”Vi kan ikke ændre fortiden, men vi kan tage ved lære af den, når vi former fremtiden”.

Det sagde statsminister Lars Løkke Rasmussen i sin nytårstale. Det er banalt, men alligevel en sjælden ret på politikernes menukort. Derfor er det på sin plads at sige det.

Hans bemærkning faldt i forbindelse med afsnittet om ”årtiers slappe udlændingepolitik”, som han udtrykte det.

Han sagde også, og der hørte jeg næsten mig selv, om konsekvenserne af udlændingepolitikken og de muslimske parallelsamfund, at der skal vi ”ikke længere lappe på årtiers fejlslagen politik”.

Jeg er enig i det hele. Jeg kunne have sagt det selv.

Jeg er enig i, at vi skal lære af fortiden.

Jeg er enig i, at vores mange udfordringer med uintegrerede indvandrere, kriminelle bander og muslimske indvandrere, der aldrig kommer i arbejde, skyldes politikernes gennem årtier fejlslagne politik.

Og jeg er i den grad enig i, at det skal være slut med lappeløsninger. Der skal tages fat om nældens rod.

Venstre er på vej
Jeg er glad for, at statsministeren og Venstre er på vej i den rigtige retning. Det er godt for danskerne.

Det godt for de generationer, der vokser op nu, at de politikere, der har været med hele vejen, begynder at erkende, at ”årtiers slappe udlændingepolitik” har gjort stor skade på vores fædreland.

Og at de samme politikere begynder at erkende, at de har et personligt ansvar for rette op på skaden, inden de skal her fra. Jeg vælger at læse Lars Løkke Rasmussens ord i det perspektiv. For håbets skyld.

Når statsministeren har erkendt sine egne og sine forgængeres fejltrin, må man kunne forvente, at han fører analysen til ende og sætter handling bag ord.

”Der blev lukket flere ind i Danmark, end vi magtede at integrere”, sagde han. Hvorfor blev der det? Det må han spørge sig selv om.

Asylsystemet må afskaffes
Svaret ligger i asylsystemet, som giver enhver ret til at søge asyl og rigtig mange ret til at få det, blot de krydser den danske grænse.

Løsningen ligger selvfølgelig i at afskaffe muligheden for spontan asyl og udelukkende hjælpe flygtninge i nærområderne. Asylsystemet er sygt og inhumant. Og det nedbryder vores samfund indefra.

Lars Løkke Rasmussen roste sig af, at hans regering har strammet op, og at der kommer færre nu end før, men han sagde også, at det skulle være slut med lapper.

At der kommer færre asylansøgere nu end før er netop resultatet af lappeløsningerne. Men ”færre nu” betyder stadigvæk mange, og det danske samfund får det ikke bedre. Det bliver hele tiden værre – blot i et langsommere tempo.

Når statsministeren skal handle på sine egne ord, må han selvfølgelig indføre et stop for spontan asyl i Danmark. Det er den logiske konsekvens af hans egen analyse. Det er den lære af fortiden, som skal forme fremtiden.

Det er værdikamp – ikke et boligsocialt problem
Ligeledes med hans analyse af de skader, som de muslimske ghettoer gør på vores samfund og de farer, de indeholder i form af radikaliserede muslimer, der er parat til at bruge vold og krig mod os og vores værdier.

Lars Løkke Rasmussen ved godt, at det står slemt til. Manden er ikke blind, og han kan læse tallene fra Danmarks Statistik. Derfor vil han have ghettoerne væk.

Det vil jeg også. Men ghettoerne er ikke husene og betonen. Ghettoen er de mennesker, der modarbejder danske værdier og har overtaget boligområderne.

Lars Løkke Rasmussen viger tilbage for at sige det som det er. Det er islam, der hersker i ghettoerne. Det er den ideologi, som også er en religion, der nedbryder Danmark indefra.

Det er en værdikamp – ikke et boligsocialt problem.

Jeg vil have de mennesker ud, som udgør en trussel mod vores tryghed. Og jeg vil ikke blive ved med forsørge udlændinge, der trækker på de danske velfærdsgoder. Jeg vil ikke give islam én millimeters indflydelse på samfundet.

Det er dér problemets rod sidder. Det er dér Lars Løkke Rasmussen skal tage fat, hvis han mener sit opgør med lappeløsninger alvorligt.

Tre krav for Frihedens og Fædrelandets skyld
Men lige netop dér mærker jeg træghed i statsministerens erkendelse.

Nu går vi mod lysere tider. Foråret vil vise, om Lars Løkke Rasmussen af egen drift vil løfte sin del af ansvaret for årtiers svigt af vores fædreland.

Jeg håber det. Jeg vil gerne have en borgerlig regering i Danmark. Men jeg ved også, at hvis vi ikke får gjort op med årtiers fejlslagne udlændingepolitik, får sat stop for lappeløsningerne og griber fat om nældens rod, så kan alt det med et borgerligt Danmark for så vidt være lige meget. For så forsvinder det Danmark, vi kender og holder af.

Det er derfor Nye Borgerlige efter et folketingsvalg har tre ufravigelige krav til enhver, der vil være statsminister med vores støtte:

  1. Indfør er totalt asylstop.
  2. Udvis kriminelle udlændinge konsekvent efter første dom.
  3. Reserver offentlige forsørgelse til danske statsborgere og lad udlændinge forsikre sig privat.

De krav stiller vi for Friheden og for Fædrelandet.

Godt Nytår
Pernille Vermund