Det er svært for mange politikere at holde hovedet koldt, når medierne kører på med voldsomme billeder fra Kabul og Talibans magtovertagelse i Afghanistan.

Det er i sandhed grufuldt endnu en gang at være vidne til, hvor brutal og menneskefjendsk den islamiske ideologi er.

Men det er nødvendigt, at danske politikere – især blandt de borgerlige partier – ikke lader sig rive med og hopper med på venstrefløjens og Det Radikale Venstres krav om at åbne grænserne for migranter fra Afghanistan.

Jeg har sendt en appel til både Søren Pape og Jakob Ellemann Jensen om at stå fast. I 2015 under migrantkrisen tabte Lars Løkke Rasmussen hovedet og åbnede Danmarks grænser.

Det må ikke ske igen.

Vi skal hjælpe flygtningene, men vi skal gøre det i nærområderne. De skal ikke herop.

Det er der rigtig stærke argumenter for:

  • Det er lettere for flygtninge at komme til lejre i nærområderne. De skal ikke rejse så langt, og menneskesmuglerne, som altid er kriminelle netværk, får færre penge ind.
  • Det er lettere for flygtninge at vende tilbage, når de er i nærheden og har kunnet opretholde kontakt til hjemegnen og de mennesker, der er blevet tilbage.
  • Det er langt billigere. Man kan hjælpe ti flygtninge i nærområderne for det, det koster at have én asylansøger i Danmark.
  • De penge, som de vestlige lande bruger på at modtage migranter i egne lande, fragår FNs’ hjælpearbejde i nærområderne. Det gør problemerne større, flere mennesker lider, og det øger presset mod de vestlige lande, når FN ikke kan løfte opgaven.
  • Og sidst men ikke mindst. Vores erfaring fortæller os, at flygtninge, der kommer til Danmark, bliver indvandrere. De rejser kun i mindre omfang hjem igen. Dem fra de muslimske lande integrerer sig dårligt, og hele asylsystemet har igennem årtier påført det danske samfund rigtig stor skade.

Vi skal have holdt de andre borgerlige partier fast på det her. For så kan vi give regeringen en mulighed for at afvise venstrefløjens og Radikale Venstres krav om at åbne grænserne.

Jeg og Peter Seier Christensen stiftede Nye Borgerlige, fordi politikerne svigtede i 2015. Nu skal vi kæmpe kampen for, at svigtet ikke gentager sig.

Jeg vil meget gerne have dig med som medlem i Nye Borgerlige. Jo flere vi er, jo stærkere bliver vores stemme. Det koster 300 kroner om året. Klik på knappen nedenfor.

Vi skal passe på Danmark.

Kærlig hilsen
Pernille