Det har været en fantastisk indsats af alle. Jeg kan ikke udtrykke, hvor stolt og taknemmelig jeg er.

Hundredvis af engagerede medlemmer af Nye Borgerlige – kandidater, kampagneledere, lokalbestyrelser og en masse frivillige har kæmpet, slidt og slæbt i gennem hele valgkampen.

Overalt hvor min valg-camper dukkede op i landet, blev jeg modtaget med smil og gå-på-mod. Til vælgermøder, på gaden og til alle de arrangementer, der var stablet på benene for at få vores kandidater og vores politik ud over rampen.

For mange var det første gang, man kastede sig ud i en folketingsvalgkamp. Alt var første gang, og der var hverken sekretariat eller penge til at bakke op.

Alligevel lykkedes vi. Efter næste fire års hårdt arbejde har danskerne belønnet os ved at vise os tillid og stemme os ind i Folketinget.

Vi har nu fire medlemmer af Folketinget. Vi har erobret en talerstol. Vi har placeret os i den arena, hvor vores kamp for danskernes frihed og sikkerhed skal fortsætte. Nu med en stærkere stemme og flere muskler.

Sammen har vi præsteret noget stort. Men det står lysende klart for mig, at med valgets resultat og et massivt rødt flertal, så skal vi præstere endnu mere, før vi får vendt udviklingen.

Lars Løkke opgav borgerligheden
Det borgerlige Danmark tabte valget. Lars Løkke Rasmussen overgav sig så at sige uden kamp.

Lars Løkke Rasmussen ville helt åbenlyst hellere gøre Venstre til et stort parti end at stå på mål for en politik, der kunne trække Danmark i en borgerlig retning og løse udlændingepolitikken fra bunden.

Venstre lovede danskernes penge væk til øget offentligt forbrug den ene dag og hældte os ned ad brættet den anden. Sidst i valgkampen kastede han trosserne til LA, og de konservative og lovede sig væk til et regeringssamarbejde med Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre.

Det gav flere mandater til Venstre, men det var en kedelig afslutning på en mager regeringsperiode under Lars Løkke Rasmussens ledelse.

Nu har han udnævnt sig selv til leder af oppositionen. Jeg må sige, at han ikke er leder for noget som helst, jeg har en aktie i.

Hans afvisning af Nye Borgerlige har været kontant. Han har end ikke gjort sig den ulejlighed at mødes med mig for at høre, hvad vores politik handler om.

Både LA og DF blev forladt af mange af deres vælgere på valgdagen. Det er det, der sker, når man siger ét før valget og gør noget andet efter.

Det kommer vi ikke til.

Derfor var det heller ikke svært, da jeg mødtes med Majestæten på Amalienborg at indfri mit løfte til vælgerne.

Jeg pegede på mig selv
Ingen af statsministerkandidaterne ville give tilsagn om at løse udlændingepolitikken fra bunden, så jeg pegede på mig selv.

Jeg fortalte Dronningen, som jeg også har fortalt vores vælgere, at jeg selvfølgelig ikke forventer at blive statsminister, men at jeg og Nye Borgerlige ikke vil lægge mandater bag en statsminister, som ikke vil redde Danmark.

I går var jeg inviteret til møde med Mette Frederiksen. Modsat Lars Løkke Rasmussen har jeg i løbet af valgkampen fået et godt indtryk af Mette Frederiksen. Hun virker reel og oprigtig. Det fortalte jeg hende.

Selvom Mette Frederiksen nu efter al sandsynlighed vil danne en regering med støtte fra venstrefløjen og baseret på Det Radikales Venstres mandater, så vil vi i Nye Borgerlige bruge vores mandater til at arbejde konstruktivt på at afbøde de værste ulykker.

Det tror jeg godt, vi kan. Det skal i hvert fald forsøges. Vi kommer ikke til at sidde med hænderne i skødet i opposition. Vi kommer til at kæmpe for Danmarks sag hver dag.

Borgerlig renæssance
Der er brug for en borgerlig renæssance. Udlændingepolitikken skal løses fra bunden. De borgerlige værdier, der er fundamentet under vores frie og trygge samfund, skal styrkes. Danskerne skal bestemme meget mere selv – også over flere af deres egne penge.

Der er så meget at tage fat på. Og vores fire mandater skal gøre nytte. Vi vil forsøge at trække Danmark i en mere borgerlig retning og i videst muligt omfang forhindre, at Morten Østergaard får indflydelse på udlændingepolitikken.

Vi beholder arbejdstøjet på – og takker igen stort for jeres opbakning og kryds.

Mange hilsner
Pernille