønsker at bringe mig selv i spil for vores fælles sag.

At være valgt som Spidskandidat for Københavns Storkreds, er et kæmpe privilegium og samtidig en stor udfordring, da alle jo ved at København er en rød højborg. Men jeg er klar til udfordringen, sammen med alle i Nye Borgerlige.

Læs mere under: Spidskandidater

Anastasia Von W. Løvgreen
Anastasia Von W. LøvgreenFolketingskandidat, Indre By Kredsen
Folketings- og kommunalvalgskandidat, studerende på CBS og autodidakt kok og uddannet sommelier.

Jeg hverken kan eller vil acceptere den stigende, utryghedsskabende dominansadfærd fra etniske minoriteter. Og jeg vil SLET ikke acceptere, at det negligeres af den faktaresistente del af befolkningen, hvis bedrevidende og moralske kompas styrer Danmark.

Af den årsag melder jeg mig under fanerne!

Jeg går til kamp for min familie, friheden og demokratiet; og ikke mindst for Gud, konge og fædreland.

Niels Peder Ravn
Niels Peder RavnFolketingskandidat, Indre By Kredsen
Jeg lever med min hustru på Østerbro, hvor jeg er født, opvokset og gik i skole på Ingrid Jespersens Skole. Jeg har levet og arbejdet det meste af mit liv i København, for jeg elsker den kultur og puls, som kun storbyen — og især København — kan tilbyde.

Jeg er stolt far til i alt fem arvinger, og kan på karrieresiden glæde mig over mere end 30 år i reklamebranchen. Her startede jeg som tekstforfatter, for siden at virke som kreativ direktør. I dag driver jeg min egen kommunikationsvirksomhed.

Københavns Omegns Storkreds

Claus Bøgh Svenningsen
Claus Bøgh SvenningsenFolketingskandidat, Lyngbykredsen
Organisationskonsulent i Nye Borgerliges sekretariat og politisk værdikriger og frihedskæmper.

Danskernes frihed er under pres som aldrig før.

Vores frihed er under pres grundet Islams stigende indflydelse på samfundet, men endnu mere aktuelt, er den under pres fra venstrefløjen og vores socialistiske regering, som i forbindelse med Covid har holdt danskerne i et uværdigt og unødvendigt jerngreb, med ubærlige konsekvenser til følge.

Det vil jeg gøre alt for dæmme op for.

Udviklingen skal vendes NU!

Denise Rostgaard
Denise RostgaardFolketingskandidat, Taastrupkredsen
Sygplejerskestuderende, alenemor til tre og opvokset på Amager. Uddannet logistikøkonom og ernæringsassistent. Ansat i Region Hovedstadens Psykiatri. Arbejder for en styrket psykiatri, en værdig alderdom og et sundheds- og socialt system hvor pengene følger borgerne.

Det frie valg og trygheden skal genskabes. Islam skal ingen indflydelse have i Danmark.

Vi skylder vores børn og kommende generationer, at efterlade et samfund, der er mindst lige så frit og demokratisk som vi selv modtog det.

Ketil Wathne Rasmussen
Ketil Wathne RasmussenFolketingskandidat, Rødovrekredsen
Medejer i en mellemstor familievirksomhed.
Jeg vil bevare og styrke et frit, trygt og tolerant Danmark med plads til forskellighed.
Et Danmark med frihed, tillid og selvbestemmelse. Et Danmark, hvor danskerne råder over egen tid, eget liv og egne penge.
Jeg vil styrke dansk kultur og værdier som demokrati og ytringsfrihed.
Jeg vil arbejde for lavere skatter og afgifter, afbureaukratisering og decentralisering, udmeldelse af EU, øget international samhandel og fjernelse af toldmure.

Nordsjællands Storkreds

Mette Thiesen
Mette ThiesenSpidskandidat til Folketinget
Mette Thiesen, født 20. december 1981 i Fredensborg, datter af radiomekaniker Michael Petersen og lærer Jytte Thiesen. Mor til to drenge.

