13.07.2017 Den nu tidligere konservative Ann-Kathrine Karoff har meldt sig ind i Nye Borgerlige i Gentofte.

Den 43 årige Ann-Kathrine Karoff sidder i Gentofte Kommunalbestyrelse, hvor hun nu sammen med Poul V. Jensen fremover vil repræsentere Nye Borgerlige.

Nye Borgerliges partiformand Pernille Vermund byder Ann-Kathrine Karoff velkommen i partiet.

”Vores politik har en appel til mange konservative, som går ind for en borgerlig økonomisk politik kombineret med en klassisk konservativ værdipolitik. Jeg er glad for, at Ann-Kathrine har valgt Nye Borgerlige til, og jeg er overbevist om, at vælgerne i Gentofte vil belønne hende ved kommunalvalget til november”, siger Pernille Vermund.

Ann-Kathrine Karoff har erfaring med kommunalpolitik både fra Aarhus, hvor hun i en årrække sad i byrådet, og fra sine snart fire år i Gentofte Kommunalbestyrelse

”Jeg er borgerlig helt ind i hjertet. Det vil jeg gerne bruge mit medlemskab af Nye Borgerlige til at få til at slå stærkere igennem i lokalpolitik i Gentofte”, siger Ann-Kathrine Karoff.

Hun henviser til, at selv om Gentofte Kommune regeres af et konservativt flertal, er politikken ofte mere socialdemokratisk end borgerlig.

”Jeg mener, at alt for meget dirigeres fra rådhuset. Borgerne bliver sjældent hørt. Vi trænger til mindre centralisering og mere selvstyre til både skoler og institutioner”, siger Ann-Kathrine Karoff.

Nye Borgerlige, som blev stiftet i efteråret 2015, er fortsat i stærk fremgang med over 3.000 medlemmer, 65 lokalforeninger over hele landet og nu 11 byrådsmedlemmer og et regionsmedlem.

Partiet stiller op til det kommende kommunevalg med kandidater i næsten alle kommuner