Vi skal bruge godt 20.000 underskrifter. Men nu kan det klares elektronisk via NemID
Hjælp os.

Statsminister Lars Løkkes pressemøde i dag gjorde det tindrende klart: Danmark har brug for Nye Borgerlige.

Det eksisterende flertal på Christiansborg har hverken mod eller vilje til at beskytte Danmark mod den ukontrollerede indvandring, som foregår i ly af forældede konventioner og EU-lovgivning.

Nye Borgerlige har både modet og viljen til at stoppe migranterne.

Vi er parate til at opsige de konventioner, der binder os i dag. Vi er parate til at sige nej til flere migranter. Det er den eneste effektive løsning, men det er samtidig den løsning, som et flertal på Christiansborg afviser.

Nye Borgerlige er ikke imod internationalt samarbejde. Vi er faktisk stærke tilhængere af frihandel, af åbne økonomier og muligheden for, at man kan tage arbejde på tværs af grænserne.

Men de migranter, der kommer til Europa i disse år fra Mellemøsten og Afrika er ikke vandrende arbejdstagere. Det er velfærdsmigranter. De har ikke et job på hånden, og de er heller ikke kvalificerede til at påtage sig et.

De er desuden i stort tal – jeg siger ikke alle – præget af en kultur og en religion, der direkte modarbejder de værdier, som vores land er bygget på.

Det går bare ikke. Vi skal ikke overgive Danmark til fremmede, der ikke ønsker at assimilere sig til vores kultur.

For borgerlige vælgere skal der være et stærkt alternativ til det vankelmod, som præger regeringen.

Nye Borgerlige vil tage tyren (eller måske EU og kansler Merkel) ved hornene og sætte Danmark og danskerne fri til igen selv at bestemme reglerne i eget hus.

Vi skal bruge 20.000 vælgererklæringer

Men før vi kan få indflydelse, skal vi møde vælgerne.

Indenrigsministeriet har nu åbnet for elektroniske vælgererklæringer.

Du kan nu med din NemID anbefale, at Nye Borgerlige får lov til at stille op til Folketinget. Vi skal samle godt 20.000 vælgererklæringer.

Du skal sende din mailadresse til os.

Vi sender din mailadresse til Indenrigsministeriet.

Indenrigsministeriet sender dig om en uge en mail, som fortæller, hvordan du via NEM-id kan blive stiller for Nye Borgerlige.

At være stiller betyder ikke nødvendigvis, at du støtter vores politik eller vil stemme på Nye Borgerlige. Men man skal bruge cirka 21.000 stillere for at få lov til at stille op.
Det er det, vi beder dig om.

På forhånd tak

Pernille