Jeg kæmper for tryghed i det daglige og danskernes retssikkerhed over for et system, der er blevet umenneskeligt og politikere, der er blevet blinde og døve for almindelige menneskers problemer.

Kampen for Danmark kræver, at vi fortsætter med at sige, hvad vi mener og gøre, som vi siger. Sammen kan vi få vores frie, rige og trygge land tilbage.

Læs mere under: Spidskandidater

Ulla Kokfelt
Ulla KokfeltFolketingskandidat, Helsingørkredsen
Ulla Kokfelt er født 14/8-1973, er gift med Thomas Kokfelt og mor til to.

Uddannet geolog fra Københavns Universitet, phd fra Lunds Universitet, efterfølgende post doc i hhv Lund, Kalmar og København.

Forfatter til en række videnskabelige artikler. Senere projektleder, konsulent og skolelærer.

Førstesuppleant til Folketinget i Nordsjælland siden 2019, lokalformand for NB i Helsingør 2017-2020 og siden næstformand. Er desuden bratschist i Skt. Olai Kammerorkester.

Søren Højbjerg
Søren HøjbjergFolketingskandidat, Egedalskredsen
I mit arbejdsliv er jeg systemudvikler (programmør) på Københavns Universitet. Jeg har tidligere arbejdet for A. P. Møller-Mærsk, Post Danmark, BRFkredit og Tumlare Corporation. Af uddannelse er jeg ingeniør.

Mit fokus i Nye Borgerlige er udlændingepolitikken og den rigtige økonomi – det private erhvervsliv.

I udlændingepolitikken skal danskerne være i centrum, ikke udenlandske lykkeriddere. Af hensyn til den rigtige økonomi skal der være mindre stat og mere frihed.

Sjællands Storkreds

Peter Seier Christensen
Peter Seier ChristensenSpidskandidat til Folketinget
Peter Seier Christensen er født 30. december 1967, og er uddannet ingeniør og ph.d. fra DTU. Peter er medstifter af Nye Borgerlige og næstformand i samme:

Jeg var i sin tid med til at stifte Nye Borgerlige, fordi der i Danmark manglede et parti, som forenede en erhvervsvenlig politik med en skarp udlændingepolitik, og i det hele taget var der brug for et parti, som var baseret mere på fakta end på fornemmelser.

Jeg er gået ind i politik for at kæmpe for at bevare Danmark som Danmark. Vi har en pligt til at forsvare vores land, og få standset den hovedløse masseindvandring, så vi kan overlade landet i god behold til de generationer, der kommer efter os.

Læs mere under: Spidskandidater 

Lisa Premsgård
Lisa PremsgårdFolketingskandidat, Ringstedkredsen
Jeg er jurist og mor til 3 drenge. Jeg har det, der skal til for at kunne forsvare og vogte over din frihed – og forklare dig i øjenhøjde, hvordan staten begrænser dig i at leve det liv, du ønsker at leve.

Jeg vil kæmpe for at få genoprettet tilliden mellem magten og folket. Der skal være færre love og enklere regler. Den offentlige sektor skal være mindre, og den private sektor skal være større. Skatterne skal være lavere og afgifterne færre. Vi skal have friheden tilbage.

Martin Knudsen
Martin Knudsen Folketingskandidat, Køgekredsen
Jeg arbejder for et frit Danmark, hvor demokrati, frihed for den enkelte, frisind og tillid skal gælde i alle livets forhold.

Værdier, som er under et voldsomt pres på grund af årtiers dårskab.

En dyb respektløshed for de frihedsrettigheder vores forfædre har kæmpet for med næb og kløer, har medført et dybt splittet samfund, hvor vi alt for længe har tolereret selve symbolet på intolerance, Islam.

En totalitær ideologi, som ingen indflydelse skal have i vores land.

