Støt kampagnen for et asylstop med din underskrift

Finansminister Kristian Jensen fremlagde i dag et tal. Prisen for årtiers totalt uansvarlige asyl- og indvandringspolitik kostede i 2015 de danske skatteydere 36 milliarder kroner.

Politikerne tvangsindkræver med andre ord 723 kroner om måneden fra hver eneste dansker over 18 år. Penge, der bliver hældt ned i et sort integrationshul og spildes på at forsørge ikke-vestlige indvandrere fra fortrinsvis muslimske lande.

1.450 kroner af en normal dansk families budget går hver måned til at betale for den katastrofale udlændingepolitik.

Det er penge, som familierne ikke kan bruge på sig selv og deres børn. Et beløb, som får en måske allerede stram privatøkonomi til at vakle.

Og der skal arbejdes i lang tid for at tjene de penge. Dyrebar tid, der går fra familie, fritid og venner. Tid, som for mange er den største mangelvare.

36 milliarder kroner opgjort i tid svarer til 116 millioner timer for en gennemsnitlig timeløn eller godt 60.000 danskeres fulde arbejdsindsats i et helt år.

Til sammenligning hælder vi flere penge i uintegrerbare indvandrere end vi investerer i folkeskolens godt 700.000 elever, som i 2016 kostede os 34,9 milliarder kroner at bringe fra 0. til 10. klasse.

Folkeskolen lærer vores børn at læse og regne og meget mere. De uintegrerbare indvandrere giver os intet igen. Tværtimod skader de vores land og vores samfund og får fundamentet under det nationale værdifællesskab til at skride. Og i stedet for at vende udviklingen, så lader politikerne problemerne fortsætte.

Hvis bare…
På sit pressemøde i dag og i interviews bagefter fastholdt finansminister Kristian Jensen, at ikke-vestlig-indvandring er et potentiale, som kan gøre alle danskere rigere.

’Hvis bare…’ er hans mantra.

Hvis bare de ikke-vestlige indvandrere vil komme i arbejde, så…

Hvis bare de ikke-vestlige indvandrere vil blive uddannet som danskere, så…

Underforstået, at hvis bare de ikke-vestlige indvandrere vil blive danskere som os og holde op med at være ikke-vestlige indvandrere, så vil alle tallene gå i plus, Danmark vil igen blive et rigt og trygt land, og det multikulturelle paradis vil åbenbare sig for alle.

Det er naivt på den dumme side at holde fast i det. Regnestykkerne er sikkert rigtige nok, men de kan ikke og vil ikke blive til virkelighed.

De vil ikke integreres
Politikerne har i en menneskealder forsøgt at integrere ikke-vestlige indvandrere fra de muslimske lande, som ikke vil integreres. Som ikke vil være danskere. Som ikke vil tage vores værdier til sig.

Men det bliver ikke bedre med tiden. Det bliver værre.

Uanset om der er højkonjunktur. Uanset om Folketinget vedtager 50 ghettoplaner, så vil ikke-vestlig indvandring fra de muslimske lande aldrig blive en god forretning. For de deler ikke vores værdier. De ønsker ikke at leve som os sammen med os.

Det viser den del af virkeligheden, som kan måles og vejes og opstilles i tabeller og statistik.

Som finansminister kan man ikke tillade sig at lukke af for virkeligheden og blive ved med at belaste vores samfund med denne fuldstændig naive, multikulturelle drøm.

Det er altså de danske familier, der betaler prisen for Kristian Jensens naive drøm. En ekstra skat på 723 kroner om måneden.

Grib fat om nældens rod
Udviklingen vender ikke før politikerne stilles stolen for døren og griber fat om nældens rod.

Stop offentlig forsørgelse til udlændige, udvis kriminelle udlændinge konsekvent efter første dom og stop alt asyl i Danmark.

Det er den eneste måde at bremse skaden på. Det er nøglen til at genrejse Danmark.

Politikerne kan gøre det nu, mens opgaven er overkommelig, eller de kan gøre det senere, når opgaven bliver sværere.

Der er ingen vej udenom, hvis vi vil overlade Danmark lige så trygt og frit, som vi modtog det.

Venlig hilsen
Pernille

Støt kampagnen for et asylstop med din underskrift