31.05.19 Jeg siger, hvad jeg mener og gør, hvad jeg siger. Det falder af og til nogen for brystet. Men til gengæld ved man, hvor jeg står – og at jeg står fast. Sådan er jeg. Sådan er Nye Borgerlige.

Der er meget i dansk politik, som bygger på illusioner. Der er meget spin, mange tomme løfter og mange politikere, der siger ét, men gør noget andet.

Det bryder jeg mig ikke om.

Jeg har fra begyndelsen sagt, at sådan vil jeg ikke blive. Sådan skal Nye Borgerlige ikke blive. Vi skal ikke være som de andre. Hvis nogen vil have det, så kan de bare stemme, som de plejer og få mere af det samme.

I går fortalte jeg i et nyhedsbrev og på Facebook, at Lars Løkke Rasmussen ikke er min statsministerkandidat.

Det gjorde jeg, fordi Løkke i valgkampens start afviste at basere sig på Nye Borgerliges mandater, og i onsdags på direkte tv endnu engang fastslog, at han sætter EU og forældede konventioner over danskernes frihed og sikkerhed.

Hvis Løkke ikke vil redde Danmark, vil jeg ikke redde ham.

Det betyder naturligvis ikke, at jeg pege på Mette Frederiksen. En rød statsminister er ikke løsningen på Danmarks problemer.

Et par af Venstres støtter blandt kommentatorerne, Jarl Cordua og Søs Marie Serup, kritiserede mig i går for at trække støtten til lederen af blå blok. Og nogen spurgte, om deres stemme på mig og Nye Borgerlige, så vil være spildt. Det er den ikke.

En stemme på Nye Borgerlige er en borgerlig stemme, der vil stoppe islamiseringen af Danmark. Og det er aldrig spildt at kæmpe for det, man tror på.

Jeg ville synes, jeg spildte mit liv, hvis jeg blev en politiker lige som de andre. Hvis jeg talte i tomme floskler og ofrede min kamp for mine børns fremtid i håbet om at få lidt flere stemmer.

Det kommer jeg ikke til. Stemmer du på Nye Borgerlige, så ved du, hvad du får.

Til de gode kommentatorer vil jeg sige, at de skulle have lyttet bedre efter, hvad jeg har gentaget hundredevis af gange, siden Nye Borgerlige blev opstillingsberettiget i september 2016:

Nye Borgerlige peger på den borgerlige statsministerkandidat, der vil indfri vores tre ufravigelige krav om stop for spontan asyl, udvisning af kriminelle udlændinge konsekvent efter første dom, og at udlændinge her i landet skal forsørge sig selv.

Hvis en statsministerkandidat ikke vil løse udlændingepolitikken fra bunden, får vedkommende ikke min og Nye Borgerliges støtte til at danne regering. I så fald peger jeg på mig selv.

Sådan er vi i Nye Borgerlige. Vi siger, hvad vi mener og gør, som vi siger. Det skal politikerne vide. Det må kommentatorerne vænne sig til. Det kan du stole på.

Og det er så enkelt med de tre ufravigelige krav – de ER ufravigelige. Vi står fast.

Mange hilsner
Pernille