Githa Nelander
Githa NelanderFolketingskandidat, Næstvedkredsen
Byrådsmedlem i Næstved Kommune for NB. Tidligere opstillet til både Folketinget og EU.
Tidligere formand for kommunerne i Det regionale Arbejdsmarkedsråd, og medlem af KKR hvor regionens borgmestre sidder.
Erhvervsmæssig erfaringe som Salgs/Markedschef i blandt andet TDC/YouSee, SEAS NVE og Falck, hvor jeg har udviklet organisationer.
Arbejder idag med med virksomhedsservice og rekruttering indenfor arbejdsmarkedet.
Jeg ser muligheder og potentiale, og motiveres af vækst og udvikling.
Heino Hahn
Heino HahnFolketingskandidat, Faxekredsen
Heino Hahn 54 år
SSA region Sjælland
12 år i kommunalbestyrelsen Vordingborg kommune.
Tidlligere viceborgmester og formand i socialudvalget.
Jeg vil arbejde for støre sammenhæng mellem Christiansborg og kommunerne. Der er pt 2 instanser der næsten modarbejder, med love og regler. Det er på ingen måde til gavn for borgerne og koster kassen. Regionerne bør nedlægges, hospitalerne tilbage til staten resten ud til kommunerne. Kort sagt pengene skal bruges på borgerne, ikke på papirnusseri.
Ulrik Nick Lassen
Ulrik Nick Lassen Folketingskandidat, Greve Kredsen
Efter min gymnaseittid var næste stop Den Kongelige Livgarde. Efter hjemsendelse som befalingsmand, har jeg beskæftiget mig hovedsagligt med salg og marketing. Jeg har bestridt stillinger fra account manager til administrerende direktør. Ligeledes ejer og stifter af nogle enkelmandsvirksomheder med salg af profil /sportstøj og kommunikation /ledelse. Sideløbende har jeg haft rådighedskontrakt i reserven med Garderhusar Regimentet indtil 2008.

Jeg er stifter af Fonden Solutio – et psyko-/socialt bo og behandlingssted. Har været projektleder i for udsatte unge i en del år og de seneste 4 år skolelærer for specialklasser . Både privatskole og folkeskole.  Familiemenneske og er glad for naturen. Jeg er konservativ af overbevisning. Jeg oprettede Nye Borgerlige lokalforening i Greve/Solrød i 2016. Opstillede til KV17 og FV19. Medlemsnummer 71

Tonny Voldby Pedersen
Tonny Voldby Pedersen Folketingskandidat, Kalundborgkredsen
Jeg bor på landet nord for Kalundborg. Jeg er gift og har 2 større børn. Min løn tjener jeg i det offentlige hvor jeg arbejder med indkøb. Jeg er træt af bureaukrati og ineffektiv drift i hele det offentlige system. Jeg føler stærkt for Atom-kraft og gerne i Danmark. Jeg går meget op i at vi baserer lovgivning mere på viden. Der hvor der er evidens og data skal dette være styrende. Når det gælder de svageste eller de mest udfordrede medmennesker skal vi i højere grad vise medmenneskelighed.

Sydjyllands Storkreds

Pernille Vermund
Pernille VermundSpidskandidat til Folketinget
Ann Pernille Vermund Tvede, født 3. december 1975 i København. Har tre sønner.

Grunden til at jeg gik ind i politik er den samme, som jeg kan fornemme er drivkraften, når jeg møder vores vælgere. Vi ønsker at være frie mennesker i et frit Danmark.

Friheden, som vi har fået i arv, er ikke en selvfølge. Den kan tvinges i knæ.

Vi vil ikke finde os i, at staten fylder mere og mere gennem love, regler og skatter. Vi vil ikke se stiltiende til, mens islam får stadig mere indflydelse i vores land.

Læs mere her: Spidskandidater

Tom Andkjær
Tom AndkjærFolketingskandidat, Kolding Sydkredsen
Jeg er en direkte og konsekvent person, som ikke er bange for at sige tingene som de er og tage de kampe de kræver, for at beskytte de danske værdier. Jeg tør tage de svære valg og står altid på mål for mine holdninger også selvom de ikke altid er populære.

For mig er ytringsfriheden ukrænkelig og den danske grundlov må aldrig blive gradbøjet pga religion eller ideologier. Blasfemilove eller lignende hører ikke til i det Danmark, som jeg kæmper for!!

