Det er 25 år siden i dag, at DF så dagens lys. Pia Kjærsgaard har siden da optrådt bravt og modigt i forsøget på at råbe de andre politikere op.

Pia Kjærsgaard og andre i DF flyttede debatten i Danmark, så vi i dag ikke står i samme situation, som svenskerne, der alt for sent har fået øjnene op for, hvad indvandringen fra de muslimske lande gør af skade på et åbent og frit samfund.

Det skal DF have anerkendelse for.

Det er også klart – og det hører jeg i dag også fra DF – at problemerne i Danmark endnu ikke er løst. Udviklingen går – selvom det går langsommere end i Sverige – stadigvæk i den forkerte retning.

Danmark har ikke afskaffet adgangen til spontan asyl, så vi må regne med at tilstrømningen vil fortsætte.

De kriminelle udlændinge får lov at blive i stedet for at blive udvist konsekvent og efter første dom.

Og der udbetales hvert år milliarder af danskernes skattekroner i offentlig forsørgelse til udlændinge, der rettelig burde forsørge sig selv.

Udfordringen er, at de andre partier ikke har villet lytte og slet ikke handle i tilstrækkelig grad til at sikre vores børn og børnebørn et ligeså frit, rigt og trygt Danmark, som vi blev givet i arv. Den udfordring skal vi have løst, og som jeg ser det, er det en opgave for Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti at samarbejde om.

Vores to partier deler kærligheden til fædrelandet, og vi kerer os om de danske værdier, der binder os sammen som et folk. Vi skal stå sammen i kampen for danskernes og Danmarks frihed.
Endnu en gang tillykke med fødselsdagen til DF.

Pernille Vermund, formand for Nye Borgerlige