To udenlandske mænd på 19 og 20 år var i byretten i København i går.

De blev dømt for 794 forbrydelser. Et helt enormt antal lovovertrædelser. Nogle af dem havde de begået sammen, nogle hver for sig eller sammen med andre gerningsmænd.

Forbryderne blev ikke udvist. De fik en kort fængselsstraf på tre til fire år hver og en advarsel om udvisning. Men ikke mere end det.

Blandt andet voldtog de sammen en 14-årig pige.

I løbet af kort tid er de ude på gaderne igen. Den unge pige kan støde ind i dem igen. Det er vanvittigt og helt uacceptabelt.

Den europæiske menneskerettighedsdomstol beskytter forbryderne

Danske politikere har i årevis bildt danskerne ind, at dommerne har pligt til at udvise kriminelle udlændinge i grove sager.

Men faktum er, at politikerne lader menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg eller EU-domstolen i Luxembourg komme på tværs og beskytte forbryderne.

Ret ofte får udlændingene lov til at blive i Danmark, selvom den danske lovgivning helt klart peger på udvisning.

De danske dommere retter sig efter domstolen i Strasbourg, lige indtil Folketinget træder i karakter og vedtager, at når det kommer til sager om udvisninger, skal det udelukkende være de danske love, der gælder.

Det skal stoppe NU

Siden vi stiftede Nye Borgerlige for snart seks år siden, har vi haft et ufravigeligt krav til enhver, der vil være statsminister med vores støtte om, at det skal der rettes op på.

Der skal sættes en stopper for domstolen i Strasbourg på udvisningsområdet. Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom.

Danmark behøver hverken at melde sig ud af konventionen eller Europarådet, men der skal stå i danske love, at på dette område er det kun Folketinget – og dermed det danske folk – der bestemmer.

stop det nu horisontal

Støt kampagnen ”Stop det – NU”

Denne groteske sag må gøre det tydeligt for både Jakob Ellemann og Mette Frederiksen, at det skal stoppe nu. 794 forbrydelser og så blot en advarsel om udvisning.

Det er så vanvittigt, at alle danske politikere må indse, at der skal handles, og det skal være nu.

Nu forsøger vi at råbe dem op. ”Stop det – NU” er din mulighed for at sende opfordringen direkte til partilederne.

Skriv dit navn på listen og giv et bidrag på Mobilepay 624018 til annoncer i aviserne med samme budskab.

Du skriver dig på og kan læse mere om kampagnen på linket nedenfor.

Annoncerne skal i aviserne på tirsdag, hvor jeg også konfronterer Mette Frederiksen i folketingssalen på sagen.

Vi kæmper videre for danskernes frihed, tryghed og sikkerhed.

Kærlig hilsen
Pernille