21.01.22: opdateret med nye tal

Der har de senere år været en fortælling om, at der ikke kommer så mange asylansøgere til Europa længere. At migrantkrisen var i 2015 og at det siden har det ikke være så slemt. Det er helt forkert!

I perioden 2016 til september 2021 kom der 4,1 millioner ”flygtninge” til Europa. Det er ikke et lille tal. Det er er meget stort tal!

I 2020 var tallet som følge af Corona-nedlukningerne det laveste siden 2013.  Der kom ikke desto mindre 356.000 i januar til september 2021!

Antallet af asylansøgere i Danmark var i 2020 det laveste i mange år. Det skyldes uden tvivl, at de, der kom til Europa, ikke havde mulighed for at rejse videre op igennem Europa til det velstående nord, herunder Danmark. Men at det vil fortsætte sådan, når grænserne er åbne igen, det er naivt at tro.

Det er derfor helt essentielt, at vi tager et opgør med den forfejlede tilgang til asyl. Det var aldrig meningen med flygtningekonventionen, at den skulle bruges til massemigration på tværs af jordkloden. Vi er nødt til at sætte en stopper for det NU!

Danmark har allerede lidt stor skade af den uansvarlige udlændingepolitik, der er blevet ført de seneste fire årtier. Vi skal indføre et asylstop. Det er det eneste, som vil stoppe tilstrømningen. Hvis migranterne ved, at de bliver sendt hjem igen vil de holde op med at søge hertil. Indtil det sker, vil udviklingen blot fortsætte og uden tvivl også forværres. De fleste forstår det nok godt inderst inde, men de vægrer sig ved at acceptere det pga. politisk korrekthed. Det kommer de til at gøre før ellers siden tvunget af omstændighederne. Hellere før end siden.

EU kan vi ikke vente på. EU har spillet ud med et forslag til et nyt asylsystem. Efter at have tænkt sig om i fem år efter migrantkrisen i 2015, foreslår de omfordeling af asylanter mellem landene. Det er allerede blevet afvist af landene før, og det vil det blive afvist igen. EUe kalder det ganske vist noget andet: obligatorisk solidaritet, men det er stadig omfordeling.

Når EU kommer med et så håbløst forslag, står det klart, at de stadig ikke tager problemet alvorligt. Så må Danmark gå foran. Vi er jo normalt så glade for at betegne os som foregangsland. Lad os være foregangsland på det suverænt vigtigste område: udlændingepolitikken. Lad os indføre et asylstop i Danmark. Så vil vi modtage en masse kritik. Men det vil hurtigt ændre sig, når befolkningerne i de andre lande ser, at det virker. Tænk på hvor kritik Ungarn fik for at bygge grænsehegn i 2015. I dag anerkender alle, at det er nødvendigt. Det samme vil ske igen.