Da Corona havde hærget et par måneder i foråret, meddelte SSI, at der blandt de smittede var en voldsom overrepræsentation af indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande.

Særligt problematisk var det med indvandrere fra Marokko, Somalia, Pakistan og Tyrkiet.

I uge 30 var mere end halvdelen af de nye smittetilfælde indvandrere.

Forleden kom det frem, at to ud af tre af de smittede i Aarhus har somalisk baggrund. Og i går meddelte sundhedsministeren, at han ville udskyde genåbningens fase 4.

Det gør mig harm.

Jeg er så vanvittigt træt af at opleve, hvordan indvandrere og efterkommere fra Stormellemøsten i den grad pisser på det danske fællesskab.

Og jeg bliver virkelig vred over at se, hvordan danske politikere gang på gang berøver danskerne frihed og penge i et forsøg på at kompensere for de uintegreredes adfærd.

Det er simpelthen ikke rimeligt.

Endnu engang står vi i en situation, hvor indvandrere fra Stormellemøsten udgør en alt for stor del af de udfordringer, som påvirker danskernes hverdag, frihed og tryghed.

Og endnu engang bliver det danskerne, der med længere udsigt til at genåbne videregående uddannelser, spillesteder og natklubber berøves deres frihed.

Hvorfor skal vi have disse mennesker iblandt os? Hvad er meningen?

I foråret fik en dansk mor en bøde for at sidde på en bænk på en legeplads med sine børn på Islands Brygge. Og unge danskere blev udskammet for at nyde forårssolen på havnekanten.

Hvor mange bøder er der uddelt i de indvandrertætte områder?
Hvor meget ekstra politi er der indsat for at komme problemerne til livs i ghettoerne?

Lad os få sat massivt ind der, hvor problemerne er.

Og lad os så for pokker få udvist de udlændinge, der lever af danskernes penge eller forbryder sig mod loven. Vi vil ikke finde os i mere. Vi har fået nok!

Kærlig hilsen
Pernille