04.06.2019 I denne valgkamp har politikere fra DF over Konservative og Venstre til Socialdemokratiet konstant givet indtryk af, at problemerne med indvandring fra de muslimske lande stort set er løst.

Det er utroligt, at de kan få sig selv til at sige det. For det er så forkert som noget.

I sidste uge blev der afholdt en sportsbegivenhed i Danmark. Den var for børn. En fodboldturnering med hold fra de nordiske lande. De spillede på boldbanerne ved Ryparken i København.

Børn spiller fodbold overalt i Danmark hver dag. Det er helt dagligdags med forældre på sidelinjen og frivillige trænere.

Men turneringen i Ryparken i sidste uge var anderledes.

Børnene på banen spillede under politibevogtning. Hele området var bevogtet af politi i kampuniformer bevæbnet med maskinpistoler.

Børnene var nemlig anderledes. Det var jødiske børn fra danske familier, svenske familier og norske familier.

Jødiske børn i Danmark kan ikke leve i sikkerhed for truslen om vold, død og terror fra muslimer, som danske politikere har lukket ind i vores land.

Hvordan kan politikerne få sig selv til at sige, at de stort set har løst problemerne, når jødiske børn ikke kan mødes til fodbold uden at skulle beskyttes af væbnet politi?

Hvordan kan de tillade sig at acceptere dette som den nye normal?

Er problemerne løst, når Kurt Westergaard bor bag skudsikkert glas? Når Lars Hedegaard, som i disse måneder kæmper mod kræften, må leve isoleret på en hemmelig adresse afskåret fra socialt samvær, venner og bekendte?

Når der uden for den jødiske synagoge står soldater med skudklare våben, og vi overalt i gadebilledet mødes af grimme koranklodser?

Alt sammen for at beskytte os mod angreb fra de mennesker, som politikerne har lukket ind i vores land.

Nej, problemerne er ikke løst, og jeg vil ikke acceptere det som den nye normal. For det er ikke normalt. Det er ikke sådan livet leves i et frit og trygt land.

Det er simpelthen skammeligt, at politikerne på tværs af midten er lykkedes med at bilde danskerne ind, at problemerne er løst, fordi asyltallet er faldet, og man har vedtaget en række lappeløsninger.

Jeg lover, at selvom det nok på onsdag ender med, at venstrefløjen vinder valget, så opgiver jeg ikke kampen for at genvinde det frie og trygge Danmark.

Problemerne er ikke løst, så længe politikerne bliver ved med at lukke flere ind, der ikke deler vores værdier. Så længe de nægter konsekvent at udvise de kriminelle udlændinge, der truer vores sikkerhed, og så længe politikerne insisterer på, at danskerne skal forsørge titusindvis af uintegrerbare udlændinge, der foretrækker muslimske dogmer og ideologi.

Mange hilsner
Pernille