FB37 krimindeks mænd

Kriminelle udlændinge skal udvises for altid efter første dom

Sammenlignet med danskere begår ikke-vestlige efterkommere over dobbelt så meget kriminalitet. Det skal stoppes. Når udlændinge begår kriminalitet, skal de udvises for bestandigt og efter første dom.

Hvad vil Nye Borgerlige?

Nye Borgerlige vil udvise kriminelle udlændinge konsekvent og efter første dom. Og det skal være for altid. Når man som udlændinge begår kriminalitet i Danmark, svigter man den tillid, danskerne har vist, og så hører man ikke hjemme i Danmark. Hvis de udviste kriminelle udlændinge ikke rejser ud af Danmark umiddelbart efter strafafsoning, skal de tage ophold i et udrejsecenter, hvor der kun er én dør – døren ud af Danmark. Kriminelle udlændinge skal ikke have lov at færdes frit i det danske samfund.

Hvad viser tallene?

Tallene viser, hvor meget kriminalitet mænd begår opdelt på herkomst i forhold til gennemsnittet for alle mænd under ét. Tallene viser, at mandlige ikke-vestlige efterkommere i 2018 begik 142 % mere kriminalitet end gennemsnittet. Det betyder, at mandlige ikke-vestlige efterkommere begår næsten halvanden gange mere kriminalitet end gennemsnittet blandt alle mænd i befolkningen.

Kilde: Indvandrere i Danmark, Danmarks Statistik, 2019