Pressebillede i printkvalitet

03.08.2017 Mette Thiesen, som sidder i byrådet i Hillerød for Nye Borgerlige, blev torsdag aften valgt som partiets folketingskandidat i Helsingør.

”Mette er en sand værdikriger, som jeg er stolt over at have med på holdet. Hun har igen og igen vist sig som en ægte fighter for de danske værdier. Jeg er sikker på, at med hende som folketingskandidat, vil vi få et godt valg i Nordsjælland”.

Det siger partiets formand Pernille Vermund, som selv bor i Helsingørkredsen og deltog i opstillingsmødet.

I sin opstillingstale sagde Mette Thiesen blandt andet:

”Hvis vi vil bevare vores frihed, så er kampen for at bremse migrationen fra de muslimske lande den vigtigste kamp. For med migranter fra muslimske lande følger beviseligt mere kriminalitet og flere på passiv forsørgelse. Det svækker økonomien, fremmer parallelsamfund, giver kulturskred og eroderer vores danske værdier”.

Ulla Kokfelt, som er formand for Nye Borgerlige i Helsingør, anbefalede Mette Thiesen til medlemmerne i Helsingør:

”Mette er en appelsin i turbanen for Nye Borgerlige i Helsingør. Vi har fået en kandidat som både har hjertet i det lokale og gennemslagskraft på landsplan. Det kan kun blive godt”, siger Ulla Kokfelt.

Ny skoleordfører for Nye Borgerlige
I forbindelse med opstilling til Folketinget er Mette Thiesen blevet udpeget som partiets skolepolitiske ordfører.

Mette Thiesen er 35 år, uddannet lærer og har arbejdet som skoleleder i Egedal Kommune. Mette Thiesen har ni års erfaring fra skolevæsenet, som hun kan bruge i sit ordførerskab.

”Skolen er mit hjerteblod. Jeg har stor erfaring inden for området, og jeg glæder mig til at fremlægge partiets politik på området – og være med til at sikre højere faglighed og større frihed til den enkelte skole”, siger Mette Thiesen.

Spidskandidat i Hillerød
Aftenen forinden blev Mette Thiesen valgt som spidskandidat til byrådet i Hillerød for Nye Borgerlige.
Lokalformand for Nye Borgerlige i Hillerødkredsen, Morten Bille, glæder sig over valget af Mette Thiesen:

”Jeg er rigtig glad for, at medlemmerne har valgt Mette som spidskandidat til det kommende kommunalvalg. Vi får en erfaren politiker, der kan hjælpe med at indfri vores ambitiøse mål om mindst to medlemmer af kommunalbestyrelsen i Hillerød efter valget” siger Morten Bille.

Mette Thiesen er kendt for at være en politiker, der siger, hvad hun mener, og mener, hvad hun siger. Hun sidder på nuværende tidspunkt i byrådet i Hillerød, samt i Børne- og Familieudvalget og som næstformand i Kultur- og Fritidsudvalget.