Vidnesbyrd om de lovløse tilstande omkring Udrejsecenter Kærshovedgård i det midtjyske er hjerteskærende. Den 18-årige ekspedient i Fakta i Bording har fået at vide, at hvis han oplever nogen, der kommer ind og stjæler noget, og han kan se, de er fra Udrejsecenter Kærshovedgård, så skal han lade være med at gøre noget.

Michael Nielsen, der ejer en nærliggende OK-tank, fortæller, at antallet af tyverier er steget væsentligt. OK-tanken har episoder, hvor de udviste udlændinge bliver rigtig sure. Det giver en masse verbale skænderier.

”De trækker racist-kortet med det samme. Vi har også været så langt ude, at jeg er blevet truet med at blive tæsket og slået ihjel,” fortæller ejeren!

Michael Nielsen har opgivet at anmelde sagerne til politiet. Han får ikke noget ud af at melde det. Sagerne bliver ofte droppet på grund af manglende beviser – også selvom de måske har billeder af gerningsmændene. De udviste kriminelle er fuldstændig ligeglade med loven og har intet at tabe. De er allerede idømt udvisning.

Sådan er det endt for borgerne i det midtjyske. Beboerne på Udrejsecenteret tegner sig for mere og mere kriminalitet. Og mens det meste af kriminaliteten tidligere er foregået på Kærshovedgård, så foregår mere og mere nu andre steder. Politiets opgørelse viser, at der er sket mere end en fordobling af antallet af sigtelser mod stedets beboere. Det er butikstyveri, og det er salg af narko, der fylder i statistikkerne. I den nærliggende større by, Herning, oplever indbyggerne langt flere konflikter, der er flere trusler, og der er mere vold.

Regeringen har tidligere lovet, at der skal findes en løsning for Kærshovedgård, inden denne valgperiode er slut. Men intet er sket, siden de tomme løfter blev fremsat. Tålmodigheden er da også for længst opbrugt i det tidligere så trygge samfund. For lige nu er der er frit lejde til at begå ny kriminalitet af beboerne på Udrejsecenteret. Trygheden er forsvundet for de lokale borgere, der bor omkring centeret, og regeringen har ikke formået at få trygheden genetableret.

Det kan bare ikke blive ved. Det er absurd. I Danmark er det myndighedernes opgave at passe på danskerne. Borgerne skal ikke i Bording og i resten af landet skal ikke overlades til at tåle tyverier, røverier, vold og voldtægter.

Vi har som danskere krav på at blive forskånet for de udviste kriminelles tilstedeværelse i Danmark. Derfor er der kun én løsning, indtil disse mennesker, som ingen ret har til at være i Danmark, forlader landet. De skal placeres et sted, hvor der kun er én dør ud – døren ud af Danmark.