27.11.2016 ”Danskerne får en ny regering, men ikke en ny kurs for Danmark”

Sådan konkluderer Pernille Vermund, formand for Nye Borgerlige, efter at have skimmet VKI-regeringens arbejdsprogram.

“Det er ikke et regeringsgrundlag, der ville have fået min underskrift”, siger Pernille Vermund

”De tre partier forsømmer en gylden mulighed for at benytte flertallet til højre i Folketinget til et grundlæggende opgør med den fejlslagne udlændingepolitik. Man havde chancen for en ny kurs. Det er utroligt skuffende og dramatisk for Danmark, at den allerstørste udfordring for Danmark forbliver uløst”, siger Pernille Vermund.

”Man kunne have opsagt flygtningekonventionen og indført et asylstop. Man kunne have besluttet at udvise kriminelle udlændinge konsekvent efter første dom. Man kunne have valgt at lukke kasserne og kræve, at udlændinge forsørger sig selv”, siger Pernille Vermund.

Nye Borgerlige er tilfredse med, at regeringsgrundlaget slår fast, at målet er, at velstanden skal stige og skattetrykket skal falde, men savner flere konkrete anvisninger på, hvordan det skal ske.

”Målsætningen er fin, men fuglene sidder på taget. Det er svært at tro på, at en VKI-regering kan sætte gang i væksten samtidig med, at det offentlige forbrug skal stige. Det hænger ikke så godt sammen”, siger Pernille Vermund.

”Jeg glæder mig til et folketingsvalg, for Nye Borgerlige ville ikke have skrevet under på det her regeringsgrundlag. Det løser ikke de enorme problemer med strømmen af migranter, islams indflydelse og kriminelle udlændinge, og det tager ikke fat om hverken DJØF’iseringen eller at politikerne skal bestemme meget mindre”, siger Pernille Vermund.