Heino Hahn og John Pawlik er fra dags dato indmeldt i Nye Borgerlige.

De var begge tidligere medlemmer af Dansk Folkeparti i Vordingborg og de største stemmeslugere for partiets afdeling ved kommunalvalget i 2017.

Heino Hahn har i alle de 10 år han været har medlem af kommunalbestyrelsen, været gruppeformand for Dansk Folkeparti i Vordingborg.

John Pawlik har siddet i kommunalbestyrelsen de sidste 6 år, og har tidligere bl.a. været formand for Uddannelses- og arbejdsmarkedsudvalget.

Nye Borgerliges politiske næstformand og spidskandidat i Sjællands Storkreds, MF Peter Seier Christensen siger:

”Det er positivt, og jeg er rigtig glad for, at Heino Hahn og John Pawlik har meldt sig ind i Nye Borgerlige. Jeg har lært dem begge at kende som bundsolide borgerlige mennesker med de rigtige politiske prioriteter. Det bliver rigtig godt”.

Peter Seier Christensen mener, at Nye Borgerlige ved kommunalvalget næste år således står betydeligt styrket i Vordingborg.

”Heino Hahn og John Pawlik er to rigtig solide og erfarne tilbud til vordingborgenserne, som Nye Borgerlige kan sætte på stemmesedlen til kommunalvalget næste år”, siger Peter Seier Christensen.

”De har god føling med, hvad der er vigtigt, og jeg husker tydeligt hele miseren omkring Lindholm, hvor de begge to markerede sig som fornuftige modstandere af at flytte rundt på afviste asylansøgere i stedet for at løse problemerne fra bunden der hvor de er”, slutter Peter Seier Christensen.

Yderligere kommentarer fra Peter Seier Christensen på telefon: 6162 4920. Heino Hahn træffes på telefon 2044 7902

Eller kontakt pressechef Lars Kaaber på telefon 6162 4859