30.05.2017 Medlem af Byrådet i Ballerup, Lone Madsen, har meldt sig ind i Nye Borgerlige. Hun har hidtil repræsenteret DF.

Lone Madsen blev valgt til byrådet i Ballerup for DF i 2013, men hun oplevede i stigende grad, at hun manglede lokal opbakning fra sit bagland til at føre en ansvarlig borgerlig økonomisk politik.

“Jeg ønsker at kunne føre en ansvarlig økonomisk politik i Byrådet. Det kan jeg nu og fremover som medlem af Nye Borgerlige”, siger Lone Madsen.

Hun har i byrådet blandt andet vendt sig imod ansættelse af flere chefer og lønforhøjelser til lederne på bekostning af den nære velfærd.

Det er vigtigt for Lone Madsen at slå fast, at hun ikke smækker med døren og stadigvæk har stor respekt for det arbejde, som DF udfører.

Pernille Vermund, formand for Nye Borgerlige glæder sig over, at Lone Madsen har valgt at melde sig ind i Nye Borgerlige.

“Jeg er utrolig glad for at kunne byde velkommen til endnu et byrådsmedlem. Jeg har længe fulgt Lones politiske arbejde, og jeg er overbevist om, at hun passer perfekt i Nye Borgerlige,” siger Pernille Vermund.

“Lone er mere borgerlig end socialdemokrat, og derfor hører hun bedre hjemme hos os end hos DF”, tilføjer Nye Borgerliges partiformand.

Nye Borgerlige, som blev stiftet i efteråret 2015, er fortsat i stærk fremgang med over 3.000 medlemmer, 65 lokalforeninger over hele landet og nu 10 byrådsmedlemmer og et regionsmedlem.
Partiet stiller op til det kommende kommunevalg med kandidater i næsten alle kommuner