Jan Køpke Christensen
Jan Køpke ChristensenFolketingskandidat, Aabenraakredsen
Jobs: Håndværker, erhvervsdrivende, lærer på erhvervsskoler, efterskole, handelsskoler, redaktionschef, Journalist(DJ).

Politisk: Medlem af Folketinget (ca. 9 år), Byråd (12 år) Amtsråd (4 år).

Gift og har 2 børn. Jeg arbejder som freelance journalist (DJ). Medlem af Nye Borgerlige siden 2016.

Asylstop, Ud med kriminelle udlændinge, Udlændinge der vil opholde sig i Danmark skal være selvforsørgende. Islam skal INGEN indflydelse have i Danmark, overadministration/parpirnusseri skal fjernes, skatterne reduceres, mere magt til mennesket og mindre til politikerne.

Bo Kleis Christensen
Bo Kleis ChristensenFolketingskandidat, Sønderborgkredsen
35 års erhvervserfaring fra den private sektor. Ledererfaring fra både jobs og fritidsinteresser.

Stifter af Sønderborg lokalforening 2016.

Formand i Sønderborg til 2020, nu næstformand.

Spidskandidat til KV21 i Sønderborg.

Regionsrådskandidat til RV21 i Syddanmark.

Folketingskandidat Sydjylland.

Aktiv borgerligt/konservativt/liberalt menneske med omtanke for vore børns fremtid. Magten tilbage til borgerne. Større økonomisk ansvarlighed. Det er borgernes penge – Ikke statens!

Østjyllands Storkreds

Lars Boje Mathiesen
Lars Boje Mathiesen Spidskandidat til Folketinget
Folk har givet mig øgenavnet ‘Borgernes Vagthund’, og det er jeg stolt af. Jeg mener at politikere er til for at tjene folket, og ikke omvendt

Jeg ser ikke politik, som en karrierevej. Der er alt for meget af den slags levebrødspolitikere på Borgen i forvejen, og det forhindrer politikere i at sige deres mening, hvis de er for bange for ikke at blive valgt ind igen, fordi de ikke kan få et andet arbejde end politik.

For mig handler politik om ærlighed, og den grundlæggende tilgang til det man laver. De værdier man tager med, og at man vil i den samme retning. At man kæmper for Danmark, vores børn og kommende generationer.

Læs mere under: Spidskandidater

Lars Axel Nielsen
Lars Axel NielsenFolketingskandidat, Randers Nordkresen
Jeg er 50 år, født og opvokset i Randers, har 4 børn i alderen 7-18 år, og bor med min hustru i Øster Tørslev ved Randers.
Er uddannet kølemontør og arbejder i dag som det, i et landsdækkende firma, hvor jeg også er tillidsmand.
Jeg er ikke politiker, jeg er håndværker og far, der er blevet træt af de siddende politikeres svigt, over for deres vælgere.
jeg er vandt til at gøre tingende ordentligt, en der med jeres hjælp vil gøre det muligt at genvinde respekten for en folkevalgt.

Vestjyllands Storkreds

Mogens Aaby
Mogens AabySpidskandidat til Folketinget
Mogens Aaby har fokus på erhvervs- og arbejds- livets betydning for den enkelte og for samfundets velstand og udvikling.

40 års erfaring fra erhvervslivet som ungarbejder, studentermedhjælper, medarbejder, mellemleder, direktør og bestyrelsesformand. 26 års erfaring fra familielivet som ægtemand og far til 3. 50 års erfaring fra foreningslivet som sportsudøver, motionist og aktivt foreningsmedlem. 0 års erfaring som politiker.

Læs mere under: Spidskandidater

Allan Berg
Allan BergFolketingskandidat, Struerkredsen
51 år ung. Gift, og stolt far til en dejlig pige.

Til dagligt arbejder jeg som kørselskoordinator og taxachauffør. Tidligere har jeg bl.a. arbejdet som EDB tekniker. Samt været fodbolddommer i 20 år.

