Få nyt fra mig på mail

30.04.2020 Endnu engang er det lykkedes at komme de islamiske terrorister i forkøbet og få uslingen afsløret, inden sagesløse danskere blev ramt af hans religiøse og ideologiske had til friheden og demokratiet.

Tak til politiet for den utrættelige indsats for at sikre danskernes tryghed.

Men ingen tak til de politikere, som stadigvæk afviser at løse udlændingepolitikken fra bunden, afvise islams indflydelse i samfundet og tage et opgør med mere end 40 års fejlslagen indvandrings- og integrationspolitik.

Dagens politiaktion viser truslen mod os fra islam i al sin frygtelighed. Der er ingen forsoning mulig. Den ideologi, som terroren udspringer af – islam – formildes ikke, formindskes ikke, forsvinder ikke.

Stop den islamiske vækkelse

Der bor flere end 300.000 muslimer i Danmark. En del af dem som gode medborgere, der har sat deres religion bagud og demokratiet og danske værdier forrest. Den del, der overholder loven, passer deres arbejde og opdrager deres børn efter danske værdier.

De udgør ikke noget problem, men alt for mange – og ifølge flere undersøgelser en stigende andel – sætter islam som ideologi over og foran demokratiet og friheden.

Politikerne har ladet den islamiske vækkelse få alt for godt fat i Danmark. Man har ladet stå til i stedet for at slå ned.

Det er derfra ekstremismen gror. Det er derfra truslen kommer. Det er i den gruppe, der fødes og opfostres de terrorister, der sætter vores tryghed over styr og vores frihed under pres.

Dem skal vi ikke acceptere. Islam skal ingen indflydelse have i samfundet. Muslimerne her i landet må tro hvad de vil og dyrke deres gud, men det skal foregå privat og ikke det offentlige rum. Det inkluderer islamisk bønnekald.

Islamiske regler, traditioner og værdier er bundet op på en ideologi, som er i direkte opposition til danskernes værdier om friheden, retssamfundet og folkestyret.

Ingen offentlige bønnekald

Jo mere islam fylder, jo mindre plads til friheden og demokratiet. Sådan er det. Hverken mere eller mindre.

Derfor skal vi heller ikke acceptere, at den islamiske vækkelse får fodfæste. Når imamen fra ’Fredens Moske’ – i øvrigt to ord, der er hinandens modsætninger – kalder til bøn gennem højttalere opstillet i et boligkvarter i Aarhus, skal der skrides ind.

Jeg og Nye Borgerlige har derfor stillet beslutningsforslag i Folketinget om, at forbyde offentligt bønnekald.

Du kan læse beslutningsforslaget her:

https://nyeborgerlige.dk/wp-content/uploads/Beslutningsforslag-om-Lovforbud-mod-offentlig-muslimsk-bønnekald.pdf

Jeg håber virkelige de andre politikere bakker op, så vi kan få bremset den islamiske vækkelse. Den omtalte moske i Aarhus var netop arnestedet for adskillige af de unge muslimer, som drog i hellig krig for islamisk stat.

Der er en direkte vej fra islamisk vækkelse over religiøs oplæring til forkastelse af danske værdier og tilvalg af islams voldelige væsen.

Vi må og skal have det stoppet.

Grib fat om nældens rod

Politikerne på Christiansborg kunne begynde med at gribe fat om nældens rod og:

  • Stoppe med at lukke flere migranter fra de muslimske lande ind
  • Udvise de kriminelle konsekvent og efter første dom
  • Og selvfølgelig kræve at alle udlændinge forsøger sig selv og ikke lever af danskernes penge.

Det kæmper vi for i Folketinget. Det bruger vi utroligt meget energi på at få de andre partier med på.

For at sikre danskernes frihed og tryghed i vores eget land.

Kærlig hilsen
Pernille Vermund

Få nyt fra mig på mail