PET har formentlig afværget endnu et islamisk terrorangreb på dansk grund.

Islam er en konkret trussel mod danskernes sikkerhed og tryghed. At det er blevet sådan skyldes, at politikerne gennem årtier har lukket mennesker ind i vores land, der ikke deler vores værdier og i alt for stort antal direkte bekæmper vores frihed og folkestyre.

Islamisk terror og Morten Ø’s bedrevidenhed

Jeg bliver harm, når jeg på en dag som i går, hvor politiet fortæller at tyve personer mistænkt for at ville øve islamisk terror, er blevet anholdt, skal høre på lederen af Det Radikale Venstre Morten Østergaard belære os: “Terror ikke har noget med islam at gøre.”

Tidligere på dagen harcelerede han offentligt over den stigende overvågning i samfundet og kaldte det en ’falsk tryghed’ for så i bedste hykleriske radikale stil at rose politiet for deres aktion mod terrortruslen.

Morten Østergaard er repræsentant for det parti, der har det største ansvar for, at vi i dag har et stort antal fjendtlige muslimer boende i blandt os, og han er leder af et parti, der arbejder intenst for at gøre skaden større ved at lukke endnu flere ind.

Dumhed og kynisme skal ikke have indflydelse

Jeg ved ikke, om det er dumhed eller kynisme, der driver Morten Østergaard, og jeg er i og for sig også ligeglad. Ham og hans parti skal bare skubbes væk fra magt og indflydelse i Danmark.

For vi kan ikke ”keep calm and carry on”, som politikerne opfordrer os til. Det er ikke muligt. Danmark er ikke det land længere, hvor sikkerheden og trygheden er en selvfølge, fordi vi som danskere kerer os om hinanden og passer på hinanden.

Islams voldelige fjendtlighed over for vores værdier, vores måde at leve på, vores frihed, vores folkestyre og den iboende intolerance i islam over for anderledes troende betyder, at vi ikke kan leve, som vi vil, men må gøre meget og stadigt mere for at passe på os selv og hinanden.

De tydelige tegn i vores samfund med koranklodser i gaderne og militær foran den jødiske synagoge er daglige påmindelser om, at islam er tilstede i blandt os, og at den ideologi ikke vil os noget godt.

Truslen fra islamisk terror koster dyrt

Mindre tydelig er den øgede overvågning af borgerne, de indskrænkende love, som snigende begrænser vores frihed og giver staten mere magt.

Begge dele er nødvendige kompromisser, som vi er tvunget til at indgå, for at kunne sikre os mod de drab og andre bestialske forbrydelser, som de muslimske terrorister gang på gang fører ud i livet i de vesteuropæiske lande.

Truslen fra islam koster også rigtig mange penge.

I 2019 runder budgettet til PET’s overvågning og efterforskning af trusler mod vores sikkerhed 880 millioner kroner. Det er en stigning på 58 procent i løbet af fem år.
Alle danskere betaler en utrolig høj pris i penge i tabt tryghed i mindre frihed på grund af blandt andre politikere som Morten Østergaard, der nægter at se virkeligheden, som den er, og nægter at gøre det rigtige og nødvendige.

Mange hilsner
Pernille