Afgiv din vælgererklæring, så vi kan stille op til EU-valget

Giv din vælgererklæring

Fornavn

Efternavn

Email

Ja tak, hold mig opdateret via Nye Borgerliges nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig.

Dit navn og din e-mailadresse bliver IKKE offentliggjort. Du vil modtage en mail fra Indenrigsministeriet med et link, hvor du med NemID skal bekræfte din vælgererklæring. Din vælgererklæring tæller først med, når den er bekræftet med NemID.

Pernille Vermund, partiformand:

“Det danske folkestyre har givet os friheden. EU tager den fra os”

Hvor ligger de bedste muligheder for Danmark?

Vores vision for et europæisk samarbejde handler om frihandel med respekt for landenes selvstændighed.

EU står for mere magt centraliseret i Bruxelles, flere regler og mere snærende lovgivning. EU gør os ikke længere rigere, men er sandet til i bureaukrati og overregulering.

EU har i mange år bevæget sig i en forkert retning. Den katastrofale håndtering af migrantkrisen i 2015, hvor EU lukkede en million muslimske indvandrere ind, slog hovedet på sømmet. EU har ikke svarene på Europas udfordringer.

Nye Borgerlige i EU-parlamentet

Vi mener ikke EU-parlamentet har demokratisk legitimitet. Danske love skal vedtages i Folketinget. Derfor vil vi konsekvent stemme imod EU-lovgivning, der står over dansk ret og tømmer det danske nationale fællesskab for indhold.

Det vil vi bruge det til

Vi vil bruge vores plads i parlamentet og de penge, der følger med, til at opbygge et mod-medie, der skal give ærlig EU-oplysning til danskerne. På den måde vil vi arbejde for, at danskerne får et reelt valg den dag, det lykkes at fremtvinge en dansk folkeafstemning om at sætte Danmark først og forlade EU.

Læs Pernille Vermunds analyse i Ræson?

http://raeson.dk/2018/pernille-vermund-nb-eu-er-problemet-ikke-loesningen/