Jeg betragter mig selv som vestjyde med stort J, og begge ben solidt plantet i den jyske muld. Det mener jeg er en stor mangelvare i det danske Folketing.

En stemme på mig er lig med en stemme på den sunde jyske fornuft.

Knud Nielsen
Knud NielsenFolketingskandidat, Herningkredsen
Folketingskandidat, opstillet i Herning Nord
Spidskandidat til Herning Byråd
Kandidat til Region Midtjylland
Jeg stiller op som lokalforeningens folketings- regionsråds- og byrådskandidat.

Mit navn er Knud Nielsen, og jeg bor sammen min hustru på en mindre gård lidt uden for Sunds.

Jeg er født i 1956 og har det meste af mit arbejdsliv arbejdet inden for Forsvaret og sidst ved Hærens Operative Kommando, bl.a. med nationale operationer med fokus på sikkerhed.

Nordjyllands Storkreds

Kim Edberg
Kim Edberg Spidskandidat til Folketinget
Kim Edberg Andersen er spidskandidat for Nye Borgerlige i Nordjyllands storkreds. Kim har et lederjob hos et byggefirma i Aarhus området, og har tidligere siddet i Rebild Byråd, som formand for teknik- og miljøudvalget.

Min vej ind i politik har været at sige tingene som de er, og det vil forsat være det, jeg vægter højest.

Vi skal turde forsvare dansk kultur og danske værdier i en tid, hvor de er under pres. Jeg er formet af den nordjyske muld, og med cirka 100 kilo har jeg begge ben plantet solidt jorden. 

Læs mere: Spidskandidater

Sysser Nørholm
Sysser NørholmFolketingskandidat, Aalborg Nordkredsen
Jeg er 57, mor til 3 nu voksne sønner, og farmor til 3 skønne børnebørn, med endnu et på vej.
Jeg har boet under, og arbejdet for det engelske militær i 17 år, fra 1985 til 2002, hvor jeg returnerede til Danmark med mine 3 sønner, et Diplom i Psykologi og en masse oplevelser, livs-, menneske- og erhvervserfaring rigere.
Efter at jeg kom tilbage til Danmark, har jeg arbejdet primært med indkøb fra Østen, økonomi og ikke mindst som dyreredder i 10 år.
Jeg er p.t ansat indenfor vagt og security.
Marianne Nørtoft
Marianne NørtoftFolketingskandidat, Aalborg Øst
Jeg er uddannet i samfundsvidenskab med sociologi som speciale. Jeg er gift og har tre store børn. Jeg arbejder i en administrativ stilling i fødevarebranchen, og har været medlem af Nye Borgerlige siden marts 2016.
Mine fokusområder er 1) at bevare Danmark frit, rigt og trygt, 2) at skabe bedre kernevelfærd med højere kvalitet, bedre arbejdsmiljø og lavere udgifter og 3) medvirke til at politikere bestemmer langt mindre over danskernes liv og arbejde.
John Bjerg
John BjergFolketingskandidat, Brønderslevkredsen
Født i Pandrup 1964 og stadig bosat samme sted.
Gik ud af skolen efter 8 klasse.
Startede på arbejdsmarkedet i 1979 som 14 årig.
Gift med Charlotte siden 1990 har 2 sønner på 26 og 28 år.
Udlært murersvend i 2002.
Interessen for politik startede allerede i de unge år, først i 80’erne.
Som medlem af Fremskridtspartiets ungdom, senere blev det DF og siden 2017,
Nye Borgerlige.
Rikke Pedersen
Rikke PedersenFolketingskandidat, Aalborg Vestkredsen
Jeg ønsker borgernær politik, som giver reel mening hos borgerne hele vejen rundt i samfundet. Vil gerne vi kan give et bedre samfund videre til vores børn og børnebørn. Jeg ønsker at fremme et borgerligt samfund og har fokus på samfundsmæssige værdier og idealer.

Kvinde, 40 år. 2 børn. Uddannet sygeplejerske og cand.mag. i anvendt filosofi med speciale i politisk og økonomisk filosofi.

Fyns Storkreds