02.05.2017 Nye Borgerlige har udpeget sine første ordførere. Hidtil er partiets politik blevet formidlet til offentligheden af fortrinsvis partiets to stiftere formand Pernille Vermund og næstformand Peter Seier Christensen.

”Vi har mange kompetente mennesker i partiet, og tiden er kommet, hvor danskerne skal se nogle flere af de ansigter, som kommer til at repræsentere Nye Borgerlige i fremtiden”.

Det siger Pernille Vermund, som glæder sig over, at Nye Borgerlige nu tager et skridt mere fremad i sin udvikling.

”Både Poul Højlund og Klaus Kroll er utroligt vidende på deres felt og har været med til at definere helholdsvis partiets EU-politik og forsvarspolitik. De er to meget stærke kort for Nye Borgerlige, som nu sættes i front”, siger Pernille Vermund.

Nye Borgerlige er inde i en positiv udvikling. Siden partiet blev stiftet for halvandet år siden har godt 3.300 meldt sig ind, der er oprettet 55 lokale vælgerforeninger og partiet har ni medlemmer i landets kommunalbestyrelser samt et enkelt regionsmedlem i Region Syddanmark.

Nye Borgerlige stiller op til kommunalvalget i de fleste af landets kommuner og har opstillet 27 folketingskandidater.

”Danskerne har taget godt imod Nye Borgerlige. I takt med at flere hører om os, stiger opbakningen i form af flere nye medlemmer og flere der engagerer sig i partiet. Nu sætter vi flere ansigter på partiet udadtil for at styrke kendskabet til Nye Borgerlige”, siger Pernille Vermund.

Nye Borgerlige vil i de kommende måneder tildele flere ordførerskaber til partiets folketingskandidater.

Poul Højlund – EU-ordfører

Foredragsholder og forfatter. Cand. mag. i historie og musik. Gymnasielærer, leder i finanssektoren, chefpost i Bruxelles, ledelseskonsulent, ølbrygger og de sidste 20 år en ivrig skribent og debattør. Poul Højlunds seneste bog seneste bog hedder “Den kroniske krig” og er et forsvar for Israel. Poul Højlund er opstillet for Nye Borgerlige i Vestjyllands Storkreds og bor på en gård nær ved Silkeborg.

Kontakt: mobil: 2124 3473 mail: [email protected]

Klaus Kroll – forsvarsordfører

43 år. Selvstændig erhvervsdrivende. Tidligere professionel dansk soldat og forfatteren bag Den hellige kriger, der er hans debutroman, som udkom i 2008 på Forlaget BIOS. Klaus Kroll er tidligere efterretningsofficer, og han har været udstationeret i flere af verdens brændpunkter, blandt andet i Irak og på Balkan. Klaus Kroll er opstillet for Nye Borgerlige i Sjællands Storkreds og bor på Stevns.

Kontakt: mobil: 6080 8084, mail: [email protected]