PRESSEMEDDELELSE
Poul_V_Jensen23.05.16 Poul V. Jensen forlader Liberal Alliance til fordel for Nye Borgerlige, som han fremover vil repræsentere i Gentofte Kommunalbestyrelse

”Det er vigtigt og afgørende for mig at være en del af et parti, der vil begrænse antallet af asylansøgere og flygtninge i Danmark og sikre, at det er Folketinget, der regerer Danmark”, siger Poul V. Jensen.

Poul V. Jensen er bekymret for det stigende antal flygtninge, som han mener dræner velfærdsamfundet for penge og ressourcer og skaber parallelsamfund, der skader det danske værdifællesskab.

”Politisk er jeg bekymret for, at vores velfærdssamfund knækker sammen på grund af manglende vækst og stor indvandring. Endvidere er jeg stærkt kritisk over for EU`s manglende evne til at løse flygtningeproblemet, og at Folketinget har overdraget den reelle ledelse af Danmark til EU”, siger Poul V. Jensen

Pernille Vermund, formand for Nye borgerlige byder Poul V. Jensen velkommen:

”Poul V. Jensen er en stærk politiker med 25 års erfaring som selvstændig erhvervsdrivende. Nye Borgerlige glæder sig til at nyde gavn af hans indsigt i erhvervslivets forhold og hvad der skal til af reformer for at få væksten i dansk økonomi tilbage på sporet”, siger <b>Pernille Vermund</b>.

Med Poul V. Jensens indmeldelse er Nye Borgerlige repræsenteret i 4 kommuner og Region Nordjylland. Ud over Gentofte er det Dragør, Allerød og Hjørring.

Partiet har netop rundet 1.000 medlemmer, har 14 lokalforeninger og er næsten halvvejs med at samle underskrifter for at blive opstillingsberettiget til Folketinget.

”Vi er nået langt på få måneder, siden vi dannede Nye borgerlige i efteråret, og det er vores ambition at kunne stille op overalt i landet ved næste års kommunalvalg”, siger Pernille Vermund