Nu gælder det om at stå fast og gøre modstand.

Igen i dag viste islam sit grimme og ekstremt voldelige ansigt. En ældre kvinde blev halshugget i en kirke i Nice i Frankrig. To andre uskyldige mistede livet i samme angreb.

Vi skal ikke lade os kyse. Vi skal ikke frygte. Vi skal kæmpe.

Politi og efterretningsvæsen skal kæmpe med de værktøjer, de har til at opspore og uskadeliggøre truslen fra voldsparate muslimer i de vestlige samfund.

Politikerne skal sørge for, at voldsparate muslimer kan dømmes og udvises konsekvent.

Og vi andre skal stå fast på vores ret til at kritisere islam, udfordre den menneskefjendske ideologi og udstille islams opposition til den frihed og det demokrati, som er fundamentet under vores samfund.

Det er et politisk svigt af dimensioner, at politikerne har lukket så mange ind i de vestlige lande, der bekæmper os og vores værdier indefra. Og det er frygteligt, at så mange politikere i årtier har lullet sig selv og danskerne ind i en naiv tro på, at islam ville tilpasse sig vores samfund.

Det betaler uskyldige ofre i dag prisen for med deres liv – de dræbes på de mest grufulde måder.

Støt Samuel Paty – kæmp for friheden
Jeg har bedt gode venner i Nye Borgerlige om at sætte en kampagne i gang, så danskerne kan få mulighed for at vise deres støtte til ofrene for islams vold, deltage i kampen for vores frihed og bidrage til, at politikerne vågner op til dåd.

I samarbejde med Charlie Hebdo vil vi indrykke netop de tegninger af Muhammed, som Samuel Paty brugte i undervisningen, i de danske aviser.

Den franske skolelærer Samuel Paty blev den 16. oktober blev overfaldet af en muslim og halshugget midt på gaden i den franske forstad Conflans-Sainte-Honorine.

Det er tegninger, som tidligere er udgivet af det franske satiremagasin Charlie Hebdo, der i januar 2015 blev angrebet af muslimer, der råbte Allahu Akbar, mens de dræbte 13 og sårede 11 af de ansatte på avisen.

Vores kampagne ”Støt Samuel Paty – kæmp for friheden” bliver lanceret en af de nærmeste dage.

Jeg skal nok sende dig besked, når vi går i gang.

Vi vil give danskerne mulighed for at deltage i kampagnen med et økonomisk bidrag og ved at dele tegningerne på de sociale medier.

Og vi vil sørge for, at overskuddet bliver kanaliseret til de efterladte ofre for islams vold og angreb på vores frihed og sikkerhed.

Ingen plads til kompromis
Det er ikke nok ’at stå sammen’, hvis man ikke står fast og gør modstand.

Jeg skrev et sympatiopslag på Facebook efter mordet på Samuel Paty. Blandt de mange kommentarer var en del på arabisk.

Oversat sagde de fleste af dem nogenlunde det samme: ”Du mener, at du har frihed til at ytre dig. Vi har så friheden til at skære hovedet af dig”.

Det er den fundamentale forskel, der er på os og dem. Os, der uanset oprindelse sætter friheden for det talte ord højere end religiøse dogmer, og dem, der tager sig ret til at true, overfalde og dræbe i deres guds navn.

De er villige til at bekæmpe os. Vi skal vise os stærke nok til at forsvare os selv – de værdier, vi tror på, giver videre til vores børn og har bygget vores samfund på.

Her er ingen plads til kompromis.

Mange hilsner
Pernille