Jeg bliver harm, når jeg i dag hører Morten Østergaard, formand for Radikale Venstre, insistere på, at de danskere, der har arbejdet i 42 år eller mere af deres liv, bare har at holde ud og blive ved.

De 3 milliarder kroner, det vil koste at give dem med flest arbejdsår i bagagen mulighed for at trække sig tidligere tilbage, er alt for mange penge at bruge på dem, mener Morten Østergaard.

Det er den samme mand, der gang på gang fremhæver, at Danmark er et rigt land, som har råd til at føre en udlændingepolitik, der har lukket 100.000er af ikke-vestlige indvandrere ind i vores land.

Han har sat en enorm stor del af dem på varig offentlig forsørgelse, og han nægter at sætte en prop i hullet og få de uintegrerbare ud igen.
Morten Østergaards og godhedssegmentets udlændingepolitik koster danskerne 33 milliarder kroner om året. Hvert år. Det har Finansministeriet opgjort. Det er almen kendt viden. Men det, mener han, vi har råd til. Det er hans form for retfærdighed.

Det gør mig harm. Jeg vil langt hellere være solidarisk med Arne end med Ahmed.

Morten Østergård og med ham blandt andre chefredaktøren på Berlingske Tidende Tom Jensen tordner mod den tidlige pension til folk, der har arbejdet siden før de to smed bleen i vuggestuen.

De har deres på det tørre og generer sig ikke for at smide en regning på 11 gange Arne – altså 33 milliarder kroner om året – i hovedet på de arbejdende danskere.

Jeg og Nye Borgerlige vil til hver en tid støtte et krav om, at udlændinge her i landet skal forsørge sig selv. Vi vil tage et nødvendigt opgør med en udlændingepolitik, der trækker mere end 30 milliarder af danskernes skattepenge år efter år.

Et opgør med Morten Østergaards og godhedssegmentets udlændingepolitik ville give danskerne mulighed for at passe på hinanden, tage hensyn til de nedslidte og bruge den velstand, som de arbejdende danskere skaber gennem flid og ihærdighed, på at skabe tryghed, sikkerhed og værdige forhold for alle danskere i vores eget land.

Jeg kan ikke love, at Nye Borgerlige i sidste ende vil stemme for regeringens forslag til tidlig pension. Der skal også være en kontant belønning i form af lavere skat til dem, der arbejder videre til højt op i årene, og vi skal have de syge og nedslidte ud af jobcentrene, hvor de i dag piskes og plages.

Men selvfølgelig har vi råd til at tage os ordentligt af de danskere, der har ydet gennem det meste af deres liv til fællesskabet. Det er ikke venstreorienteret at mene sådan. Det er borgerligt. Det er udtryk for den borgerlige solidaritet, som binder os sammen som folk i vores eget land.

Kærlig hilsen
Pernille Vermund