Folketingsvalget nærmer sig. Nye Borgerlige er klar til valg.

Vi har i hovedbestyrelsen besluttet os for nu at udnævne spidskandidater i de ti storkredse, som Danmark er inddelt i.

I forgårs præsenterede jeg Mette Thiesen som spidskandidat i Nordsjælland, og igår var jeg i Aarhus, hvor spidskandidaterne for Østjylland og Vestjylland blev præsenteret for både pressen og medlemmerne.

Mette Thiesen, spidskandidat i Storkreds Nordsjælland

Lars Boje Mathiesen bliver spidskandidat i Østjyllands Storkreds og Poul Højlund i Vestjylland.
I de kommende uger vil jeg komme rundt i de resterende storkredse, så vi inden foråret er omme har spidskandidater på plads over hele landet.

Det bliver et stærkt team, som frem mod folketingsvalget skal arbejde på at få Nye Borgerliges budskaber ud til mange flere mennesker.

Det betyder også, at vi bliver flere om at løfte. Nye Borgerlige får flere stemmer i debatten udover Peter og mig selv.

Der står meget på spil
Det er en afgørende tid, vi lever i. Der står meget på spil.

Konsekvenserne af årtiers fejlslagen udlændingepolitik viser sig mere og mere tydeligt i vores samfund. Danskernes land er ikke det samme længere, og fundamentet under det Danmark, som vi kender og holder af, smuldrer under os.

Politikerne er efter 35 år langsomt på vej til at indrømme, hvad de er skyld i. Senest har Socialdemokratiets Mette Frederiksen erkendt, at den ukontrollerede tilstrømning af migranter er ’det største samfundsmæssige problem’.

Men der er lang vej fra erkendelsen af problemets omfang til at acceptere de løsninger, der vil virke.

Det er Nye Borgerliges opgave at stille politikerne stolen for døren, så de forstår, at det ikke går længere med lappeløsninger. Lappeløsninger vender ikke udviklingen til det bedre. Lappeløsninger medfører blot, at det hele tiden bliver værre – blot i et langsommere tempo.

Når jeg læser socialdemokraternes valgoplæg om udlændingepolitikken, bliver jeg glad for, at Socialdemokratiet har erkendt problemerne, men jeg læser også, at på trods af det, vil socialdemokraterne ikke tage fat om nældens rod.

De har gjort konventionerne ‘hellige’
Selvom det er tydeligt, at konventionerne står i vejen for at gøre det rigtige, insisterer Socialdemokraterne på, at konventionerne er hellige skrifter, og at alle løsninger skal kunne gennemføres uden at udfordre konventionerne.

End ikke en beslutning om at kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent, kan socialdemokraterne nå frem til uden eftersætningen ’i overensstemmelse med konventionerne’.

Det bliver vores opgave med danskernes hjælp at overbevise politikerne om, at danskernes liv og danskernes land ikke kan ofres på de ’hellige’ konventioners alter.

Det er derfor vi har opstillet tre ufravigelige krav til enhver, der vil være statsminister med vores støtte.

  1. Der skal indføres et asylstop
  2. Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent efter første dom
  3. Retten til offentlig forsørgelse skal knyttes til det danske statsborgerskab

Gennemfører vi ikke det, så kan resten sådan set være lige meget, for så forsvinder det Danmark, vi kender og holder af.

I det omfang konventioner eller EU står i vejen for at gennemføre disse tre helt nødvendige ændringer, skal hensynet til danskerne altid veje tungest – så må konventionerne vige.